hoşgeldin ferdam çok şükür iiyiyiz demek gün sayıyosun hade bakem az kaldı hayırlısıyla geçsin ginlerde otur evinde bebişin için gün say
yok bence bayat değil sen yapmasan ben yapıcaktım inan balımsen önce davrandın gel kal kuzucum kkısırda kal geceyede kal oh valla kuzucum önceden haftada bir kesin yerdik ama artık 2 haftada 3 haftada falan yapıyoruz ama kısrı demeye şahit gerek başka birşey oluyo yiyen başka kısır yemiyo o derece yani sen benim ovucanlarımı gördümmü bakem koydum resimini
3 saat tut canım en az
yoksa sağlıklı sonuç vermeyebilir
sık dişini
ammiiiinnnnnnnnnnnnnn elifim inşallah hayırlısıyla gelir meleğim annesineanamm biran vardıda benmi kaçırdım haberi dedim Allah senin iyiliğini varsin emiiiigülüm belki o temiz kalbine doğmuştur hissedyiyosundur bilemezsinki güzüleim inş eğer hayılısıysa nasip etsin rabbimm balım benim AMİNNNNNNN
hoşş geldinn hilalimmmselammmgece kociş 4 te geldi bende onu beklemekten resmen gözlerim ağrıdı sabah gitme dedim neymiş efendim gitcem ama erken gelcem öğlen çıkıcam dedi ve sabah 7de gitti aradım 12de hadi çıkmıyomusun diye çıkamıyorum diyo
bende çişimi tutuyorum ovucan yapcam bugün 11 dk.oldu
selammmgece kociş 4 te geldi bende onu beklemekten resmen gözlerim ağrıdı sabah gitme dedim neymiş efendim gitcem ama erken gelcem öğlen çıkıcam dedi ve sabah 7de gitti aradım 12de hadi çıkmıyomusun diye çıkamıyorum diyo
bende çişimi tutuyorum ovucan yapcam bugün 11 dk.oldu
kizlar semizotunu yogurtlayip yesem besin degerini dusurur mu acaba :44:
yada semizotundan faydalanmak icin en iyi yeme yontemi nedir ?
ben hiç ağda yaptırmadım ki
jilet sağolsun
aynen de devam ediyorum
şimd yaptırabilirsin ama son zamanlarda yapılmıyor diye biliyorum
hatta doğum hikayesi okumuştum
banyoda ağda yaparken suyu gelmiş kızın, bornozla doğuma gitmiş
arabada kafası çıkıyomuş bebeğin bu itiyomuş içeri
o kadar tetiklemiş yani
doktor da çok kızmış neyine senin ağda diye
ama şu an sıkıntı yaratmaz sanırım
geceleri uyuyabilsem bir de şu bahar yorgunluğu olmasa çok zor gelmeyecek aslında ama
artık evde olup evimi düzenlemek, bebişin eşyalarını yıkayıp yerleştirmek, beşiğini kurmak falan istiyorum
hoşbulduk tatlum yok eşim yokken uyuyamıyorum16.günüm bugün eğer kocişi yakalarsam sen ne kadar tutabiliyosun çişini ben su içmeden ve ciş yapmadan çoooook zor duruyorummmm
yok len koysana resmini nasıl yapıyon bide linkini yolladfa bende alırım hafta içi. cişimi tutamam ben ya
sarımsaklı yogurtla yimek. bulgurla pişiriyosun demi canım öle cok iyi oluyo.
yaaaaaaaaaaaaaa benim niye ismim yokkkkkkkkkkNİSAN AYI LİSTESİ
umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
lovely17 ----------9 nisan
jaleda -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
gulum2011----------28 nisan
esraik---------29 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???
