yok canım ya saka yapıyorum ismim olsa ne olur olmasa ne olur listede zatende olmasın diyorum cünkü hep gecikiyo benim. sizinle hergüğn görüşüyom ya önemli olan o gülüm. kıs 70li günlere düştün ha anaaa azcık kaldı ya.hadi hayırlısdı insallah
hee anladım balım benim 14. günüm bugün işte 24 nisanda batım hayırlısı olsun hakımızda inş hayırlı müjdeli olur bu ay bize
len jilet yapmayın sonra bikinileri giyince sagdan soldan fırlıyo amazon ormanları gibi oluyu agda yada lazer en güzeli. benim kutuyu bi görseniz yoluk tavuk gibi azcık kaldı ama biraz dasha indirimdden lazer bulaydım iyi olcekti ya bitcek kökten ya.
valla bilemiyorum canım
yengen denesin o zaman bir, yoksa da kuaföre gidersin
bilemedim ben de
yok canım söyle sen ekleyim ben listeye
kötü hissederim kendimi
evet 2 basamaklı sayılara düşmeyi beklerken 80leri bile geçirdik
zaman çok hızlı geçiyor cidden
ee korkular da hızla geliyor sağdan soldan
bu arada semizotunu domatesle salata gibi de yiyebilirsiniz kızlar
ben öyle yemeye de bayılıyorum
hatta şimdi gidip bir salata yapayım kendime
dayanıklı bir bünyen varmışş maşallah sanaya bende 1 bağ aldım bigün bulgurla salatasını yaptım sonra yoğurtlu yaptım elimle koparttım içine haşlanmış buğdayım vardı bide nane kattım ama az da olsa hala var onu ne yapcam bilmiyorum .çok faydalı ama mutlaka yeee
slm cnm bende eğer gelmezse sabah gün ışığını görünce bayılıyorum
gızzzzzz zaten zor duruyorummm
yok cnm bende 14.gün yaptım ama sabah idrarıyla çünkü gece kalkmıştım çişe o baya kızarık çıkmıştı ,seninde bugün 15.gün mü??
kötü hissederim kendimi
sende koy resmini yorumlarız benim batım ne zmn acaba
ferdam 22 nisan diyorum geçen ay 22 sinde olmuştum ama bugün yumurtlama varsa daha erkende olabilir sen gene 22 yazarsın nakarız sonra
ben 2 seans lazere gittim sonra çok canımı yakıyor diye bıraktım. bebek olunca düşük tehlikem var bide ağda için kasılmıyım diye jilet yaptım. şimdi ağda yaptırmak istiyorum ama tırsıyorum :18: Üst kısımlarını kendim bile alabiliyorum. altlar aslında seyrek ama korkuyorum
canım valla tırsıyorum. yarın yengemi bir sıkıştırıyım bakalım, yapabilirse yapsın onada kafa gör girerim de neyse:18:
ben dünküleri koydum istersen koyayım şimdi bak balım birde benimde 35 günde olmuştum 13.günde dün kızardı tam olmasada demekki erken adet olucam bende bu sabah uzayan akıntım oldu tam 14.günüm yani 24 nisan ama bencede erken olucak
kötü hissederim kendimi
yok len koysana resmini nasıl yapıyon bide linkini yolladfa bende alırım hafta içi. cişimi tutamam ben ya
cnm ben genç kızlığımda evde kendim yapardım heryerime yaklaşık 4 saat fln sürerdi çokta korkuyodum ve utanıyodum dışarıya gitmeye sonra evlendiğimde taşındığım yerde(ist.te)bi abla buldum sırf sir ağda yapıyo eli fln nasıl hafif 20 dk.da bitiyo heryer hemde acı yok sonra izmire taşınınca en çok bu konuda sıkıntı yaşıycam diye korkarken gene bi yer buldum çokda memnunum yani acıtmıyo bende tüm lazere gittim parasınıda ödedim ama canım çok yandı yapamadımsende uygun bi yer bulursan o senin durumuna göre yavaş yavaş kasmadan yapar
ya niye tutuluyo çiş ben kaçırdım
kizlar bu ovucan testini doktora gitmeyenler mi yapiyor. ben her ay dr dayim yumurtlama haftamda haftada 2 kere falan cagriyr. bide bunu yapmama gerek varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?