Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gunaydinnn kizlar gece kalbimin agrisiyla kalktim yani kalbimin oldugu taraf cok fena batiyo nefes alamiyorum resmen niye ki

Gunaydinnn kizlar gece kalbimin agrisiyla kalktim yani kalbimin oldugu taraf cok fena batiyo nefes alamiyorum resmen niye ki

günaydın tatlım...
bebek büyüdükçe nefes almalar da zorlaşacakmış.
ama istersen gene de git bi sağlık ocağına falan

günaydın tatlım...
bebek büyüdükçe nefes almalar da zorlaşacakmış.
ama istersen gene de git bi sağlık ocağına falan

Nefes almam zorlasti zaten ama fena batiyo kalbimin oldugu taraf nefes almiyorum iskence cekiyorum resmen canim ya

kimse yok ama ben yinede diyeyimmm :44:
günayyydddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

offf yine kırmızılarla uyandım bu ay çok heveslenmiştim bütün belirtileri yaşadım ama kırmızılar geldi neden ki ya....
canım sağlık olsun.
adet belirtileriyle gebelik belirtileri inan aynılar.
bak benim hala ara ara adet sancım oluyo.
sabırla bekle.
RABBİm tez zamanda gönderir inşallah mucizeni

kimse yok ama ben yinede diyeyimmm :44:
günayyydddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kUşummm

gunaydın kızlar cok sukur bugun bıraz ıyıyım. oglusumun dıscıde randevusu var kız kardesımınde dersı yokmus once dıscıye sonrada gezmeye cıkıcaz tabı ben ıyı olursam ıst geldıgımden berı ılk kez cıkıp dolascam heyecan bıle yapdım resmen cok ozlemısım ben ulkemı ya yurt dısına gıdıpde senelerce gelemeyenler nasıl dayanıyolar anlamıyorum ben bu sefer 7 aydır gelmedım oldum resmen ozlemden.....

Ohhh tadini cikar giderebildigin kadar hasret gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…