Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

melisa kızzz çay yaptım gel içelim 2 ayrı kocaman demliklerle yaptım kızz sana ancak yeterrrr didimmmmmmm

eminem soırumu gördünmü len bekliyom cevap. bide avaatar resmini begenmedim len bana al işaretini anımsattı bari günese dogru al yapta tam olsunnnnnnnnnn
en vall çatlaksın sen haaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmezzz

bebiş varsa bile bu hapta komple gider herhalde. günde 4 tane borumu yani.
varsa eğer dünyadada rızgı varsa hiiiç birşey olmazz merak etmeee
eminem bana al yapma sana hareketin allahını cekerim bakkkkkkkkkkkk
melllisssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alllllllllllllllllllllllllllllllll

ne belirtisi elifimmmmm bebğin kendisi varraaaa
ya ben bu ay bukadar var diyorum ya birde olmazsa ne koyar banaaa

anamm biran vardıda benmi kaçırdım haberi dedim Allah senin iyiliğini varsin emiiiigülüm belki o temiz kalbine doğmuştur hissedyiyosundur bilemezsinki güzüleim inş eğer hayılısıysa nasip etsin rabbimm balım benim AMİNNNNNNN

len oglum smear dedigin rahim filmi degilmis benim rahmiim zati filmlik ne cektircem
rahim filmi cektiririm diyodum gülüm simdi deg,ilde yakın zamanda işte.

len iki demlik niye demledin. dogru didin bana biri anca yetiyo ac kapıyı geleyim. catyı bos içmem yanına kurabiye bişi yap len tembek gari

hee gülümm sağa ancak yiterr gel gülüm çörek var buzluğumda içli çörek kurabiyemde var böyle ağızda dağılan kurabiyem hafta sonu yaptım attım buzluğa kuzucum istersen akşamada kısır yapıcaz gel akşamada kal

oh oh ulen kısırı cok yiyon ha bu kadar yine len gercekj olur sonrammm
ay cok bayattlı degilmi igrenc bi espri. gelince kalırım ama kısıra kadar ha.

oh oh ulen kısırı cok yiyon ha bu kadar yine len gercekj olur sonrammm
ay cok bayattlı degilmi igrenc bi espri. gelince kalırım ama kısıra kadar ha.

yok bence bayat değil sen yapmasan ben yapıcaktım inan balımsen önce davrandın gel kal kuzucum kkısırda kal geceyede kal oh valla kuzucum önceden haftada bir kesin yerdik ama artık 2 haftada 3 haftada falan yapıyoruz ama kısrı demeye şahit gerek başka birşey oluyo yiyen başka kısır yemiyo o derece yani sen benim ovucanlarımı gördümmü bakem koydum resimini

didemim valla bende aynı şeyleri düşünüyorum. Dayanabilirmiyim çok korkuyorum. Önce bir evde yengeme falan denettirsemde alamazsak kuaföremi gitsem :26:

selammmgece kociş 4 te geldi bende onu beklemekten resmen gözlerim ağrıdı sabah gitme dedim neymiş efendim gitcem ama erken gelcem öğlen çıkıcam dedi ve sabah 7de gitti aradım 12de hadi çıkmıyomusun diye çıkamıyorum diyo

bende çişimi tutuyorum ovucan yapcam bugün 11 dk.oldu

a.slm hilalim hoşgeldin sendemi bekliyosun eşini benim gibi uyumuyomusun yatamıyorum bende vallaha ovucanmı yapıcan gülüm resimlerini koy mi kaçıncı günün bugün

geçmişi okuyum geliyim dedim ama 10 sayfa kadar okudum pes ettim
herkesin keyifler yerindedir inşallah
sonunda bir haftayı daha bitirdik çok şükür hafta sonu geldi
2 gün dinleneyim biraz
iznime de 2 hafta kaldı gün sayıyorum

a.slm hilalim hoşgeldin sendemi bekliyosun eşini benim gibi uyumuyomusun yatamıyorum bende vallaha ovucanmı yapıcan gülüm resimlerini koy mi kaçıncı günün bugün

hoşbulduk tatlum yok eşim yokken uyuyamıyorum16.günüm bugün eğer kocişi yakalarsamsen ne kadar tutabiliyosun çişini ben su içmeden ve ciş yapmadan çoooook zor duruyorummmm

hoşgeldin canım. havalar ısınınca hiç istemiyor insan çalışmayı valla, ben yaz gelsede en azından denize girsem diye bakıyorum

kuzum bişey sorcam, sen genital bölgenin kıl işlerini ne yapıyorsun. Ağda yaptırmak istiyorum dayanabilirmiyim. 4 aydır jilet oluyordu kökleri kalınlaşmıştır :18:

hoşgeldin ferdam çok şükür iiyiyiz demek gün sayıyosun hade bakem az kaldı hayırlısıyla geçsin ginlerde otur evinde bebişin için gün say

ben hiç ağda yaptırmadım ki
jilet sağolsun
aynen de devam ediyorum
şimd yaptırabilirsin ama son zamanlarda yapılmıyor diye biliyorum
hatta doğum hikayesi okumuştum
banyoda ağda yaparken suyu gelmiş kızın, bornozla doğuma gitmiş
arabada kafası çıkıyomuş bebeğin bu itiyomuş içeri
o kadar tetiklemiş yani
doktor da çok kızmış neyine senin ağda diye
ama şu an sıkıntı yaratmaz sanırım

geceleri uyuyabilsem bir de şu bahar yorgunluğu olmasa çok zor gelmeyecek aslında ama
artık evde olup evimi düzenlemek, bebişin eşyalarını yıkayıp yerleştirmek, beşiğini kurmak falan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…