Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

töbe töbe rabbim birdaha nasip etmezse görürler ya nasıl kıyıyorlar sinir oluyorum,kimi doğurup sokağa atıyor,kimi aldırıyor. yani rabbim isteyene nasip etsin.

töbe töbe rabbim birdaha nasip etmezse görürler ya nasıl kıyıyorlar sinir oluyorum,kimi doğurup sokağa atıyor,kimi aldırıyor. yani rabbim isteyene nasip etsin.

ya daha neler varda anlatıp sinirimizi bozmayalım hep diyorumki hayırlıysa olsun

ben yatıcam kızlar sizede iyi akşamlar

Neden eh işte:26:Bende iyi sayılırım beklemedeyim ama umut yok benden

cnm bende düşükten sonra korunmadaydım dün kadın doğumcum korunmayı bırakabilirsin dedi sevindim ama bağırsaklarımda rahatsızlığım var onun için ilaç kullanıyorum doktorumu aradım yani işte hastalık tam aktif dönemde ilaçları kullan bi hafta sonra gel dedi peki bişey olurmu dedim olur tabi olmaz mı dedi ama azaltırız fln diyotamda yumurtlama haftası

ne kadardır deniyosunuz ki umutsuz olmayııın? adaçayı yağı deneyen varmı aranızda

Ben 7 yıllık evliyim ilk yıllar dada çok düzenli korunmadık ama tam olarakj 3.5 yıldır bebek istiyoruz.Bu ay ikinci aşılalamam yapıldı sonuç bekliyorum.Umutsuzum derken bu aydan bahsettim çünkü adet belirtilerim başladı.Hayırılısı Allahtan umut kesilmez tabi...
Ben denemedim adaçayı yağını sanırım bir o kaldı denemediğim tüp bebek öncesi onuda denerim mutlaka

Geçmiş olsun canım.Önemli olan senin sağlığın bir ay geç başlarsın bişey olmaz.Bağırsaklardaki sorun nedir sakıncası yoksa merak ettim benimde biraz sorunlarım varda adını koyamadığım...

ya cnm bugün gülbende teksen çamlıbel hoca vardı çok önemli bi prof tüp bebekten fln bahsedildi netten tekrarına bi bak bence

Ama ben tüp bebek için bir iki yıl beklemek zorundayım maddi açıdan şuan imkansız.Son bir aşılamam kaldı.Sonrasında iki yıl kadar çalışıp para biriktirmem lazım yoksa tüp bebek için kredi çekmek istemiyorum.

sağol cnm ya benim ülseratif kolitim var senelerdir sürekli kontrollerimi fln yaptırıyorum en son aralıkta kolonoskopimi yaptırdım sorun yoktu ama işte benim genelde stresle ortaya çıkıyor düşükten sonra ortaya çıkmasını buna bağlıyorum.yani prospektüse baktım kullanılabilr diyo ilk 1 ay bişey olmaz diyenlerde var .amannnnn bende hemen oldu da bunu düşünüyorum

Merhabalar bende umutsuz vakayım sebepsiz kısırlık adaçayı yağını merak bende,anlatırsanız sevinirim.

hoşgeldin cnm bende sordum arkadaşa cvp bekliyorum

anladım cnm peki yaş kaçtı senin?

Anladım canım geçmiş olsun.Bendede kabızlık sorunu varda dr. ada gitmek istemiyorum.Çünkü hem dengesiz besleniyorum hem hipotroidim var bunların yanı sıra birde panik atak var hepsidi buna neden olabilecek şeyler diye dr. agitmiyorum.Dedim acaba benzer bir durummu.İnşlalah kısa zamnda düzelir canım bir ay kullan bakalım ilaçları...
anladım cnm peki yaş kaçtı senin?

Ben 26 yaşındayım.Eşimde 27...

anladım cnm sanada geçmiş olsun ama devam ederse ihmal etme mutlaka doktora git.yaşınız daha genç 2 yıl bekliycem dedin diye sordum belki kafandan çıkınca doğal yolla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…