tamam iste ögrnewmek istedigim buydu ben hiç gitmedim de ona göre gideyim hazırlıklı olayım dedim. saol canikom klomeni kac aydır kullanıyosun minnos
adetliyken rahim aşağıda olduğu için, muayenelerin çoğu adetin 2.3 günü yapılır canım
hım ama hormonlarıma baktıki klomen tedavisi görüyorum ve hapa adetin üçüncü günü baslıyorum büyük ihtimalle onu yazmak için gibi gekliyo ya ekstra muayene edermi işte kiminin ediyomus doktor diye hatırladım.:18::18:
tamam canım özellikle derim beni hiç muayene etmediniz diye unutmustur adambelkim. hiç istemiyorum adetli adetli cok igrenc bişi ama mecburum belki ekstra bi sorun görür.
merhaba günüm geçmedi henüz evde test yaptım baktım bişi yoktu hemen evden çıkmak zorunda kaldım akşam eve gittiğimde ışıkta görülebilen belirsiz bi çizgi vardı sizce hamilemiyim?
tamam canım özellikle derim beni hiç muayene etmediniz diye unutmustur adambelkim. hiç istemiyorum adetli adetli cok igrenc bişi ama mecburum belki ekstra bi sorun görür.
bu sabah ilk idrarinla tekrar deneseydin cnm.gunun kac gun geciyor ki
bugün günüm normalde ben dün yaptım
Gece yatarken yatagin kiyisina oturdum tayti cikardim sonra gofretin ustunu ortmeye kalktim kapiya vardim kocam yatak niye islak didi bi katim oturdugum yer islak anam bende bi ciglik suyum patladi cabuk giyin bavulu al arabanin anahtari nerde kocam hemen pecete getirdi falan baktim akintiymis
kalp kalbe karşıymış demek rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahHe 3 yildir taniyoduk birbirimizi mahallemizin bakkali kendisi :))) ama son 1 senedir cok hoslaniyodum kocamdanmegersem oda bana asikmis diyo hep icip cesaret toplamaya calisiyodum sana itiraf etmemk icin olmuyodu :)))
melisammmmmoy yerim ben seni sen konus burda minnosum biz saa yazarız.
he valla killl oldular artik bi kuafore gidim kas goz yoldurmam lazim ama nerdeee :)))
sor anamm sor senden kiz bekliyom ben :))) tarihi onemli degel bende))
MERHABALAR HEPİNİZE
aranıza yeni katıldım :) 11 aylık evliyim ve bende anne olmak istiyorum ama sevgılı kaynanam ev almadan yapmayın dıye eşimin kafasına giriyo eşimde istemiyo çocuk((
bu gun olmazsan yarin sabah tekrarlarsin istersen cnm. bence acele etmesen de olabilir bir kac gun daha durabilirsen daha kesin olur sonuc
yardımların için teşekkür ederim
deme kız senin takvimde ölemi çıkıyo....efet efet yasasinnn
:)) bilmemmmm soldan degilde senin evdede pipi bollugu olacak sankinim :)))
he bundan sonra gulmeden once 3 kullu 1 elham okuyup ufleyelim oyle gulelimm
batın yakınmı kuzucum inşallah gelmez batasıcan.....belim ve kasıklarım ağrımaya başladı hayırdır inşallahh :18::18::18:
belim ve kasıklarım ağrımaya başladı hayırdır inşallahh :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?