Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmiyoumda zaten yeteri kadar gidiyomusun doktora istersen yapm BUNU CANIM. CBENİ ADETİN 13. GÜNÜ CAGIRIYO Bİ DAHADA CAGIRMIYO BENİM DOKTOR COK SIK CAGIRMIYO YANİ SİNİR OLUYORYM YA.

yok yaa benimki adetin 2 . gunu kesinlikle bekler. 12. gunu tekrar cagirir 3 gun arayla 2 kere daha gideriz sonra birakiz zaten beklemeye alir. bazen esim kiziyor benden cok faruk goruyor munasip yerlerini diye gicik oluyor

gülüm geç olamasnda erken olsun adet gecikmez geçen ayda 30günde oldu sonra 35 günde bu ay erken gibi olucak seninde düükten sonra bünye değişiyo demekki gülüm rabbim bir daha yaşatmasın bitanemmmmm benimmm

eliffffffffffffff resimi bekliyom koysda bi bakam bide anlat hele nerden anlasıklıyo nasıl oluyo bu test. linkide yollamadın zati. bascavusun essegin ossurmuyo burda kısımmmmmmmmmmmmmmm hıhhhhhhhhhhhhhhh

lenn delüm bacım bende iki saatir sana yazıyorum nirdesin sen dur koyuyorummm

canım burdamısın sen ismin yok yazmıyo ya.ben seni cıktın sandıydım kıs.halvetleri hallet bu aralar.

yok balım hamile değilim yumurtluyorum işte dur göndereyim al sende gülüm çok hesaplı 30ovulasyon 10gebelik tesi
Ovülasyon Kitleri GittiGidiyor'da

merhaba arkadaşlar bizde ağustos ayında başlıcaz çalışmalara fakat ilk kontroller ve sonrası için hastane ve doktor arıyorum siz hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyosunuz istanbul ve yalova olabilir

Adana'nın Ceyhan İlçesinde, vücudunda morluklar, sırtında sigara yanığının neden olduğu sanılan izler ve kesikler bulunan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Polis Merkezi kapısında nöbet tutan polis memuru, ağlayarak yanına gelen 5-6 yaşlarında erkek çocuğunu kaybolduğu ihtimali üzerine koruma altına aldı.

AĞLAMASINI KESEMEDİLER

Sadece isminin ''Ali'' olduğunu söyleyebilen ve korktuğu anlaşılan çocuğun, ağlamayı sürdürmesi, oturduğu yeri, annesi ve babasının ismini belirtememesi üzerine, polisler kayıp başvurusu olup olmadığını da araştırmaya başladı.

VÜCUDUNA SİGARA BASMIŞLAR

Polislerin, ''Seni dövdüler mi?'' sorusuna ''Evet'' yanıtı alması üzerine üzerindeki giysi çıkarılan çocuğun, vücudunda morluklar, sırtında sigara yanığının neden olduğu düşünülen izler ile kesikler görüldü.

SENİ KİM DÖVDÜ ?

''Seni kim dövdü'' sorusuna'' ise ''Ağabeyim'' yanıtı veren çocuk, polisler tarafından götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

"KARNIM AÇ"

Karnının aç olduğunu söylemesi üzerine polislerin aldığı meyve suyu ve yiyeceklerle karnı doyurulan çocuğun, ailesinin araştırılmaya ve kim tarafından darp edildiğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi. (AA)

eiliifm ben arada bi sigaraya kalkıyorum ama geliyorum gitmiyorum bi yere sen yaz gülüm. ben okuyorum. ya bu ikinci cizgi koyulasacakmı iyice.

ben çocuğumu çok net ve sürekli hissetmiyorum. haftada 2-3 kere belki hissediyor, oda sanki karnımın içinde bişey oynuyor gibi, sanki içi kaşınıyor yada acıyor gibi hissediyorum :26:

ben çocuğumu çok net ve sürekli hissetmiyorum. haftada 2-3 kere belki hissediyor, oda sanki karnımın içinde bişey oynuyor gibi, sanki içi kaşınıyor yada acıyor gibi hissediyorum :26:

çok normal
ben daha bikaç haftadır sürekli hareket hissediyorum (24ten sonra)
o haftalarda öyle oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…