Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kaçıncı sayfada bebeğim bakayım hemen

kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:

Normal canim normal 3. ay bitene kadar her adet doneminde agri olur bazilarinda 9 ay oldugu oluyomus takilma sen citir gibe :)))

kaçıncı sayfada bebeğim bakayım hemen

kızlarrr bişey sorucam benim adet sancım oluyo 3-4 sn sürüyo geçiyo normal mi acba:26:

Normal canim normal 3. ay bitene kadar her adet doneminde agri olur bazilarinda 9 ay oldugu oluyomus takilma sen citir gibe :)))...

Normal canim normal 3. ay bitene kadar her adet doneminde agri olur bazilarinda 9 ay oldugu oluyomus takilma sen citir gibe :)))...

hayy ALLAH RAZI OLSUN canım yaa.... :))
gamzee eşime ne yapmak lazım 2 günde kfayı yedi.
oturmama kalkmama karışıyo
zorla bişeyler yedirmeye kalkıyo delirmiş yaa
:26:

valla benim kocişte öyle hiçbişey yemiyomuşum diye hep şikayetçi benden. kilo vermişimmm. aslında çok düzenli yiyiyorum ve sağlıklı şeyler yiyiyorum. önceden abur cubur yerdim şimdi onları yemiyorum. ama yinede zorla bişeyler yedirmeye çalışıyo bana :)) bebeği aç bırakıcaz diye korkuyolar heralde

Canımm çok sevindim tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ne yapsın sizi korumaya çalışıo işte biraz abartmış ama olsun

aynen öyle sanırım :)
amaçları bebek yoksa biz değiliz yanii :))

Canımm çok sevindim tebrik ederim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
meganım teşekkür ederim bebeğim
darısı sizlere olsun inşallahhhhhhh
ne yapsın sizi korumaya çalışıo işte biraz abartmış ama olsun
fazlaca abartmışşşş :)))

gülüm yarın daha da koyu olacaktır çalışmalara başla
hergün yap
ben hergün yapmıştım

kızlar bu arada halvet edebiliriz dimi kocişle
sorun olur mu acaba

canım şimdi benim anlamadığım şu 35 günde adet oldum yumurtlama 17-18 denk geliyo ama benide 13 günümdeyim silik olur dedim ama baya kırmızı sence normal mi bugünde oldu halvet işte 2 günde olsun diyoruz ama bişilemeidim:18:

canım 3 ay bitene kadar cinsel perhiz öneriyolar. ama sen yinede doktoruna danış derimm. biz öğrendik öğreneli halvet olmadı. arkadaş arkadaş takılıyoz kocişle :))) ben korkuyorum sanki bebie bişey olacakmış gibi geliyo. kocişte saolsun anlayışla karşılıyo

oflu tebrikk ederim allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı huzurlu gebelik olsun inşallah.
bizlerede dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim en kısa zamanda banada nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnn

oflu tebrikk ederim allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı huzurlu gebelik olsun inşallah.
bizlerede dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim en kısa zamanda banada nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim canım benim...
RABBİm en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah...

canım belki erken yumurtlayacaksın...
kopkoyu kırmızı görünce de gördükten sonraki silik olunca da halvet olsunn tmm mı

tamam canım benim anladım sağolasın bitanem benim

düşük tehliken yoksa dr uygun gördüyse sıkıntı yok biz ilk 3ay sık olmamak kaydıyla yaptık :)

canım doktora gitmedim daha ama düşük tehlikesi yok şuanlık zaten 4 gündür bişey yapmıyorzz
kociş haber bekliyo size soriim dedim
siz genede dr dan sonra yapın doktor yerine göre söylüyor serbetolup olmadığını tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…