ama ne yapıyım başka çarem kalmadı gamze beni rüyasında ya görecek ya görecekksağol canım benimm inşallahh cümlemize :)))
kız emine ALLAH senin iyiliğini versin emii hiç gülceğim yoktu
kızsan ne iş yararki olan olmuşHe valla kesmiş dizden aşağısını, tulumunun içine giyiyormuş. Kızmıyorum artık
masa başı harici çalışan her erkeğin bir iş kıyafeti olmalı, çünkü dikkatsiz iş yapıyorlar. İllaki bişey oluyor
oflu rabbim ol dedi oldu..........
gözün aydın olsun canım benim..rabbim inşallah sağlıkla kucağına aldığın günü de göstersin sana...
inşallah diğer arkadaşlarımızında müjdeleriyle geldiği günleri görürüz.....
merhaba,aranıza yeni katıldım bu ay yirmisinde evleniyorum.hemen bebek istiyorum.mayıs ayı hamilelerine girerim inşallah.
merhaba canım..canlar merhaba,
bursada oturan yada doktora giden hamişler var mı doktor arıyorumda...
sağol canım seninde cuman hayırlı olsun..günümüz bereketli müjde ve umut olsuuuun.Gününüz hayır olsun.
gamzen seni görmedi ama ben gördüm olmazmı beya...hoş buldum bebeğim..............ama ne yapıyım başka çarem kalmadı gamze beni rüyasında ya görecek ya görecekk
kızsan ne iş yararki olan olmuş
hoşş geldinnn bulemonunmmm
merhaba canım..
sağol canım seninde cuman hayırlı olsun..
gamzen seni görmedi ama ben gördüm olmazmı beya...hoş buldum bebeğim..............
nasıl gördüünnn nasııllllmerhaba canım..
sağol canım seninde cuman hayırlı olsun..
gamzen seni görmedi ama ben gördüm olmazmı beya...hoş buldum bebeğim..............
amin sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...canım benim sizin gibi hamile olanları görmek güzel rabbim hayırlı etsin
kız kara kuru bi kadınmışsın bi elinde oğlan çocuğu varmış birde üstünde gelinlik vardı ama karnın şişkinceydi biraz...nasıl gördüünnn nasııllll
hayırlara vesile olsun inşallahh
niye noldu ki:26:çok sıkıldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
ne oldu didemim neden sıkıldı canınçok sıkıldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
amin sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...
kız kara kuru bi kadınmışsın bi elinde oğlan çocuğu varmış birde üstünde gelinlik vardı ama karnın şişkinceydi biraz...
önce kızıyorum sana önce nikahın kıyılaydı çocuk için bu ne acele bak daha gelin olmadan hamile kalmışın diyorum..
işte böyle saçma ve acayip bir rüyaydı..bu arada çocuğun ismi burak yusuf muş..:26:
niye noldu ki:26:
ohhh maşallah sana..bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık birazdam masayı toplarız bide süpürge yapıp dışarı atarız kendimizi artık.....Geldim geldimm didikodumu ediyonuz bakimmmmm camasirlarimi astim yenilerini yikamaya attim bulasik makinami bosalttim yeniden doldurdum) mutfagimi topladim e sabah uyanincada utu yapmistim kaldi bitek evi supurmek simdik kahve yaptim uzattim ayaklari ev supurmek beklesin azcik :)))
amin sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...
kız kara kuru bi kadınmışsın bi elinde oğlan çocuğu varmış birde üstünde gelinlik vardı ama karnın şişkinceydi biraz...
önce kızıyorum sana önce nikahın kıyılaydı çocuk için bu ne acele bak daha gelin olmadan hamile kalmışın diyorum..
işte böyle saçma ve acayip bir rüyaydı..bu arada çocuğun ismi burak yusuf muş..:26:
niye noldu ki:26:
ne oldu didemim neden sıkıldı canın
kara kuru olmama dışında hepsini çok beğendim isminede bayıldımmm
çok güzel bir rüyaa tüylerim diken diken oldu
ama evlenmeden bişiy yapmadımdı benn
ohhh maşallah sana..bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık birazdam masayı toplarız bide süpürge yapıp dışarı atarız kendimizi artık.....
bende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....Cok guzel bi ruyaymis gelinlik kiz cocugu demek ki ustunde gormusun zaten eminemin kizi var elinde oglan ustelik adida cok guzel burak yusuf erkek cocukta mujdedir emine erkek geliyo galiba bu sefer :)))
Cok guzel bi ruyaymis gelinlik kiz cocugu demek ki ustunde gormusun zaten eminemin kizi var elinde oglan ustelik adida cok guzel burak yusuf erkek cocukta mujdedir emine erkek geliyo galiba bu sefer :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?