Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

moonsun88..
canım msjını gördüm özel msj atamıyorum inşallah uğramaya çalışacağım..sağol ilgilendiğin için...

jaleda.....

canım bu topiğin güzel yanlarından biride bu işte yüzünü görmediğimiz insanlara nasıl değer verip düşünüyorsak artık rüyalarımıza bile giriyorlar..ben bebek sahibi olmayı isteyen bütün arkadaşlarım için dua ediyorum...
oflunun test yapacağını okudum buradan..tüm gün aklımdan çıkmadı mesela......
zaten bi muhteşem sülüman bide burası kafayı yedirdi sanırım bizlere en azından bana........

bende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....

isallahhh isallahhhh

varya şimdiden havalara girdim ben söyleyim kız nasıl mutlu oldum biliyomusun yemin ederim tüylerim diken diken oldu

valla benimde tikennn oldu butun killarim tuy olmaktan cikti artik benimkiler :) emine bende hamile kalinca gelinlikle gordum kendimi kiz demekmis gelinlik biliyosun ben dusuk yaptim ve kizdi o eminim oglum geldi ustune kizin var senin bence erkek gelicekkkkk ay masallahhh hatta isminide ayni koyabilirsin :))

bende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....
hadiyaa inşallahhh rabbim mubarek cuma günü dualarımızı kabulederrr

yaramzlık yapmamaışsın seni teprik ediyorumm

günaydınlar efenimmmmmmmmmmmmmmm

GÜNAYDINN MELİSAM NASILSIN BAKALIM BUGÜN

kız gülmekten karnım ağrıdı demek kılların hee
zaten ismine bayıldımmm yusuf burak çok güzel bir isim rabbim nasip eder inşallah

Valla hic yapmadik :) kacinca te 3. gun settik oda ictik ictik ole ettik yani :) kocami begeniyodum allah var cokta iyi bi insan gecen sene 28 nisanda bana askini itiraf etti 1 mayista evlenme teklifi etti ben ayni aksam anneme soyledim ertesi gun babama bizimkiler beni eve kapatti resmen bende 17 mayista firsat bulunca kactim kocama toplamda 20 gun surdu hersey :)))))

amin canım..

nen ben geldim diyemi sohbeti kestiniz ne konusmuyonuuz cıkcıkcık
takma kafana ben gelincede aynısı oldu alıştık artık

kız gülmekten karnım ağrıdı demek kılların hee
zaten ismine bayıldımmm yusuf burak çok güzel bir isim rabbim nasip eder inşallah
inşallaaaaaaaahhhhhh

gamze takvimine bak bakim benimkine ne diyo..benim velette hep solda duruyo oğlanda soldaydı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…