Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bişey sorucam haftaya cumartesi doktora gitsek kalp atışları da duyulur mu?
6 haftalık oluyoruz o zaman

o duygu nasıldır bilmem ama bütün çocukluğum üsküdarda salacakda geçti benimde, böyle 1 ay gitmeyince hasret duyuyorum. gidince duygulanıyorum. Sanırım özlem herkesde var, yurt dışı daha zordur. Şöyle bir canlan hareketlen, git gez doya doya
huu huuuu sana da günaydın tatlı anne :)))

ayyy ben anne olucam ya

Nasılsın balım, gofret nasıl keyfi iyimi

canım sağlık olsun.
adet belirtileriyle gebelik belirtileri inan aynılar.
bak benim hala ara ara adet sancım oluyo.
sabırla bekle.
RABBİm tez zamanda gönderir inşallah mucizeni

Günaydın kUşummm

inşallah canım sabırla beklemekten başka birşey gelmiyor elimden doktor adetin 3. günü gel hesaplama yapacağız demişti onun faydası olurmu ki acaba bilgisi olan varmı...

oyyy ben o anneyi de bebişini de yerim vallaa

inşallah canım sabırla beklemekten başka birşey gelmiyor elimden doktor adetin 3. günü gel hesaplama yapacağız demişti onun faydası olurmu ki acaba bilgisi olan varmı...

adetin 3. günü gel dediyse hormon testi yapacaktır canım.
çok iyi olmuş bence de
en azından hormonlarda bişey olup olmadığına bakarlar...

maşallah kuzuna yaa
yaa olmadı eşime derim cuma günü gitmez 1 kaç saatliğine işe
o da gelmek istiyo ama malum hafta sonları dandik doktorlar oluyo

eğer devlete gidersen zaten eşini almazlar canım, her doktorun nöbetçi olduğu zaman olur. Hastane ile görüş bi bakalım varmıymış.
Benim doktorum mesela 2 akşamda bir nöbetçi, çok da memmunum.

eğer devlete gidersen zaten eşini almazlar canım, her doktorun nöbetçi olduğu zaman olur. Hastane ile görüş bi bakalım varmıymış.
Benim doktorum mesela 2 akşamda bir nöbetçi, çok da memmunum.

yok bebeğim özele gidicem ben :)
olmadı tel açar sorarım.
geçen gittiğim hastanede düşük yaparken yani
o doktor varsa gitmem hafta sonu ki.
ben 1 doktor olsun istiyorum sonuna kadar gitsin istiyorum.
inşallah şansıma hafta sonu o nöbetçidir

özelde de yaptırabilirsin ama ücreti fazla oluyor.
en azından haftaiçi olsaydı devlette ücretsiz yaptırırdın

oflum ay varya inan okadar sevindimki bilemezsin bayadır girmiyodum dedim bi bakıyım ne yapıyosunuz.senin hamile olduğunu görünce çok sevindim.allahım inşallah tamamına erdirir.

oflum ay varya inan okadar sevindimki bilemezsin bayadır girmiyodum dedim bi bakıyım ne yapıyosunuz.senin hamile olduğunu görünce çok sevindim.allahım inşallah tamamına erdirir.

çoook sağol kuşum yaaa sağolsun burdaki arkadaşlar da çok dua ettiler.
beraber çok sevindik.
İnşallah RABBİm kucağımıza aldığımız günleri de nasip eder.

canım sağlık olsun.
adet belirtileriyle gebelik belirtileri inan aynılar.
bak benim hala ara ara adet sancım oluyo.
sabırla bekle.
RABBİm tez zamanda gönderir inşallah mucizeni

Günaydın kUşummm
sanada balımmm nasılsınız bakalım mercimek ve annesii

günaydın topiğin gebe ve kalmayı bekleyen hatunları
günayyydııınnnnnnnnnnnnnn

günyadın gamzem

canım evet bir doktorla başlayıp devam etmek daha güzel. Bende o şekilde devam ettim. Düşük tehlikem olduğundan özeldeki beni sık sık gördü, şimdi hasta olmadıkça gitmiyorum
ayın 13ündede devlette randevum var aylık rutin kontrol için. Zaten 1 ay sonra dopplerim var, ben tahlillerim için takip için bir gebe izleme de gidiyorum. Ama özeldekinden memmunum. doğumuda ona yaptırmayı düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…