hosgeldin cnm. da kaynana sasirdim ona neymis bi kere. herkes ev aliptami doguruyor bu dunyada.ne sacma
12 nisann bbulemonumm kısmet artık ama ne yalan söyleyim rüyandan sonra ümitlendim ben yaaademe kız senin takvimde ölemi çıkıyo....
batın yakınmı kuzucum inşallah gelmez batasıcan.....
berbiş var o vakit hem bu ay kesin gebe olcektin unutma.
slm kızlar nasılsınız
aağda konusunda delirmek üzereyim, artık bir yere yaptırmam lazım korkuyorum. acaba akrabalardan birimi yapsa diyorum, hem korkup hem utanıyorum. Napcam ben ya
amaninde amanin kim gelmiş elifim mi gelmis .
len bu sabah gec kaldın gözüm yollardaydı tostosum nettiriyon anlat hele
sen beni bekle diye girmedim dirmişimm şaka meleğim şaka işlerimi yaptım sil süpür banyları yıka yerleri sil ütü yap derken ancak gldim bitanem benim nasılsın bugün keyifler nasıl fıstığım
hoşgeldin elifimmmslm kızlar nasılsınız
len eminemmmmmmmmmmmmmmm cevap ver sori geliyiiiii
sen tarlusal içtiydin ya günde kac içmiştin bana 2 sabah iki aksam seklinde günde 4 dene verdi. bide bitince kac gün sonra adet oldun senin geciktiydi ya. ya ben bu ay her haltı bekliyom kendimde normalde bitince iki gün sonra adet olurum ya bu ay hep terslikler beni buluyo gecikebiler yani kac gün sonra oldun gülo biliyimki havaya girmeyim bebem var diye
hoşgeldin elifimmm
evet canım içtim gaaliba günde 1 tane olmıştım :44:
ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olmuştum
inşalallh bebiş ssana süpriz yapar
slm kızlar nasılsınız
ohh ohh maaşallah nevrasimler falan bendekiler gömlekler pntolonlar ite fıstığım bu arada fatmagüln karnı nasılsın karnıütüyü ben hep aksam yaparım dün hallettim bende fatmagülü izlerken. nevresimler bi birikiş amanin dedim görünce.
iyiyim gülüm degişen bişi yok iste aynı söktürücü içiyorum yarın son günm bakalım ama hala kasııgım içten içe acıyo . mekik cekerizde karın içi acır ya onun acısı gibi ama kasıkta .
hoşgeldin elifimmm
evet canım içtim gaaliba günde 1 tane olmıştım :44:
ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olmuştum
inşalallh bebiş ssana süpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?