iki gündür gobegimin altinda hafif bi sislik var ya ümitleniyorum insallah hamişimdir
merhaba kızlarrrr bugün doktor randevum vardı. ense kalınlığına bakıldı 1,06 çıktı. doktorumuz çok iyi dedi. gelişimide güzelmiş sıpamızın. boyu 5,05 cm olmuşşş
miyaba meleğim hoşgeldinnnmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarr benim e2 m 242 cikmis dr umu aradim simdi. Normali kac ki bilen var mi:26::26:
miyaba meleğim hoşgeldinnn
canım inanki hiç bir fikrim yok balım ferdam bilirde oda yok burda gelince sor ona emi
hanimlar bisey sordum amaaaa.yok mu ilgilenen sayfayla
canım o dediğin değer ne inan bilmiyorum
ama cok yuksek geldi bana sanki
canım tam olarak ne sen bana söyle yaz da bakayım netten araştırayım olurmu
adetin 2 gunu yapilan hormon tahlileri varya onlardan biri cnm. fsh ile e2 me bakildi ama e2 242 dedi dr. bu ay dogum kontrol hapi ic dedi
sagolasin cnm yaa ben bi sayfana buldum adetin 3. Gunu e2 25-75 arasi olmasi gerekiyormus. Benim 242
canım ferda değil utopya niki ona yazarsın emi seninki yüksekmiş demekki ne anlamı bilmiyorumda ferda çok iyi biliyo bende sonuçlarımı yazdım sağolsun yazdı banada sor sen içini rahatlatır gelir 3 ten sonr muhtemelen okulda şuan yaa gelince sen olmazsan ben derim ona sanada özelden yazarım eğer olmazsn emi gülüm
AVNİYE GÜLÜM BEN BİR SİTE BULDUNM TÜM HORMONLAR YAZIYO ALTA DOĞRU GELDİĞİNDE SNEİNKİDE GÖRÜCEKSİN İMŞ YARIMCI OLABİLİR SANA BİR BAK LİNKİNİ GÖDERİYORUM BALIM Hormon Tetkikleri,Hormon ncelemeleri,Hormon Profili,Hormon Aratrmas,FSH,LH,strojen,E2,Progesteron,Prolaktin,Testesteron,DHEAS
hu huuuuuu
kocişim akşam beğendiğin beşiği alalım yoksa sen uyku uyuyamıycan dedi :)
Akşam bebeğimin beşiğini alıcaz. O beşiği istiyorum. gardrobu ve şifonyeride yerime göre ikeadan falan alıcam
Eki Görüntüle 383404 işte bu odanın beşiği olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?