Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de bundan almıştım ama bu marka testler bozuk çıkıyor haberin olsun ,kendim denedim ,alanların çoğunun da bozuk çıkmış ,en iyisi eczaneden git al ,ya da sipariş ettirt ,ucuz diye alma yanılırsın ,en iisi medi smart ben çok memnun kalmıştım ondan

yok ya ben 4 ay kullandım bu marka
hatta .çok da doğru çalışıyor çok memnun kaldım
bu topikte bu testi kullandı herkes ve hepimiz memnun kaldık
sana son kullanma tarihi geçmiş olanından göndermişlerdir

eiliifm ben arada bi sigaraya kalkıyorum ama geliyorum gitmiyorum bi yere sen yaz gülüm. ben okuyorum. ya bu ikinci cizgi koyulasacakmı iyice.

melisam şimdi koyulaşacak bugün tekrar yapıcam işte birinci çizgi gibi olucak tyam yumurtlama dönemim olucakmış işte halvet olucak gerçi bende dümde oldu halvet 2 günde bir olsun deim ama bugün yaptığım muhtemelen daha koyu olucağı için olur halvet kesin işte bak testleri çekeyim istersen paketli gör bak onlardan al kargo ücretide yok onalra aitmiş almamışlar eşimden çok uygun bence tabi istersen gebelik testleri alma hepten ovulasyon olanları var onlardan al artık sana kalmış bebeğim

Men deldimmmmm agda meselesini konusmusunuz :)) ben istiyodum ozellikle son zaman ama ferdanin hikayesinden korktum )

kizlar bizim bahce kapisinin yaninda bi agac var ustu meyve dolu buyumus kocam al 2 tane ye dedi ama yapamadim izinsiz bisiy yiyince cocukta leke oluyomus ya bide ayip diye dusundum koca kadin meyve caliyo derler bide ppenceremin onunde var ayni agac suan bakisiyoruz ama deliriciiimmm

bu arada oglum dondurmayi cok sevdi ))

canım gitti gidiyora üye olurken tüm bilgileri dogrumu yazdın tel falan istiyo bu ya.

niye sallamıyosun beniii
bak ne yazdım üstteki mesajta

bence alırken kargo dahil bir ürün olmasına dikkat et
kargo parası ödemessiniz boşuna
mesela şu baya uygun kargo dahil
ben hep bu satıcıdan bu paketi aldım

hoşgleldin canım

hım bu daha uygunmus be. yok canım ben daha almadım elif almıs onu.bide gitti gidiyora kayıt olurken tel numarama kadar yazdım ya bişi olmaz demi.
bişey olmaz canım
benim de tüm bilgilerim doğru

al ye yaa nolacak
hamilesin sen

hissettiğim şey doğru dimi, sanki karnımın içi kaşınıyor acıyor gibi, bir hareket gibi :26:
doğru canım
ben de içerden bebek gıdıklıyo gibi diye tarif etmiştim

taam gülüm

gülüm bak ferdam haklı şimdi diyelim ki 30 ovulasyon +korgo dahil yazar birde 20 ovulasyon +5 gebelik testi ama + korgo yazmaz ona dikkat etki sen kargo parası verme tmm mı

bişey olmaz canım
benim de tüm bilgilerim doğru

al ye yaa nolacak
hamilesin sen

doğru canım
ben de içerden bebek gıdıklıyo gibi diye tarif etmiştim

Benim ev sahibi cinsin teki cikar bisi der kocama dedim muhtarin evine gotur beni aksam ustu ordan yiyim diye sorma ferda aseren gunlerime dondum ben dogum yaklasinca boyle oluyomus oyle diyolar :))

hayır sadece ben değil benimki bozuk çıkınca nette araştırdım alanların hepsi aynı durumu yaşamışlar..
testin bozukluğu şöyle
ovulasyon zamanında pozitif çıkıyor tamam ama yumurtlamadan sonra adete 3-4 gün kala yaptığında yine pozitif çıkıyor ,sonra bi daha yap yine pozitif ..
bunu denedinmi bilmiyorum ama ben denedim gerçekten de öyle ve netten araştırınca anladımki yalnız değilmişim benim gibi başkaları da varmış ,bozukmuş yani testler..
ben uyarayım da siz bilirsiniz tabiiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…