bilmiyoumda zaten yeteri kadar gidiyomusun doktora istersen yapm BUNU CANIM. CBENİ ADETİN 13. GÜNÜ CAGIRIYO Bİ DAHADA CAGIRMIYO BENİM DOKTOR COK SIK CAGIRMIYO YANİ SİNİR OLUYORYM YA.
ya cnm bende normalde geç yumurtlarım ve geç adet olurum yani öyle 28 günde fln olmam.daha önceleri 17-18-19-20 genelde bu günlerde yumurtlardım ama düşükten sonra değişti benimde heralde 14.te baya iyiydi bakalım bugün nasıl olcak bende erken olabilirim yani
ya niye olcaz olmıycaz yaaaa boşver batı fln sallla
eliffffffffffffff resimi bekliyom koysda bi bakam bide anlat hele nerden anlasıklıyo nasıl oluyo bu test. linkide yollamadın zati. bascavusun essegin ossurmuyo burda kısımmmmmmmmmmmmmmm hıhhhhhhhhhhhhhhh
amanin gördüm sen kesin hamişssin. hehe. canım böle iki cizgi cıkıncamı yumurta catlıyomus bi anlat heklle. bide linkini bana mesajla len bekliyom dün aksam alcaktım ya haftasonuna giriyto diye pazartesi isteyim dedim bi günde geliyo demi bi de kargo ücretsiz sanırsam ölemi.
amanin gördüm sen kesin hamişssin. hehe. canım böle iki cizgi cıkıncamı yumurta catlıyomus bi anlat heklle. bide linkini bana mesajla len bekliyom dün aksam alcaktım ya haftasonuna giriyto diye pazartesi isteyim dedim bi günde geliyo demi bi de kargo ücretsiz sanırsam ölemi.
yok balım hamile değilim yumurtluyorum işte dur göndereyim al sende gülüm çok hesaplı 30ovulasyon 10gebelik tesi
Ovülasyon Kitleri GittiGidiyor'da
laboquikmi marka
laboquikmi marka
canım sen bunumu aldın LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 10 GEBELİK TESTİ GittiGidiyor'da 53747083
canım sen bunumu aldın LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 10 GEBELİK TESTİ GittiGidiyor'da 53747083
eiliifm ben arada bi sigaraya kalkıyorum ama geliyorum gitmiyorum bi yere sen yaz gülüm. ben okuyorum. ya bu ikinci cizgi koyulasacakmı iyice.
ben çocuğumu çok net ve sürekli hissetmiyorum. haftada 2-3 kere belki hissediyor, oda sanki karnımın içinde bişey oynuyor gibi, sanki içi kaşınıyor yada acıyor gibi hissediyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?