doktora gitmeye de baya var yaaa daha 2 hafta sonra gidicem nerdeyse
pişt şekerim napıyosun?
çalışmalara başla sen ya boşver zaten olmuyobelkim olacagı tutar
belki hamilelik bütün sorunlarımı götürür heeeya baktım biraz 9 ay boyunca çok ağır ilaç tedavisi olupta bebeğinde hiç bişey çıkmayan çok insan var onlardan biride ben oluyorum annem spiral taktırmış bana hamiş kalmadan önce çünkü 2 kardeşim var yeter demiş sonra hamiş kalmış spiral varken sonra üstüne istemiyorum aldırsam mı diye düşünmüş ama sarılık olmuş baya hastanede yatmış tedavi fln görmüş doktor demiş bu sefer bu bebek bu kadar ilaca aptal olmuştur kendinizi hazırlayın fln demiş
çok şükür zehir gibiyim
bu arada annem ağır kalp hastası doktor sen doğum yapamazsın hamiş kalma demiş ilk evlendiğinde annem bunun üzzerine 4 tane doğurmuş taş gibi maşallah
hoşgeldinnnnnnnnnnnn ama bi ben varım
belki hamilelik bütün sorunlarımı götürür heeeya baktım biraz 9 ay boyunca çok ağır ilaç tedavisi olupta bebeğinde hiç bişey çıkmayan çok insan var onlardan biride ben oluyorum annem spiral taktırmış bana hamiş kalmadan önce çünkü 2 kardeşim var yeter demiş sonra hamiş kalmış spiral varken sonra üstüne istemiyorum aldırsam mı diye düşünmüş ama sarılık olmuş baya hastanede yatmış tedavi fln görmüş doktor demiş bu sefer bu bebek bu kadar ilaca aptal olmuştur kendinizi hazırlayın fln demiş
çok şükür zehir gibiyim
bu arada annem ağır kalp hastası doktor sen doğum yapamazsın hamiş kalma demiş ilk evlendiğinde annem bunun üzzerine 4 tane doğurmuş taş gibi maşallah
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin şeker bende cıkıyordum gözler kapanıyooo sabah 7 bucukta ayaktayımmm
yarın akşam görüşürüz inşallah sana ve paşana sevgilerrr
Olsun muhabetini severim senin, birazdan elibeses de gelir, kaynatırız
kız kaynanam oturuyo yanımda muhabbet etmiyom hiç heee
cok hain gelinim ben
kadın muhabbet etmek için can atıyo gibi
zaten dişimi cektirdim canım yanıyo konuşamıyorum kiiii
sizi de bırakamıyorum arada kaldım:18::18:
Ya biz herzaman burdayız sen kaynanayla hoşbeş et. Sonra laf etmesinGeçmiş olsun ayrıca.
ayy film gibi yaaa
belkim annenin kaderine benzer canım
kızların kaderi az cok annesinden geliyor....
o yüzden sende koyver gitsin bende öyle yapıyorum cünküüüü
ilk ay kullanılan ilaçlar bebeği etkilemiyormuş diyolar ama sonraki aylar bende tedirgin olurum.
spiral ile sana hamile kalmış he Rabbim bu nasıl iştir benim aklım hayalim almıyor yaaaa
bizde sebepsiz infertilite var ya sözde bişeyimiz yok ama kesin var bişey doktorlar hiç müdahale etmiyor ki
ne rahim filmi ne tüp de bişi var mı hiç baktıkları yok
tek bildikleri yumurta takibi hay başlıcam yumurta takibine valla doktorlara kızgınım aslında ben Allah verirse olsun diyorum
ama mayıs ayında bi kontrole gidiyim diyorum malum kürtajdan sonra hiç gitmedim..:18:
Olsun muhabetini severim senin, birazdan elibeses de gelir, kaynatırız
ya hakkaten bazı şeyler mucize gibisen doktorundan memnunmusun belki onu değiştirsen bizde de bi problem yok çok şükür ,senin kaç ay oldu düşükten sonra?
sağol cnm bende makinayı boşalttım geldim benim kociş hala yok yarın halvet var yrn geç gelirse
hep o anlatıyo ben dinliyorum kiiii
ya hakkaten bazı şeyler mucize gibisen doktorundan memnunmusun belki onu değiştirsen bizde de bi problem yok çok şükür ,senin kaç ay oldu düşükten sonra?
sağol cnm bende makinayı boşalttım geldim benim kociş hala yok yarın halvet var yrn geç gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?