Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosgeldin cnm. da kaynana sasirdim ona neymis bi kere. herkes ev aliptami doguruyor bu dunyada.ne sacma

kendisi eşimi 18 inde kocası askerde iken doğurmuş :)

geçen akşam çaya çağırdım hem kendi ailemi hem onları bu sfer de hamıleyım haberı mı verıcem dıye merakla gelmişler öyle bi hbr alamayınca uzulduler bende dedımkı hem yapmayın dıosunuz hem cocuk beklıyosunuz eşimde ondan destek aldı sımdı tatile gidip geldikten sonra cocuk yapalım dıyo

deme kız senin takvimde ölemi çıkıyo....
batın yakınmı kuzucum inşallah gelmez batasıcan.....
12 nisann bbulemonumm kısmet artık ama ne yalan söyleyim rüyandan sonra ümitlendim ben yaaa

berbiş var o vakit hem bu ay kesin gebe olcektin unutma.

evett eveett bu ay kesin gebeyim ben dedimya dün bebek yogan döşek 9 ay uymak için içerde faliyet yapıyo
gebeyim ben gebeyim
gebeyim gebeyimm

len eminemmmmmmmmmmmmmmm cevap ver sori geliyiiiii
sen tarlusal içtiydin ya günde kac içmiştin bana 2 sabah iki aksam seklinde günde 4 dene verdi. bide bitince kac gün sonra adet oldun senin geciktiydi ya. ya ben bu ay her haltı bekliyom kendimde normalde bitince iki gün sonra adet olurum ya bu ay hep terslikler beni buluyo gecikebiler yani kac gün sonra oldun gülo biliyimki havaya girmeyim bebem var diye

aağda konusunda delirmek üzereyim, artık bir yere yaptırmam lazım korkuyorum. acaba akrabalardan birimi yapsa diyorum, hem korkup hem utanıyorum. Napcam ben ya

ben normalde yapamıyodum hiç halada yapamıyorum
evlenirken annemin zoruyla yaptırdım kuaforde
şimdi düşünüyorum
normal dogurursam nolcak diye
dikişler filan olcak pansuman yapılması lazım
uzıcak alamcam çok kararsız kaldım

amaninde amanin kim gelmiş elifim mi gelmis .
len bu sabah gec kaldın gözüm yollardaydı tostosum nettiriyon anlat hele

sen beni bekle diye girmedim dirmişimm şaka meleğim şaka işlerimi yaptım sil süpür banyları yıka yerleri sil ütü yap derken ancak gldim bitanem benim nasılsın bugün keyifler nasıl fıstığım

eminem soırumu gördünmü len bekliyom cevap. bide avaatar resmini begenmedim len bana al işaretini anımsattı bari günese dogru al yapta tam olsunnnnnnnnnn

sen beni bekle diye girmedim dirmişimm şaka meleğim şaka işlerimi yaptım sil süpür banyları yıka yerleri sil ütü yap derken ancak gldim bitanem benim nasılsın bugün keyifler nasıl fıstığım

ütüyü ben hep aksam yaparım dün hallettim bende fatmagülü izlerken. nevresimler bi birikiş amanin dedim görünce.
iyiyim gülüm degişen bişi yok iste aynı söktürücü içiyorum yarın son günm bakalım ama hala kasııgım içten içe acıyo . mekik cekerizde karın içi acır ya onun acısı gibi ama kasıkta .

slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin elifimmm

evet canım içtim gaaliba günde 1 tane olmıştım :44:
ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olmuştum
inşalallh bebiş ssana süpriz yapar

kıslar su kullanıcı isminin altındaki yasıyı nerden degiştiriyonuz lilyum ne ya ben degiştirmek istiyom hadi biriniz anlatın gari

Ben deldim ama ditcemmmm evimi supurdum banyomu wcmi yikadim ovaladim kar gibi oldu azcik comesir gibi oldum anammm bi agri girdi kasigima oldum resmennn simcik kocamin yanina gidim azcik yuruyus yapim 1-2 saate gelirim cok kaynatmayin :))) optuk sizi

ohh ohh maaşallah nevrasimler falan bendekiler gömlekler pntolonlar ite fıstığım bu arada fatmagüln karnı nasılsın karnıdimek hala sancın var gülüm bak bende o sancıları öyle çektim kaç ay hep bebek belirtisidir diye umut ettim ama işte rahimdeki akıntıdan oluyomuş bence send3e bir smear testi yaptır varsa çıkar bak ilaç çok iyi geldi bana sanki su borusu patladı sel götürüyo ortalığı o derece yani
hoşgeldin elifimmm

evet canım içtim gaaliba günde 1 tane olmıştım :44:
ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olmuştum
inşalallh bebiş ssana süpriz yapar

sağolasın hoşbuldum eminemmmmmmmm gülüm nasılsın batın ne zaman enin belirtilerinmi var sanki kulağıma öyle geldi:18:

melisa kızzz çay yaptım gel içelim 2 ayrı kocaman demliklerle yaptım kızz sana ancak yeterrrr didimmmmmmm

melisa kızzz çay yaptım gel içelim 2 ayrı kocaman demliklerle yaptım kızz sana ancak yeterrrr didimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…