Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kız gülmekten karnım ağrıdı demek kılların hee
zaten ismine bayıldımmm yusuf burak çok güzel bir isim rabbim nasip eder inşallah

he valla killl oldular artik bi kuafore gidim kas goz yoldurmam lazim ama nerdeee :)))

hosbulduk japon işi türk işi takvimim benim. bundan sonra baslarım cin takvimine herkes sana soracak ona göre

sor anamm sor senden kiz bekliyom ben :))) tarihi onemli degel bende ))

çok hızlıymışsın valla daha önceden tanışıyomuydunuz hemen karar verdiniz

yasasin gamze takvimi

efet efet yasasinnn

amin canım..

takma kafana ben gelincede aynısı oldu alıştık artık

inşallaaaaaaaahhhhhh

gamze takvimine bak bakim benimkine ne diyo..benim velette hep solda duruyo oğlanda soldaydı zaten

:)) bilmemmmm soldan degilde senin evdede pipi bollugu olacak sankinim :)))

ayy sorma geçen neydi o halimiz

he bundan sonra gulmeden once 3 kullu 1 elham okuyup ufleyelim oyle gulelimm

ya kıslar enim kasıkta hala bni batma var normalmi bu adetten önce hiç böle agrımazdı ya nasıl anlatsam böle agrı falan degilde mekik cekersinde vuvüt hamlar içi acır ya ole bi acı. bi yandanda tarlusal kullanıyorum söktürücü korkuyom ya bebiş varsa onuda alıp sökerse gerci olsa dün görür diyyorum kendi kendime doktor bey. amma işte new biliyim ya bu agrı ne peki

Gece yatarken yatagin kiyisina oturdum tayti cikardim sonra gofretin ustunu ortmeye kalktim kapiya vardim kocam yatak niye islak didi bi katim oturdugum yer islak anam bende bi ciglik suyum patladi cabuk giyin bavulu al arabanin anahtari nerde kocam hemen pecete getirdi falan baktim akintiymis

ama o kadar akıntı geliyomu len yatak ıslanacak kadar aboooooooooooooo

çok hızlıymışsın valla daha önceden tanışıyomuydunuz hemen karar verdiniz

He 3 yildir taniyoduk birbirimizi mahallemizin bakkali kendisi :))) ama son 1 senedir cok hoslaniyodum kocamdan megersem oda bana asikmis diyo hep icip cesaret toplamaya calisiyodum sana itiraf etmemk icin olmuyodu :)))

gamze otomatik mi hesaplatıyorsunuz yoksa kendiniz mi hesaplıyorsunuz?

Cin takvimine mi gamze takvimine mi canim cin takvimi nette var zaten dogum tarihin ve hamile kaldigin ayla bakiyosun gamze takvimi de benim uydurmam kime icime ne doguyosa onu soyluyorum )

Kızlarrrrrrrrrr ya benim sorularımı niye görmüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzz
dokto adetin ikinci günü cagırıyo ya adettli adetli muayene ederm,i kıslar
benim simdiye kadar hiç basıma gelmedide yoksa adetin ikinci günü gel diyerek klomeni yazıp yollucakmıki

hayır canım adetın 2.günü gebelikle ilgili hormonlara bakılıyor onun için çagırmıstır seni bende gitmiştim allttan muayne etmedi etmezlerde

hayır canım adetın 2.günü gebelikle ilgili hormonlara bakılıyor onun için çagırmıstır seni bende gitmiştim allttan muayne etmedi etmezlerde

hım ama hormonlarıma baktıki klomen tedavisi görüyorum ve hapa adetin üçüncü günü baslıyorum büyük ihtimalle onu yazmak için gibi gekliyo ya ekstra muayene edermi işte kiminin ediyomus doktor diye hatırladım.:18::18:

canim ben her ay adetin 2. gunu gidiyorum ve alttan muayene ediyor klomeni veriyor eve yolluyor.

canim ben her ay adetin 2. gunu gidiyorum ve alttan muayene ediyor klomeni veriyor eve yolluyor.

canım bende gittigimde hem hormonlara bakıldı hemde altan baktılar tabi her dr aynı olmuyor başka bır drda adetliyken muayene edemem dedi ama tedaviye başlancaksa mutlaka bakıyolar yumurtaların ne durumda dıye

Cin takvimine mi gamze takvimine mi canim cin takvimi nette var zaten dogum tarihin ve hamile kaldigin ayla bakiyosun gamze takvimi de benim uydurmam kime icime ne doguyosa onu soyluyorum )

yok otomatik hesaplama var linkini yazıyorum bak burdan baksanıza bi bakiyim ne cıkacak..
[video]http://www.hamilemiyim.net/cinsiyet-hesapla[/video]

adetliyken rahim aşağıda olduğu için, muayenelerin çoğu adetin 2.3 günü yapılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…