ne oldu didemim neden sıkıldı canın
kara kuru olmama dışında hepsini çok beğendim isminede bayıldımmm
çok güzel bir rüyaa tüylerim diken diken oldu
ama evlenmeden bişiy yapmadımdı benn
bende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....
varya şimdiden havalara girdim ben söyleyim kız nasıl mutlu oldum biliyomusun yemin ederim tüylerim diken diken oldu
hadiyaabende öyle düşündüm..ablalarımda beni gelinlikle görmüştü her iki bebeğimdede ...ay gamzem inşallah rüyam hayırlara vesile olurda gelir emine kuzumun bebişi.....
yaramzlık yapmamaışsın seni teprik ediyorummbende bende hatta kocam elimi bile tutmamisti yazik sonra bizimkiler vermeyipte biz kacinca keske yapsaydik o zaman vermek zorunda kalirlardi hersey guzel olurdu demisti :)))
bende evi supurunce yavas yavas dukkana gidicem artik gunde 2-3 kere gidicem az yurumus olayim yavvv :)))
günaydınlar efenimmmmmmmmmmmmmmm
Cin takvimi kiz diyo ben erkekkkk :)))
puffymede cin takvimi kiz demisti ama gamze takvimi erkek dedi cinarimiz gerine gerine gosterdi pipisini))
hadiyaainşallahhh rabbim mubarek cuma günü dualarımızı kabulederrr
yaramzlık yapmamaışsın seni teprik ediyorumm
GÜNAYDINN MELİSAM NASILSIN BAKALIM BUGÜN
günaydınlar efenimmmmmmmmmmmmmmm
yapıcak bişi bulamadım ondan
isallahhh isallahhhh
valla benimde tikennn oldu butun killarim tuy olmaktan cikti artik benimkiler :) emine bende hamile kalinca gelinlikle gordum kendimi kiz demekmis gelinlik biliyosun ben dusuk yaptim ve kizdi o eminim oglum geldi ustune kizin var senin bence erkek gelicekkkkk ay masallahhh hatta isminide ayni koyabilirsin :))
hosgeldin melisa hatunnn :))
didikodu edip gulelim ama o zamanda 2 hafta tum hamisler iptal oluyo :)))
vallahi benim bütün herşey kız dedi, ben hala doktora soruyorum. doktorda gösteriyor bak erkek diyor.
kim gelmiş kimmm senin eski sevgilinamaninde amanin kim gelmişşşşşşşşşşşş:26::26:
eski sevgilimmi gelmişşşşşşşş
eh işte gülüm normal bi gün bana göre bi artısı yada eksisi yok
sen nettişriyon nasılsınm gülüm.
vallahi benim bütün herşey kız dedi, ben hala doktora soruyorum. doktorda gösteriyor bak erkek diyor.
hadiyaainşallahhh rabbim mubarek cuma günü dualarımızı kabulederrr
Cin takvimi kiz diyo ben erkekkkk :)))
puffymede cin takvimi kiz demisti ama gamze takvimi erkek dedi cinarimiz gerine gerine gosterdi pipisini))
amin canım..hadiyaainşallahhh rabbim mubarek cuma günü dualarımızı kabulederrr
takma kafana ben gelincede aynısı oldu alıştık artıknen ben geldim diyemi sohbeti kestiniz ne konusmuyonuuz cıkcıkcık
inşallaaaaaaaahhhhhhkız gülmekten karnım ağrıdı demek kılların hee
zaten ismine bayıldımmm yusuf burak çok güzel bir isim rabbim nasip eder inşallah
hosgeldin melisa hatunnn :))
didikodu edip gulelim ama o zamanda 2 hafta tum hamisler iptal oluyo :)))
kim gelmiş kimmm senin eski sevgilin
aynı canım valla iyiki burası var yoksa konuşacak sohbet edecek bir iş arkadaşım bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?