Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gofret cok iyi masallah beni delirtmeye ugrasiyo araba geciyo balkona kosturuyo baba geldi diye ya bu kadar sevme isir diyorum anlamiyo :) gicik

sanada balımmm nasılsınız bakalım mercimek ve annesii

günayyydııınnnnnnnnnnnnnn

günyadın gamzem
iyiyiz canım nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruz

sürekli devlete mi gidiyosun yani balım

çoook sağol kuşum yaaa sağolsun burdaki arkadaşlar da çok dua ettiler.
beraber çok sevindik.
İnşallah RABBİm kucağımıza aldığımız günleri de nasip eder.

inşallah canım allahım isteyen herkesede nasip etsin inşallah.hamileliğindede mevlam kolaylık versin.aramızda fazla yok yakın zamanlarda doğurucaz inşallah.

inşallah canım allahım isteyen herkesede nasip etsin inşallah.hamileliğindede mevlam kolaylık versin.aramızda fazla yok yakın zamanlarda doğurucaz inşallah.

İNşallah canım herkese çif çift versin
İnşallah kolay bi hamilelik olur :)
bakalım 50 kiloyla başladım ben
belkide 49 :)
zaman çabuk geçsin istiyorum

Gofret cok iyi masallah beni delirtmeye ugrasiyo araba geciyo balkona kosturuyo baba geldi diye ya bu kadar sevme isir diyorum anlamiyo :) gicik

Öyle yapma oğluna, sevsin babasını. Benimki de sadece kayınvalidemlerde oynuyor kıskanıyorum. acaba beni ve bizim evimizi sevmiyormu:26:
sürekli devlete mi gidiyosun yani balım

ayda bir devlete rutin kontrollere gidiyorum. onun dışında sürekli özele gidiyorum canım

anladım canım bakalım hayırlısı olsun

Aman babasi hak etmiyo sevilmeyi sinirliyim ona 2 tane pantolon aldim oyle begendim ki icim gitti aldim bende sen kalk temizlik yapacam diye 2 gun arayla ikisinide klorak icinde birak valla oturup aglayasim var sorumsuz adaam ya

Aman babasi hak etmiyo sevilmeyi sinirliyim ona 2 tane pantolon aldim oyle begendim ki icim gitti aldim bende sen kalk temizlik yapacam diye 2 gun arayla ikisinide klorak icinde birak valla oturup aglayasim var sorumsuz adaam ya...

şöyle mi yani ilk önce çin takvimine göre yaşını hesaplıyosun
+1 veya +2 durumuna göre bakılıyo dimi

Aynen oyle canim eger subat veya martta dogduysan dogdugun yilda cin yili ne zaman baslamis oda onemli hesaplamada +1 yada +2 ona gore ekleniyo ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…