Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaşlarım benım sat9 ınsallah bu ay hamile kalırım.... ama kalmazsamda soğan kurunu uygulamaya baslayacagım.. ınsallah hayırlı sonuclar alırız.. hepimizzz....

yok canım söyle sen ekleyim ben listeye
kötü hissederim kendimi

evet 2 basamaklı sayılara düşmeyi beklerken 80leri bile geçirdik
zaman çok hızlı geçiyor cidden
ee korkular da hızla geliyor sağdan soldan

bu arada semizotunu domatesle salata gibi de yiyebilirsiniz kızlar
ben öyle yemeye de bayılıyorum
hatta şimdi gidip bir salata yapayım kendime

hee anladım balım benim 14. günüm bugün işte 24 nisanda batım hayırlısı olsun hakımızda inş hayırlı müjdeli olur bu ay bize

sende koy resmini yorumlarız benim batım ne zmn acaba

ferdam 22 nisan diyorum geçen ay 22 sinde olmuştum ama bugün yumurtlama varsa daha erkende olabilir sen gene 22 yazarsın nakarız sonra

ben 2 seans lazere gittim sonra çok canımı yakıyor diye bıraktım. bebek olunca düşük tehlikem var bide ağda için kasılmıyım diye jilet yaptım. şimdi ağda yaptırmak istiyorum ama tırsıyorum :18: Üst kısımlarını kendim bile alabiliyorum. altlar aslında seyrek ama korkuyorum
valla bilemiyorum canım
yengen denesin o zaman bir, yoksa da kuaföre gidersin
bilemedim ben de

canım valla tırsıyorum. yarın yengemi bir sıkıştırıyım bakalım, yapabilirse yapsın onada kafa gör girerim de neyse:18:

şu semiz otunu da bir ben sevemedim sanırım

dayanıklı bir bünyen varmışş maşallah sana
ben mümkün değil dayanamam

semiz otlu salataya bayılırım bende içine domates koyuyorum limon tuz yağ süper oluyo
sarımsaklı yoğurtlada çok güzel olur yazın genelde yoğurtlu yaparım serin serin güzel olur :125:

sende koy resmini yorumlarız benim batım ne zmn acaba

ferdam 22 nisan diyorum geçen ay 22 sinde olmuştum ama bugün yumurtlama varsa daha erkende olabilir sen gene 22 yazarsın nakarız sonra

ben dünküleri koydum istersen koyayım şimdi bak balım birde benimde 35 günde olmuştum 13.günde dün kızardı tam olmasada demekki erken adet olucam bende bu sabah uzayan akıntım oldu tam 14.günüm yani 24 nisan ama bencede erken olucak

cnm ben genç kızlığımda evde kendim yapardım heryerime yaklaşık 4 saat fln sürerdi çokta korkuyodum ve utanıyodum dışarıya gitmeye sonra evlendiğimde taşındığım yerde(ist.te)bi abla buldum sırf sir ağda yapıyo eli fln nasıl hafif 20 dk.da bitiyo heryer hemde acı yok sonra izmire taşınınca en çok bu konuda sıkıntı yaşıycam diye korkarken gene bi yer buldum çokda memnunum yani acıtmıyo bende tüm lazere gittim parasınıda ödedim ama canım çok yandı yapamadımsende uygun bi yer bulursan o senin durumuna göre yavaş yavaş kasmadan yapar

ya cnm bende normalde geç yumurtlarım ve geç adet olurum yani öyle 28 günde fln olmam.daha önceleri 17-18-19-20 genelde bu günlerde yumurtlardım ama düşükten sonra değişti benimde heralde 14.te baya iyiydi bakalım bugün nasıl olcak bende erken olabilirim yani

ya niye olcaz olmıycaz yaaaa boşver batı fln sallla

adet olursa-m sölerim canım ya benim ondan sonraki ayın adeti dogru cıkmıyo hiç. ondan listede olmayım dediydim tahminim uymuyo iki aydır söktürücüyle adet oluyorum işte.

eliffffffffffffff resimi bekliyom koysda bi bakam bide anlat hele nerden anlasıklıyo nasıl oluyo bu test. linkide yollamadın zati. bascavusun essegin ossurmuyo burda kısımmmmmmmmmmmmmmm hıhhhhhhhhhhhhhhh

ben çıkıyorum kızlar çamaşırları ascam duşa gircem sonra eczaneye gidip folik asitimi alcam çok kaynatmayın heee

ne güzel, ben sürekli gittiğim yerde yaptırmıştım. bildiğin etim kopmuştu, kan kan durmuyordu. ertesi gün de deniz gidicektim gittim ve kavrulmak neymiş gördüm. O yüzden dışardan çok korkuyorum :18:

kizlar bu ovucan testini doktora gitmeyenler mi yapiyor. ben her ay dr dayim yumurtlama haftamda haftada 2 kere falan cagriyr. bide bunu yapmama gerek varmi.

kizlar bu ovucan testini doktora gitmeyenler mi yapiyor. ben her ay dr dayim yumurtlama haftamda haftada 2 kere falan cagriyr. bide bunu yapmama gerek varmi.

bilmiyoumda zaten yeteri kadar gidiyomusun doktora istersen yapm BUNU CANIM. CBENİ ADETİN 13. GÜNÜ CAGIRIYO Bİ DAHADA CAGIRMIYO BENİM DOKTOR COK SIK CAGIRMIYO YANİ SİNİR OLUYORYM YA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…