ben de bundan almıştım ama bu marka testler bozuk çıkıyor haberin olsun ,kendim denedim ,alanların çoğunun da bozuk çıkmış ,en iyisi eczaneden git al ,ya da sipariş ettirt ,ucuz diye alma yanılırsın ,en iisi medi smart ben çok memnun kalmıştım ondanbence alırken kargo dahil bir ürün olmasına dikkat et
kargo parası ödemessiniz boşuna
mesela şu baya uygun kargo dahil
ben hep bu satıcıdan bu paketi aldım
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 54016329
ben de bundan almıştım ama bu marka testler bozuk çıkıyor haberin olsun ,kendim denedim ,alanların çoğunun da bozuk çıkmış ,en iyisi eczaneden git al ,ya da sipariş ettirt ,ucuz diye alma yanılırsın ,en iisi medi smart ben çok memnun kalmıştım ondan
ben de bundan almıştım ama bu marka testler bozuk çıkıyor haberin olsun ,kendim denedim ,alanların çoğunun da bozuk çıkmış ,en iyisi eczaneden git al ,ya da sipariş ettirt ,ucuz diye alma yanılırsın ,en iisi medi smart ben çok memnun kalmıştım ondan
bence alırken kargo dahil bir ürün olmasına dikkat et
kargo parası ödemessiniz boşuna
mesela şu baya uygun kargo dahil
ben hep bu satıcıdan bu paketi aldım
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 54016329
eiliifm ben arada bi sigaraya kalkıyorum ama geliyorum gitmiyorum bi yere sen yaz gülüm. ben okuyorum. ya bu ikinci cizgi koyulasacakmı iyice.
çok normal
ben daha bikaç haftadır sürekli hareket hissediyorum (24ten sonra)
o haftalarda öyle oluyor zaten
canım gitti gidiyora üye olurken tüm bilgileri dogrumu yazdın tel falan istiyo bu ya.
Men deldimmmmm agda meselesini konusmusunuz :)) ben istiyodum ozellikle son zaman ama ferdanin hikayesinden korktum)
kizlar bizim bahce kapisinin yaninda bi agac var ustu meyve dolu buyumus kocam al 2 tane ye dedi ama yapamadim izinsiz bisiy yiyince cocukta leke oluyomus ya bide ayip diye dusundum koca kadin meyve caliyo derler bide ppenceremin onunde var ayni agac suan bakisiyoruz ama deliriciiimmm
bu arada oglum dondurmayi cok sevdi))
hım bu daha uygunmus be. yok canım ben daha almadım elif almıs onu.bide gitti gidiyora kayıt olurken tel numarama kadar yazdım ya bişi olmaz demi.
bişey olmaz canımhım bu daha uygunmus be. yok canım ben daha almadım elif almıs onu.bide gitti gidiyora kayıt olurken tel numarama kadar yazdım ya bişi olmaz demi.
al ye yaa nolacakMen deldimmmmm agda meselesini konusmusunuz :)) ben istiyodum ozellikle son zaman ama ferdanin hikayesinden korktum)
kizlar bizim bahce kapisinin yaninda bi agac var ustu meyve dolu buyumus kocam al 2 tane ye dedi ama yapamadim izinsiz bisiy yiyince cocukta leke oluyomus ya bide ayip diye dusundum koca kadin meyve caliyo derler bide ppenceremin onunde var ayni agac suan bakisiyoruz ama deliriciiimmm
bu arada oglum dondurmayi cok sevdi))
doğru canımhissettiğim şey doğru dimi, sanki karnımın içi kaşınıyor acıyor gibi, bir hareket gibi :26:
melisam şimdi koyulaşacak bugün tekrar yapıcam işte birinci çizgi gibi olucak tyam yumurtlama dönemim olucakmış işte halvet olucak gerçi bende dümde oldu halvet 2 günde bir olsun deim ama bugün yaptığım muhtemelen daha koyu olucağı için olur halvet kesin işte bak testleri çekeyim istersen paketli gör bak onlardan al kargo ücretide yok onalra aitmiş almamışlar eşimden çok uygun bence tabi istersen gebelik testleri alma hepten ovulasyon olanları var onlardan al artık sana kalmış bebeğim
hoşgleldin canım
bişey olmaz canım
benim de tüm bilgilerim doğru
al ye yaa nolacak
hamilesin sen
doğru canım
ben de içerden bebek gıdıklıyo gibi diye tarif etmiştim
hayır sadece ben değil benimki bozuk çıkınca nette araştırdım alanların hepsi aynı durumu yaşamışlar..yok ya ben 4 ay kullandım bu marka
hatta .çok da doğru çalışıyor çok memnun kaldım
bu topikte bu testi kullandı herkes ve hepimiz memnun kaldık
sana son kullanma tarihi geçmiş olanından göndermişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?