Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba günüm geçmedi henüz evde test yaptım baktım bişi yoktu hemen evden çıkmak zorunda kaldım akşam eve gittiğimde ışıkta görülebilen belirsiz bi çizgi vardı sizce hamilemiyim?

cAnım klomen tedavısı görüyorsan kesin alltan bakar başlangıcta yumurtalıkların kac mm ona bakıyorlar gelişimine göre dozunu artırıyo ben hiç kullanmadım ama hastneye gide gele ordakı kadınlardan ögrendım içleri o kadar dolukı sormadan herseylerını anlatıyorlar

tamam canım özellikle derim beni hiç muayene etmediniz diye unutmustur adambelkim. hiç istemiyorum adetli adetli cok igrenc bişi ama mecburum belki ekstra bi sorun görür.

canım valla iş başa düşünce mecbur baktırıyosunda açtırıyosunda. Geçen acile gittiğimde kadın açılmam varmı diye bir baktı allahım hala canım acıyor.
bebek için ayrı uğraşıyoruz, bebek olunca daha bir ayrı

kız varya alemsin sen hee
He 3 yildir taniyoduk birbirimizi mahallemizin bakkali kendisi :))) ama son 1 senedir cok hoslaniyodum kocamdan megersem oda bana asikmis diyo hep icip cesaret toplamaya calisiyodum sana itiraf etmemk icin olmuyodu :)))
kalp kalbe karşıymış demek rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
oy yerim ben seni sen konus burda minnosum biz saa yazarız.
melisammmmm
he valla killl oldular artik bi kuafore gidim kas goz yoldurmam lazim ama nerdeee :)))

sor anamm sor senden kiz bekliyom ben :))) tarihi onemli degel bende ))

yakında kuaför felan yokmu git 2 dakikada hallediyolar

aağda konusunda delirmek üzereyim, artık bir yere yaptırmam lazım korkuyorum. acaba akrabalardan birimi yapsa diyorum, hem korkup hem utanıyorum. Napcam ben ya

MERHABALAR HEPİNİZE

aranıza yeni katıldım :) 11 aylık evliyim ve bende anne olmak istiyorum ama sevgılı kaynanam ev almadan yapmayın dıye eşimin kafasına giriyo eşimde istemiyo çocuk ((

MERHABALAR HEPİNİZE

aranıza yeni katıldım :) 11 aylık evliyim ve bende anne olmak istiyorum ama sevgılı kaynanam ev almadan yapmayın dıye eşimin kafasına giriyo eşimde istemiyo çocuk ((

hosgeldin cnm. da kaynana sasirdim ona neymis bi kere. herkes ev aliptami doguruyor bu dunyada.ne sacma

belim ve kasıklarım ağrımaya başladı hayırdır inşallahh :18::18::18:

efet efet yasasinnn

:)) bilmemmmm soldan degilde senin evdede pipi bollugu olacak sankinim :)))

he bundan sonra gulmeden once 3 kullu 1 elham okuyup ufleyelim oyle gulelimm
deme kız senin takvimde ölemi çıkıyo....
belim ve kasıklarım ağrımaya başladı hayırdır inşallahh :18::18::18:
batın yakınmı kuzucum inşallah gelmez batasıcan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…