Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pişt şekerim napıyosun?
çalışmalara başla sen ya boşver zaten olmuyo belkim olacagı tutar

pişt şekerim napıyosun?
çalışmalara başla sen ya boşver zaten olmuyo belkim olacagı tutar

belki hamilelik bütün sorunlarımı götürür heeeya baktım biraz 9 ay boyunca çok ağır ilaç tedavisi olupta bebeğinde hiç bişey çıkmayan çok insan var onlardan biride ben oluyorum annem spiral taktırmış bana hamiş kalmadan önce çünkü 2 kardeşim var yeter demiş sonra hamiş kalmış spiral varken sonra üstüne istemiyorum aldırsam mı diye düşünmüş ama sarılık olmuş baya hastanede yatmış tedavi fln görmüş doktor demiş bu sefer bu bebek bu kadar ilaca aptal olmuştur kendinizi hazırlayın fln demiş

çok şükür zehir gibiyim

bu arada annem ağır kalp hastası doktor sen doğum yapamazsın hamiş kalma demiş ilk evlendiğinde annem bunun üzzerine 4 tane doğurmuş taş gibi maşallah

Yav çok oluyor öyle ,dr yok diyor bi sürü şey sayıyor bi balıyon çocuk gayet sağlıklı.Ya da kadın düşürmek için elinden geleni yapıyor ilaç hoplama zıplama.... ama maşallah çocuk yerinde

ayy film gibi yaaa
belkim annenin kaderine benzer canım
kızların kaderi az cok annesinden geliyor....

o yüzden sende koyver gitsin bende öyle yapıyorum cünküüüü

ilk ay kullanılan ilaçlar bebeği etkilemiyormuş diyolar ama sonraki aylar bende tedirgin olurum.

spiral ile sana hamile kalmış he Rabbim bu nasıl iştir benim aklım hayalim almıyor yaaaa
bizde sebepsiz infertilite var ya sözde bişeyimiz yok ama kesin var bişey doktorlar hiç müdahale etmiyor ki
ne rahim filmi ne tüp de bişi var mı hiç baktıkları yok
tek bildikleri yumurta takibi hay başlıcam yumurta takibine valla doktorlara kızgınım aslında ben Allah verirse olsun diyorum
ama mayıs ayında bi kontrole gidiyim diyorum malum kürtajdan sonra hiç gitmedim..:18:

Son düzenleme:
Olsun muhabetini severim senin, birazdan elibeses de gelir, kaynatırız

kız kaynanam oturuyo yanımda muhabbet etmiyom hiç heee
cok hain gelinim ben
kadın muhabbet etmek için can atıyo gibi
zaten dişimi cektirdim canım yanıyo konuşamıyorum kiiii
sizi de bırakamıyorum arada kaldım:18::18:

Ya biz herzaman burdayız sen kaynanayla hoşbeş et. Sonra laf etmesin Geçmiş olsun ayrıca.

Ya biz herzaman burdayız sen kaynanayla hoşbeş et. Sonra laf etmesin Geçmiş olsun ayrıca.

hep o anlatıyo ben dinliyorum kiiii sagol canım ah bi gecseee bende rahat etsem 10 gündür neler çekiyorum

Son düzenleme:

ya hakkaten bazı şeyler mucize gibisen doktorundan memnunmusun belki onu değiştirsen bizde de bi problem yok çok şükür ,senin kaç ay oldu düşükten sonra?

Olsun muhabetini severim senin, birazdan elibeses de gelir, kaynatırız

sağol cnm bende makinayı boşalttım geldim benim kociş hala yok yarın halvet var yrn geç gelirse

aha benimde makina bekliyor iyi ki hatırlattınnn
bu akşam çalışma vaarr hehe bizde artık bi çalışma yaparız yawww ara verdik bayaa...

bu 6 . ay sanırım yaaaa baya olmuş dimi doktora gitmeklik kadar..
aslında doktorumu değiştirmek istiyorum ama para lazım onun için
tek sorun doktora gitmek de değil
aamaaaaan dert bir değil kiiiiii

napiyonuzzzzzzzzzzzzzzzz kızlar,didemcim sen ayrıntılı yaptırdın mı nisada 133 tl miş birde muyaneeye zam gelmiş 43 olmuş haberin varmı?

Niye yarın, bugün yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…