kız gülmekten karnım ağrıdı demek kılların hee
zaten ismine bayıldımmm yusuf burak çok güzel bir isim rabbim nasip eder inşallah
hosbulduk japon işi türk işi takvimim benim. bundan sonra baslarım cin takvimine herkes sana soracak ona göre
Valla hic yapmadik :) kacinca te 3. gun settik oda ictik ictik ole ettik yani :) kocami begeniyodum allah var cokta iyi bi insan gecen sene 28 nisanda bana askini itiraf etti 1 mayista evlenme teklifi etti ben ayni aksam anneme soyledim ertesi gun babama bizimkiler beni eve kapatti resmen bende 17 mayista firsat bulunca kactim kocama toplamda 20 gun surdu hersey :)))))
he valla killl oldular artik bi kuafore gidim kas goz yoldurmam lazim ama nerdeee :)))
sor anamm sor senden kiz bekliyom ben :))) tarihi onemli degel bende))
yasasin gamze takvimi
amin canım..
takma kafana ben gelincede aynısı oldu alıştık artık
inşallaaaaaaaahhhhhh
gamze takvimine bak bakim benimkine ne diyo..benim velette hep solda duruyo oğlanda soldaydı zaten
ayy sorma geçen neydi o halimiz
Gece yatarken yatagin kiyisina oturdum tayti cikardim sonra gofretin ustunu ortmeye kalktim kapiya vardim kocam yatak niye islak didi bi katim oturdugum yer islak anam bende bi ciglik suyum patladi cabuk giyin bavulu al arabanin anahtari nerde kocam hemen pecete getirdi falan baktim akintiymis
çok hızlıymışsın valla daha önceden tanışıyomuydunuz hemen karar verdiniz
Cin takvimi kiz diyo ben erkekkkk :)))
puffymede cin takvimi kiz demisti ama gamze takvimi erkek dedi cinarimiz gerine gerine gosterdi pipisini))
ama o kadar akıntı geliyomu len yatak ıslanacak kadar aboooooooooooooo
gamze otomatik mi hesaplatıyorsunuz yoksa kendiniz mi hesaplıyorsunuz?
Kızlarrrrrrrrrr ya benim sorularımı niye görmüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz
dokto adetin ikinci günü cagırıyo ya adettli adetli muayene ederm,i kıslar
benim simdiye kadar hiç basıma gelmedide yoksa adetin ikinci günü gel diyerek klomeni yazıp yollucakmıki
hayır canım adetın 2.günü gebelikle ilgili hormonlara bakılıyor onun için çagırmıstır seni bende gitmiştim allttan muayne etmedi etmezlerde
benim simdiye kadar hiç basıma gelmedide yoksa adetin ikinci günü gel diyerek klomeni yazıp yollucakmıki
Cin takvimine mi gamze takvimine micanim cin takvimi nette var zaten dogum tarihin ve hamile kaldigin ayla bakiyosun gamze takvimi de benim uydurmam kime icime ne doguyosa onu soyluyorum )
canim ben her ay adetin 2. gunu gidiyorum ve alttan muayene ediyor klomeni veriyor eve yolluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?