o duygu nasıldır bilmem ama bütün çocukluğum üsküdarda salacakda geçti benimde, böyle 1 ay gitmeyince hasret duyuyorum. gidince duygulanıyorum. Sanırım özlem herkesde var, yurt dışı daha zordur. Şöyle bir canlan hareketlen, git gez doya doya
ayyy ben anne olucam ya
Nasılsın balım, gofret nasıl keyfi iyimi
iyiyiz canım nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruzsanada balımmm nasılsınız bakalım mercimek ve annesii
günayyydııınnnnnnnnnnnnnn
günyadın gamzem
canım evet bir doktorla başlayıp devam etmek daha güzel. Bende o şekilde devam ettim. Düşük tehlikem olduğundan özeldeki beni sık sık gördü, şimdi hasta olmadıkça gitmiyorum
ayın 13ündede devlette randevum var aylık rutin kontrol için. Zaten 1 ay sonra dopplerim var, ben tahlillerim için takip için bir gebe izleme de gidiyorum. Ama özeldekinden memmunum. doğumuda ona yaptırmayı düşünüyorum :26:
çoook sağol kuşum yaaa sağolsun burdaki arkadaşlar da çok dua ettiler.
beraber çok sevindik.
İnşallah RABBİm kucağımıza aldığımız günleri de nasip eder.
doktorumu arıyorum bir bağlanabilirsem soracağım ama nerdeee uyuz kızlar kapatıyor galiba telefonu....
kahvaltımı yapıp geliyoruummmmmmmm:125::125::125:
izmirin neresindensin bebeğim
inşallah canım allahım isteyen herkesede nasip etsin inşallah.hamileliğindede mevlam kolaylık versin.aramızda fazla yok yakın zamanlarda doğurucaz inşallah.
Gofret cok iyi masallah beni delirtmeye ugrasiyo araba geciyo balkona kosturuyo baba geldi diye ya bu kadar sevme isir diyorum anlamiyo :) gicik
sürekli devlete mi gidiyosun yani balım
Gümüldür canim buranin adi :) nete yaz bak bakalim ne menem bi yer iykkkk
kahvaltımı yapıp geliyoruummmmmmmm:125::125::125:
Öyle yapma oğluna, sevsin babasını. Benimki de sadece kayınvalidemlerde oynuyor kıskanıyorum. acaba beni ve bizim evimizi sevmiyormu:26:
ayda bir devlete rutin kontrollere gidiyorum. onun dışında sürekli özele gidiyorum canım
Öyle yapma oğluna, sevsin babasını. Benimki de sadece kayınvalidemlerde oynuyor kıskanıyorum. acaba beni ve bizim evimizi sevmiyormu:26:
ayda bir devlete rutin kontrollere gidiyorum. onun dışında sürekli özele gidiyorum canım
yazdım da hep denizler havuzlar çıktı kız
Yaz aylarinda aynen oyle ama kisin inler cinler bide biz top kosturuyoz :))))
anladım canımmm :) ya şu çin takviminden hesap yapmayı öğretsene bana :)
Dogum gunun bide son adet tarihinle bakiliyo canim ama karisik subatta 2 martta baska bisiy ekliyosun yaz ben bi arastirim bakim
Dogum gunun bide son adet tarihinle bakiliyo canim ama karisik subatta 2 martta baska bisiy ekliyosun yaz ben bi arastirim bakim
şöyle mi yani ilk önce çin takvimine göre yaşını hesaplıyosun
+1 veya +2 durumuna göre bakılıyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?