Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin ferdam çok şükür iiyiyiz demek gün sayıyosun hade bakem az kaldı hayırlısıyla geçsin ginlerde otur evinde bebişin için gün say

muhtemelen evde sıkılıcam ama
en azından eksiklerimi tamamlar bol bol da dinlenirim diye umuyorum
uykuya hasret kaldım

yok len koysana resmini nasıl yapıyon bide linkini yolladfa bende alırım hafta içi. cişimi tutamam ben ya

NİSAN AYI LİSTESİ

umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
avniye-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
lovely17 ----------9 nisan
jaleda -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan
elibeses----------15 nisan
_figen_-----------18 nisan
ozim84 ------------21 nisan
byzglm-------------24 nisan
gulbebek ----------25 nisan
gulum2011----------28 nisan
esraik---------29 nisan
everythingwillbegreat --------30 nisan
rosess--------???

kizlar semizotunu yogurtlayip yesem besin degerini dusurur mu acaba :44:
yada semizotundan faydalanmak icin en iyi yeme yontemi nedir ?

ammiiiinnnnnnnnnnnnnn elifim inşallah hayırlısıyla gelir meleğim annesine
bilse onu dört gözle bekleyen bir abla ve anne olduğunu belki bukadar naz yapmaz ama bilmiyo demekki
hoşş geldinn hilalimmm
saat 4 kadar iyi dayanmışsın ben saat 11 olunca bayılıyorum resmen

daha 3 saat 49 dakka var aboooooooooooo

ben jilet yapmak istemiyorum artık, zaten ağda ile alınca hem çok seyrek hemde ince çıkıyor. kalın kıl gibi çıkmıyor. Şimdi doğum zamanına kadar 3 kere ağda yaptırsam yine yeter, doğum tarihinden 15 gün önce falan yaptırsam bide epey gider bana, çünkü cidden ayda bir 5 haftada bir falan alınabilcek duruma geliyor.:26:
sen bana ne önerirsin önce yengeme yaptırmayı deniyim. eğer yapamazsak kuaföre gidiyim dedim. Sence böylemi yapıyım. yoksa direk kuaföremi gidiyim. Böyle kuafördede çatala çıkmış gibi titremeye başlıyorum, hiç istemiyorum :18:

hoşbulduk tatlum yok eşim yokken uyuyamıyorum16.günüm bugün eğer kocişi yakalarsamsen ne kadar tutabiliyosun çişini ben su içmeden ve ciş yapmadan çoooook zor duruyorummmm

aynen bedne öyleyim gülüm uyuyamıyorumbende dün 3 saat tuttum aslında 4 saat tutacaktım ama olmadı tutamadım zorla ancak 3 saati eebildim ama testin üzerinde 2 saat diyodu ferdam 4 saat dedi diye bende tuttum tutabildiğim kadar bende yarım saatte çıkrım yemem ama sürekli içerim çay su kahve zor olucak ama mecburen yapıcaz bugünmü başlıycaksın ilk ovucanabende 13. günümde başladım

yaaaaaaaaaaaaaa benim niye ismim yokkkkkkkkkk

len jilet yapmayın sonra bikinileri giyince sagdan soldan fırlıyo amazon ormanları gibi oluyu agda yada lazer en güzeli. benim kutuyu bi görseniz yoluk tavuk gibi azcık kaldı ama biraz dasha indirimdden lazer bulaydım iyi olcekti ya bitcek kökten ya.

hiçbişey olmaz
en güzeli çiğ yemek zaten
afiyet olsun

valla bilemiyorum canım
yengen denesin o zaman bir, yoksa da kuaföre gidersin
bilemedim ben de

yaaaaaaaaaaaaaa benim niye ismim yokkkkkkkkkk
canım nisan ayını komple silmiştim geçti nisan diye
sanırım orda kaldı ismin
inan bakmadım kim var diye
kasıtlı yapmadım kusura bakma
tarihi verirsen tekrar ekleyim

ya bende 1 bağ aldım bigün bulgurla salatasını yaptım sonra yoğurtlu yaptım elimle koparttım içine haşlanmış buğdayım vardı bide nane kattım ama az da olsa hala var onu ne yapcam bilmiyorum .çok faydalı ama mutlaka yeee

slm cnm bende eğer gelmezse sabah gün ışığını görünce bayılıyorum

daha 3 saat 49 dakka var aboooooooooooo

gızzzzzz zaten zor duruyorummm

yok cnm bende 14.gün yaptım ama sabah idrarıyla çünkü gece kalkmıştım çişe o baya kızarık çıkmıştı ,seninde bugün 15.gün mü??

yok canım ya saka yapıyorum ismim olsa ne olur olmasa ne olur listede zatende olmasın diyorum cünkü hep gecikiyo benim. sizinle hergüğn görüşüyom ya önemli olan o gülüm. kıs 70li günlere düştün ha anaaa azcık kaldı ya.hadi hayırlısdı insallah

hee anladım balım benim 14. günüm bugün işte 24 nisanda batım hayırlısı olsun hakımızda inş hayırlı müjdeli olur bu ay bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…