melissaaaaaaaaaaaa alsana alsana alllllllllll
ben jilet yapmak istemiyorum artık, zaten ağda ile alınca hem çok seyrek hemde ince çıkıyor. kalın kıl gibi çıkmıyor. Şimdi doğum zamanına kadar 3 kere ağda yaptırsam yine yeter, doğum tarihinden 15 gün önce falan yaptırsam bide epey gider bana, çünkü cidden ayda bir 5 haftada bir falan alınabilcek duruma geliyor.:26:
sen bana ne önerirsin önce yengeme yaptırmayı deniyim. eğer yapamazsak kuaföre gidiyim dedim. Sence böylemi yapıyım. yoksa direk kuaföremi gidiyim. Böyle kuafördede çatala çıkmış gibi titremeye başlıyorum, hiç istemiyorum :18:
hiçbişey olmazkizlar semizotunu yogurtlayip yesem besin degerini dusurur mu acaba :44:
valla bilemiyorum canımben jilet yapmak istemiyorum artık, zaten ağda ile alınca hem çok seyrek hemde ince çıkıyor. kalın kıl gibi çıkmıyor. Şimdi doğum zamanına kadar 3 kere ağda yaptırsam yine yeter, doğum tarihinden 15 gün önce falan yaptırsam bide epey gider bana, çünkü cidden ayda bir 5 haftada bir falan alınabilcek duruma geliyor.:26:
sen bana ne önerirsin önce yengeme yaptırmayı deniyim. eğer yapamazsak kuaföre gidiyim dedim. Sence böylemi yapıyım. yoksa direk kuaföremi gidiyim. Böyle kuafördede çatala çıkmış gibi titremeye başlıyorum, hiç istemiyorum :18:
canım nisan ayını komple silmiştim geçti nisan diyeyaaaaaaaaaaaaaa benim niye ismim yokkkkkkkkkk
hehe alın gitmis kullanıcı ismimin altındaki yasıyı sna yolluyom canooooooooo
kizlar semizotunu yogurtlayip yesem besin degerini dusurur mu acaba :44:
ammiiiinnnnnnnnnnnnnn elifim inşallah hayırlısıyla gelir meleğim annesine
bilse onu dört gözle bekleyen bir abla ve anne olduğunu belki bukadar naz yapmaz ama bilmiyo demekki
hoşş geldinn hilalimmm
saat 4 kadar iyi dayanmışsın ben saat 11 olunca bayılıyorum resmen
daha 3 saat 49 dakka var aboooooooooooo
aynen bedne öyleyim gülüm uyuyamıyorumbende dün 3 saat tuttum aslında 4 saat tutacaktım ama olmadı tutamadım zorla ancak 3 saati eebildim ama testin üzerinde 2 saat diyodu ferdam 4 saat dedi diye bende tuttum tutabildiğim kadar bende yarım saatte çıkrım yemem ama sürekli içerim çay su kahve zor olucak ama mecburen yapıcaz bugünmü başlıycaksın ilk ovucanabende 13. günümde başladım
hiçbişey olmaz
en güzeli çiğ yemek zaten
afiyet olsun
valla bilemiyorum canım
yengen denesin o zaman bir, yoksa da kuaföre gidersin
bilemedim ben de
canım nisan ayını komple silmiştim geçti nisan diye
sanırım orda kaldı ismin
inan bakmadım kim var diye
kasıtlı yapmadım kusura bakma
tarihi verirsen tekrar ekleyim
ya bende 1 bağ aldım bigün bulgurla salatasını yaptım sonra yoğurtlu yaptım elimle koparttım içine haşlanmış buğdayım vardı bide nane kattım ama az da olsa hala var onu ne yapcam bilmiyorum .çok faydalı ama mutlaka yeee
slm cnm bende eğer gelmezse sabah gün ışığını görünce bayılıyorum
gızzzzzz zaten zor duruyorummm
yok cnm bende 14.gün yaptım ama sabah idrarıyla çünkü gece kalkmıştım çişe o baya kızarık çıkmıştı ,seninde bugün 15.gün mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?