Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kiz cidden mi izmirdeyim ben kos gel anammm ben bakarim sanaaaa :)))

evet canım ama su an calısmıyorum kendım evde bebek sekerı yapıyorum bebıkım dogsun onuda 2 yasına kadar buyuteyım doncem ınsallah tekrar.....
sen suyu kaynat ben gelıyom tatlım merak etme....

Aman babasi hak etmiyo sevilmeyi sinirliyim ona 2 tane pantolon aldim oyle begendim ki icim gitti aldim bende sen kalk temizlik yapacam diye 2 gun arayla ikisinide klorak icinde birak valla oturup aglayasim var sorumsuz adaam ya

canım kızma, erkekler bizim gibi ince düşünemiyor. Ben geçen yıl 180 tl verdim. yok canımla bide kot aldım. düzgün kotu olsun diye, adam aynı gün ilaç değdirmiş, tabi benzinli kauçuklu falan zift gibi bir ilacı var. ve çıkmadı sonra aylarca benden saklamış kotu ve gördüğümde şort olmuştu

iyiyiz canım nasıl olalım zaman geçirmeye çalışıyoruz

sürekli devlete mi gidiyosun yani balım
ohhh baharda gebe olmak gibisi yok tadını çıkarın valla
rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın

o asistanlar tam bir gıcık oluyor

afiyet olsun kuzumm
sağol bebemmm :13:

Afiyet olsun kuzum
oldu gamzem çokkk sağol
günaydıınnnnnn

hooşşş geldddinnnn

günaydıınnnnnn

gunaydin datlummmm

evet canım ama su an calısmıyorum kendım evde bebek sekerı yapıyorum bebıkım dogsun onuda 2 yasına kadar buyuteyım doncem ınsallah tekrar.....
sen suyu kaynat ben gelıyom tatlım merak etme....

:))) kaynatim hemen kiz ben nefes alirken kalbime batiyo sanki nefes almiyorum iskence cekiyom resmen nedendir ki ;(

yazık olmuş valla
demek gördüğünde şort olmuştu hee

ohhh baharda gebe olmak gibisi yok tadını çıkarın valla
rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın

sağol bebemmm :13:

oldu gamzem çokkk sağol

hooşşş geldddinnnn

darısı bu ay size inşallahhh :)))
ama şunu biliyorum gamzemin rüyaları çıkıyo :)
beni gebe görmüştü geçen ay..
istiare yaptırın

Sorma sinir oldum hep kumas giyiyodu bende ozendim aldim pamuklu kumas tarzi bisiy 20 martta aldim dusun aradan 15 gun gecmedi 2si birden aradim simdi evdeki kumas pantolonlarina klorakla cicek kelebek deseni yaptim dedim yuregine indi garanti sesi degisti

istiare yaptırın

:))) kiz allah seni netmeye vallahi normalde hic ruyamda boyle seyler gormem ama gordum seni aslinda super kahve fali bakarim ama ruyalarla isim yok pek :))

istiare yaptırın

ammiiinnnnnnnnnnn canımm çok sağol olmayan ve isteyen herkese nasip etsin rabbim
demek gamzenin rüyaları çıkıyo hee
gammmmzzzzzzzzzeeeee
beni bugün rüyanda göreceksin hemde gebe olarak
hıııhhhhhhhhhhhh ona göree heeeeeeee

günaydın canım
bi denk gelemedim sana tebrik edemedim
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

hoşşbuldumm :))
sağol canım benimm inşallahh cümlemize :)))

kız emine ALLAH senin iyiliğini versin emii hiç gülceğim yoktu

yazık olmuş valla
demek gördüğünde şort olmuştu hee

He valla kesmiş dizden aşağısını, tulumunun içine giyiyormuş. Kızmıyorum artık

masa başı harici çalışan her erkeğin bir iş kıyafeti olmalı, çünkü dikkatsiz iş yapıyorlar. İllaki bişey oluyor

bence hep eski kıyafet giysinler bazı erkekler çok sakar oluyolar
masa başında da olsalar kahve falan dökerler maazallahhh

oflu rabbim ol dedi oldu..........
gözün aydın olsun canım benim..rabbim inşallah sağlıkla kucağına aldığın günü de göstersin sana...
inşallah diğer arkadaşlarımızında müjdeleriyle geldiği günleri görürüz.....

kesinlikle...
RAbbim ÇOK BÜYÜKK....
hamile olan tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla kucaklarımızda görmek nasip etsin...

sizlerinde duaları tez zamanda kabul olsun inşallah..
isteyen dileyen herkese versin RABBİm şu mübarek cuma gününde edilen dualar geri çevrilmezmiş...
benim dualarım hep sizle...
hepinizin burdan hamile haberlerini alalım tez zamanda...

:))) kaynatim hemen kiz ben nefes alirken kalbime batiyo sanki nefes almiyorum iskence cekiyom resmen nedendir ki ;([/QUOTE]

tatlım karnın buyudugu ıcın kaburgalarına ve golayısıyla gogsune baskı yapıyodur ondan zor nefes alıyosundur: tabı üstmedıysen usutuncede olur genelde.

kızlar sızınkıler gene sonradan bozmuslar pantolonu esım benım turkıyeye geldıgınde lekeden kendıne 5 tane pantolon almıs ve etıketı uzerınde aldı getırdı allahım 4 tanesının defosu vardı ya adam hıc mı bakmadın dıyorum bıde yurtdısında oldugumuz ıcın degıstıremedık tabı bıtanesı hıc gıyılmıyor evde falan bazen gıyer dıgerlerıde cok cıddı boyutda degıl ama defolu yanı bıde gelmıs hava atıy yok bılmem kac para verdım kendıme aldım da falanda fılan......

[video=youtube;-8ButXpBt4I]http://www.youtube.com/watch?v=-8ButXpBt4I[/video]

gülünü kaybeden herkese....

Güller ağlasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…