Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlarrrr bugün doktor randevum vardı. ense kalınlığına bakıldı 1,06 çıktı. doktorumuz çok iyi dedi. gelişimide güzelmiş sıpamızın. boyu 5,05 cm olmuşşş

sagolasin cnm yaa ben bi sayfana buldum adetin 3. Gunu e2 25-75 arasi olmasi gerekiyormus. Benim 242

canım ferda değil utopya niki ona yazarsın emi seninki yüksekmiş demekki ne anlamı bilmiyorumda ferda çok iyi biliyo bende sonuçlarımı yazdım sağolsun yazdı banada sor sen içini rahatlatır gelir 3 ten sonr muhtemelen okulda şuan yaa gelince sen olmazsan ben derim ona sanada özelden yazarım eğer olmazsn emi gülüm

sagolasin cnm yaa. halbu ki bu ay kendimi cok iyi motive etmistim. dr umlada konusmustum dun aksam bir kac ay gelmek istemiyorum dinlencem diye ama bugun ki tahlil sonuclarim uzdu beni. neguzel balli corekotunada baslamistim ama bu ay es gececk dogumkontrol hapi verdi cunku

hu huuuuuu
kocişim akşam beğendiğin beşiği alalım yoksa sen uyku uyuyamıycan dedi :)
Akşam bebeğimin beşiğini alıcaz. O beşiği istiyorum. gardrobu ve şifonyeride yerime göre ikeadan falan alıcam
Eki Görüntüle 383404 işte bu odanın beşiği olucak

beşik çok güzelmiş canıımmm oğluşun içinde tatlı talı rüyalar göesün huzurla uyusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…