oflum hoşgeldin nasılsın gülüm normal diyolarda bilmiyorumkihamile olanlara soruvermek gerek birde benim ovucanlara bir bakabiirmisin acüp:26:
olsun be gülüm tombik ol yirim seni yombikliğin bile güzel olur bebişin var senin tatlım maaşallah
kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:
oflum hoşgeldin nasılsın gülüm normal diyolarda bilmiyorumkihamile olanlara soruvermek gerek birde benim ovucanlara bir bakabiirmisin acüp:26:
olsun be gülüm tombik ol yirim seni yombikliğin bile güzel olur bebişin var senin tatlım maaşallah
kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:
Normal canim normal 3. ay bitene kadar her adet doneminde agri olur bazilarinda 9 ay oldugu oluyomus takilma sen citir gibe :)))...
hayy ALLAH RAZI OLSUN canım yaa.... :))
gamzee eşime ne yapmak lazım 2 günde kfayı yedi.
oturmama kalkmama karışıyo
zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo delirmiş yaa
:26:
aynen öyle sanırım :)valla benim kocişte öyle hiçbişey yemiyomuşum diye hep şikayetçi benden. kilo vermişimmm. aslında çok düzenli yiyiyorum ve sağlıklı şeyler yiyiyorum. önceden abur cubur yerdim şimdi onları yemiyorum. ama yinede zorla bişeyler yedirmeye çalışıyo bana :)) bebeği aç bırakıcaz diye korkuyolar heralde
meganım teşekkür ederim bebeğimCanımm çok sevindim tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
fazlaca abartmışşşş :)))ne yapsın sizi korumaya çalışıo işte biraz abartmış ama olsun
Eki Görüntüle 383791 Eki Görüntüle 383790 Eki Görüntüle 383789 Eki Görüntüle 383788 Eki Görüntüle 383787 kızlar slm herkese ovucan yaptım bakın sizde ilkkez yapıyorum sizce nasıl:18:
canım şimdi benim anlamadığım şu 35 günde adet oldum yumurtlama 17-18 denk geliyo ama benide 13 günümdeyim silik olur dedim ama baya kırmızı sence normal mi bugünde oldu halvet işte 2 günde olsun diyoruz ama bişilemeidim:18:aynen öyle sanırım :)
amaçları bebek yoksa biz değiliz yanii :))
meganım teşekkür ederim bebeğim
darısı sizlere olsun inşallahhhhhhh
fazlaca abartmışşşş :)))
gülüm yarın daha da koyu olacaktır çalışmalara başla
hergün yap
ben hergün yapmıştım
kızlar bu arada halvet edebiliriz dimi kocişle
sorun olur mu acaba
aynen öyle sanırım :)
hergün yap
ben hergün yapmıştım
sorun olur mu acaba
teşekkür ederim canım benim...oflu tebrikk ederim allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı huzurlu gebelik olsun inşallah.
bizlerede dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim en kısa zamanda banada nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnn
canım şimdi benim anlamadığım şu 35 günde adet oldum yumurtlama 17-18 denk geliyo ama benide 13 günümdeyim silik olur dedim ama baya kırmızı sence normal mi bugünde oldu halvet işte 2 günde olsun diyoruz ama bişilemeidim:18:
teşekkür ederim canım benim...
Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah...
Canım belki erken yumurtlayacaksın...
Kopkoyu kırmızı görünce de gördükten sonraki silik olunca da halvet olsunn tmm mı
düşük tehliken yoksa dr uygun gördüyse sıkıntı yok biz ilk 3ay sık olmamak kaydıyla yaptık :)aynen öyle sanırım :)
hergün yap
ben hergün yapmıştım
sorun olur mu acaba
düşük tehliken yoksa dr uygun gördüyse sıkıntı yok biz ilk 3ay sık olmamak kaydıyla yaptık :)
siz genede dr dan sonra yapıncanım doktora gitmedim daha ama düşük tehlikesi yok şuanlık zaten 4 gündür bişey yapmıyorzz
kociş haber bekliyo size soriim dedim
siz genede dr dan sonra yapındoktor yerine göre söylüyor serbetolup olmadığını tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?