Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt valla vakit gelmiş git bi baksın içinde kafanda rahat eder bide ne bilim bişeyler yapsın öyle dene deyip göndermekle olmuyo
cnm sen izmittemiydin doktor için sordum

Niye değiştiriyorsun, kime gideceksin?

napiyonuzzzzzzzzzzzzzzzz kızlar,didemcim sen ayrıntılı yaptırdın mı nisada 133 tl miş birde muyaneeye zam gelmiş 43 olmuş haberin varmı?

ayrıntılıyı da reyhan hanım yapıyo haberin olsun perinatoljide bi o var çünkü
144 e yaptırdım ben
35 oldu dediler muayaneye dün gittiğmde

napiyonuzzzzzzzzzzzzzzzz kızlar,didemcim sen ayrıntılı yaptırdın mı nisada 133 tl miş birde muyaneeye zam gelmiş 43 olmuş haberin varmı?

Muhabbet ediyoz işte ne olsun, muayeneler genel zam gelmiş sanırım benim de son muayenem zamlıydı.Ben ayrıntılıya haftaya gideceğim 220 tl valla çok para

Muhabbet ediyoz işte ne olsun, muayeneler genel zam gelmiş sanırım benim de son muayenem zamlıydı.Ben ayrıntılıya haftaya gideceğim 220 tl valla çok para
keşke 2 hafta daha geç gitsen
ben 20+2 de gittim küçük dah adiye renklide görünmedi düzgün
kafatası kemikleri görünüyodu resmen

ayrıntılıyı da reyhan hanım yapıyo haberin olsun perinatoljide bi o var çünkü
144 e yaptırdım ben
35 oldu dediler muayaneye dün gittiğmde
abooooo reyhan yapıyorsa uzak dursun benden dr 3 lü test istemedi benden cnm.temiz diye ikili.benim arkadaşda nisaya gidiyor devlette yaptırcakmış ayrıntılıyı bedavadan:)
cd verdilermi sana kuzum. he kız yanlış söyledi acaba 43 diye ben şaşırdım.

allah muhabbetinizi arttırsın inşallah:) evet zam gelmiş .220 çok ya soyuyorlar resmen

Son düzenleme:
Boşver sen onları sen hergün çalış.Ben adetten sonra gün aşırı, yumurtlama zamanı hergün çalıştım.Burda birçok arkadaş da öyle çalıştı yanlış hatırlamıyorsam.

ya aslında hamiş kaldığım ay bende ovu fln yapmıştım ama kafam çok yoğundu hem annemler vardı yılbaşı için hemde ehliyet sınavı fln yani hiç dikkat etmedik o ay günlere fln o ay da tutmuştu yani olay aslında kafada da...kocişi bulsam yapcazda adam hala evde yok

,,
bende evimizi taşıdık o ay doğru düzgün bile halvet olmadi sadece ovulas.testi kullandım hamile kaldım dediğin gibi kafaya takmamak lazım cnm

Sorma valla aynen öyle. Valla fakültenin cihazları çok güzel ama sıra bulmak ne mümkün?

,,
bende evimizi taşıdık o ay doğru düzgün bile halvet olmadi sadece ovulas.testi kullandım hamile kaldım dediğin gibi kafaya takmamak lazım cnm

ya işte bende biliyorum herkese de diyorum takmamak lazım diye ama iş kendime gelince ıhhhh olmuyo

Sorma valla aynen öyle. Valla fakültenin cihazları çok güzel ama sıra bulmak ne mümkün?

keşke bulabilsen aslında.harbiden çok yani bazı hastanelerde normal doğum parası.hem fakültede proflar doçent dr falan bakar bir tanıdık falan bulsan hemen ayarlarlar.

keşke 2 hafta daha geç gitsen
ben 20+2 de gittim küçük dah adiye renklide görünmedi düzgün
kafatası kemikleri görünüyodu resmen

Yav bizim dr 18-22 arası dedi.Hatta 18 dedi de biz eşimle hadi 19 olsun dedik.Ne bileyim,e görünmese artık kendi çağırır,bizden çıkıyor sonuçta.

keşke bulabilsen aslında.harbiden çok yani bazı hastanelerde normal doğum parası.hem fakültede proflar doçent dr falan bakar bir tanıdık falan bulsan hemen ayarlarlar.

Bizim gideceğimiz doktor da zaten fakültede aynı zamanda. Tanıdık yok ya olsa aslında süper de.Hayırlısı olsun bakalım.

ya işte bende biliyorum herkese de diyorum takmamak lazım diye ama iş kendime gelince ıhhhh olmuyo

öyle cnm ama gerçekten stres etkiliyor mesala benim bir arkadaşımın arkadaşı sevgilisiyle birlikte olmuş ilk ilişkide hamile kalmış niye çünkü kafaya takmıyor o an düşünmüyor bebek olcağını bilse korunurdu heralde sonra aldırmış gerçi bebeği ailesinden gizli oda parça kalmış içinde birgün kanaması başlayınca kızın ailesi falan öğrenmiş işin sonu kötü olmuş sevgilisde evlenmek istemiyormuş ne yaptılar bilmiyorum.yani gerçekten düşünmeden yapılsa oluyor biz ev ödevi gibi yapıyoz

Bizim gideceğimiz doktor da zaten fakültede aynı zamanda. Tanıdık yok ya olsa aslında süper de.Hayırlısı olsun bakalım.

tabi hayırlısı olsun sağlıkları yerinde olsunda mecbur kalınca vericez :)

Öyle tabi,valla insan başkasına gelince yorumlar yapabiliyor ama kendine hiç mantığı çalışmıyor. Bu arada hilalim ben gebe kaldığım ay ovu falan kullanmadım hiçişey yapmadım,bol bol halvet.

benimde yakın bir arkadaşımın arkadaşı bende tanıyorum kendisini ama kırk yılda bir görürüm sırf sevgilisi demişki ben daha önce korunmasız ilişkiye girdim benim çocuğum olmuyo demiş bu da sırf gerçekmi diye hamiş kalmış aldırmış şimdi haziranda düğünleri var ne desem söz yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…