Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol canım benimm inşallahh cümlemize :)))

kız emine ALLAH senin iyiliğini versin emii hiç gülceğim yoktu
ama ne yapıyım başka çarem kalmadı gamze beni rüyasında ya görecek ya görecekk

kızsan ne iş yararki olan olmuş

hoşş geldinnn bulemonunmmm

size bir sorum var cevaplarsanız sevinirim adet günü gecmesine rağmen idrarda çıkmayıpta kanda 30 üstü beta cıkan hamile olan bayanlar var ama idrar testinin hassasiyeti 20.. ,Üstünde olmasına rağmen niye cıkmıyor idrarda

merhaba,aranıza yeni katıldım bu ay yirmisinde evleniyorum.hemen bebek istiyorum.mayıs ayı hamilelerine girerim inşallah.

canlar merhaba,

bursada oturan yada doktora giden hamişler var mı doktor arıyorumda...
merhaba canım..

günümüz bereketli müjde ve umut olsuuuun.Gününüz hayır olsun.
sağol canım seninde cuman hayırlı olsun..
ama ne yapıyım başka çarem kalmadı gamze beni rüyasında ya görecek ya görecekk

kızsan ne iş yararki olan olmuş

hoşş geldinnn bulemonunmmm
gamzen seni görmedi ama ben gördüm olmazmı beya...hoş buldum bebeğim..............

Geldim geldimm didikodumu ediyonuz bakimmmmm camasirlarimi astim yenilerini yikamaya attim bulasik makinami bosalttim yeniden doldurdum ) mutfagimi topladim e sabah uyanincada utu yapmistim kaldi bitek evi supurmek simdik kahve yaptim uzattim ayaklari ev supurmek beklesin azcik :)))

canım benim sizin gibi hamile olanları görmek güzel rabbim hayırlı etsin
amin sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...

nasıl gördüünnn nasııllll
hayırlara vesile olsun inşallahh
kız kara kuru bi kadınmışsın bi elinde oğlan çocuğu varmış birde üstünde gelinlik vardı ama karnın şişkinceydi biraz...
önce kızıyorum sana önce nikahın kıyılaydı çocuk için bu ne acele bak daha gelin olmadan hamile kalmışın diyorum..
işte böyle saçma ve acayip bir rüyaydı..bu arada çocuğun ismi burak yusuf muş..:26:

çok sıkıldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
niye noldu ki:26:

çok sıkıldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
ne oldu didemim neden sıkıldı canın

kara kuru olmama dışında hepsini çok beğendim isminede bayıldımmm
çok güzel bir rüyaa tüylerim diken diken oldu
ama evlenmeden bişiy yapmadımdı benn

ohhh maşallah sana..bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık birazdam masayı toplarız bide süpürge yapıp dışarı atarız kendimizi artık.....

Cok guzel bi ruyaymis gelinlik kiz cocugu demek ki ustunde gormusun zaten eminemin kizi var elinde oglan ustelik adida cok guzel burak yusuf erkek cocukta mujdedir emine erkek geliyo galiba bu sefer :)))

bende bende hatta kocam elimi bile tutmamisti yazik sonra bizimkiler vermeyipte biz kacinca keske yapsaydik o zaman vermek zorunda kalirlardi hersey guzel olurdu demisti :)))

ohhh maşallah sana..bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık birazdam masayı toplarız bide süpürge yapıp dışarı atarız kendimizi artık.....

bende evi supurunce yavas yavas dukkana gidicem artik gunde 2-3 kere gidicem az yurumus olayim yavvv :)))

Cok guzel bi ruyaymis gelinlik kiz cocugu demek ki ustunde gormusun zaten eminemin kizi var elinde oglan ustelik adida cok guzel burak yusuf erkek cocukta mujdedir emine erkek geliyo galiba bu sefer :)))
bende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....

varya şimdiden havalara girdim ben söyleyim kız nasıl mutlu oldum biliyomusun yemin ederim tüylerim diken diken oldu

Son düzenleme:
Cin takvimi kiz diyo ben erkekkkk :)))

puffymede cin takvimi kiz demisti ama gamze takvimi erkek dedi cinarimiz gerine gerine gosterdi pipisini ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…