en vall çatlaksın sen haaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezzzeminem soırumu gördünmü len bekliyom cevap. bide avaatar resmini begenmedim len bana al işaretini anımsattı bari günese dogru al yapta tam olsunnnnnnnnnn
varsa eğer dünyadada rızgı varsa hiiiç birşey olmazz merak etmeeebebiş varsa bile bu hapta komple gider herhalde. günde 4 tane borumu yani.
melllisssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allllllllllllllllllllllllllllllllleminem bana al yapma sana hareketin allahını cekerim bakkkkkkkkkkkk
ohh ohh maaşallah nevrasimler falan bendekiler gömlekler pntolonlar ite fıstığım bu arada fatmagüln karnı nasılsın karnıdimek hala sancın var gülüm bak bende o sancıları öyle çektim kaç ay hep bebek belirtisidir diye umut ettim ama işte rahimdeki akıntıdan oluyomuş bence send3e bir smear testi yaptır varsa çıkar bak ilaç çok iyi geldi bana sanki su borusu patladı sel götürüyo ortalığı o derece yani
sağolasın hoşbuldum eminemmmmmmmm gülüm nasılsın batın ne zaman enin belirtilerinmi var sanki kulağıma öyle geldi:18:
melisa kızzz çay yaptım gel içelim 2 ayrı kocaman demliklerle yaptım kızz sana ancak yeterrrr didimmmmmmm
en vall çatlaksın sen haaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezzz
varsa eğer dünyadada rızgı varsa hiiiç birşey olmazz merak etmeee
melllisssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alllllllllllllllllllllllllllllllll
ne belirtisi elifimmmmm bebğin kendisi varraaaa
ya ben bu ay bukadar var diyorum ya birde olmazsa ne koyar banaaa
ohh ohh maaşallah nevrasimler falan bendekiler gömlekler pntolonlar ite fıstığım bu arada fatmagüln karnı nasılsın karnıdimek hala sancın var gülüm bak bende o sancıları öyle çektim kaç ay hep bebek belirtisidir diye umut ettim ama işte rahimdeki akıntıdan oluyomuş bence send3e bir smear testi yaptır varsa çıkar bak ilaç çok iyi geldi bana sanki su borusu patladı sel götürüyo ortalığı o derece yani
sağolasın hoşbuldum eminemmmmmmmm gülüm nasılsın batın ne zaman enin belirtilerinmi var sanki kulağıma öyle geldi:18:
len iki demlik niye demledin. dogru didin bana biri anca yetiyo ac kapıyı geleyim. catyı bos içmem yanına kurabiye bişi yap len tembek gari
len oglum smear dedigin rahim filmi degilmis benim rahmiim zati filmlik ne cektircem
rahim filmi cektiririm diyodum gülüm simdi deg,ilde yakın zamanda işte.
hee gülümm sağa ancak yiterrgel gülüm çörek var buzluğumda içli çörek kurabiyemde var böyle ağızda dağılan kurabiyem hafta sonu yaptım attım buzluğa kuzucum istersen akşamada kısır yapıcaz gel akşamada kal
oh oh ulen kısırı cok yiyon ha bu kadar yine len gercekj olur sonrammm
ay cok bayattlı degilmi igrenc bi espri. gelince kalırım ama kısıra kadar ha.
ben normalde yapamıyodum hiç halada yapamıyorum
evlenirken annemin zoruyla yaptırdım kuaforde
şimdi düşünüyorum
normal dogurursam nolcak diye
dikişler filan olcak pansuman yapılması lazım
uzıcak alamcam çok kararsız kaldım
fındıkkıran vardı bi dene hatırllıyonuzmu hiç girmiyo sankim.:26::26:
selammmgece kociş 4 te geldi bende onu beklemekten resmen gözlerim ağrıdı sabah gitme dedim neymiş efendim gitcem ama erken gelcem öğlen çıkıcam dedi ve sabah 7de gitti aradım 12de hadi çıkmıyomusun diye çıkamıyorum diyo
bende çişimi tutuyorum ovucan yapcam bugün 11 dk.oldu
a.slm hilalim hoşgeldin sendemi bekliyosun eşini benim gibi uyumuyomusunyatamıyorum bende vallaha ovucanmı yapıcan gülüm resimlerini koy mi kaçıncı günün bugün
geçmişi okuyum geliyim dedim ama 10 sayfa kadar okudum pes ettim
herkesin keyifler yerindedir inşallah
sonunda bir haftayı daha bitirdik çok şükür hafta sonu geldi
2 gün dinleneyim biraz
iznime de 2 hafta kaldı gün sayıyorum
hoşbulduk tatlum yok eşim yokken uyuyamıyorum16.günüm bugün eğer kocişi yakalarsam sen ne kadar tutabiliyosun çişini ben su içmeden ve ciş yapmadan çoooook zor duruyorummmm
geçmişi okuyum geliyim dedim ama 10 sayfa kadar okudum pes ettim
herkesin keyifler yerindedir inşallah
sonunda bir haftayı daha bitirdik çok şükür hafta sonu geldi
2 gün dinleneyim biraz
iznime de 2 hafta kaldı gün sayıyorum
hoşgeldin canım. havalar ısınınca hiç istemiyor insan çalışmayı valla, ben yaz gelsede en azından denize girsem diye bakıyorum
kuzum bişey sorcam, sen genital bölgenin kıl işlerini ne yapıyorsun. Ağda yaptırmak istiyorum dayanabilirmiyim. 4 aydır jilet oluyordu kökleri kalınlaşmıştır :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?