Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben geldim ya bugun ilk kusma islemini gerceklestirmis bulunuyorm ama rahatladim ya
ya hani erkek cabuk hissediliyodu puffym daha yeni anladigina gore bana daha cook var

gülüm bak ferdam haklı şimdi diyelim ki 30 ovulasyon +korgo dahil yazar birde 20 ovulasyon +5 gebelik testi ama + korgo yazmaz ona dikkat etki sen kargo parası verme tmm mı

tamam sekerler pazartesi alıyım hafta sonu geçsinki bizi eve baglamasın ne gün gelecegi belli olmaz bugün sipariş versem demi.paazartesi verirsem salı elime gecer herhalde.

Selamlar Ne ağdası ne olmuş ferdanın hikayesi ne merak ettim
boşver canım ya hikayeyi
benim hikayem değil zaten
mart annelerinde okumuştum
hoşgeldin ayrıca

Benim ev sahibi cinsin teki cikar bisi der kocama dedim muhtarin evine gotur beni aksam ustu ordan yiyim diye sorma ferda aseren gunlerime dondum ben dogum yaklasinca boyle oluyomus oyle diyolar :))
benim aşerme hiç olmadı galiba
öyle deli gibi hiçbişeyi istemedim

canım pozitiften kastın aynı koyulukta çift çizgi çıkmalı
yoksa çift çizgi ne zaman yaparsan yap çıkıyor dediğin gibi
ama aynı koyulukta çıkmıyor hiçbir zaman
ben 4 ay kullanmıştım ve bu ovucanla hamile kaldım

ben geldim ya bugun ilk kusma islemini gerceklestirmis bulunuyorm ama rahatladim ya
ya hani erkek cabuk hissediliyodu puffym daha yeni anladigina gore bana daha cook var

canım ben aslında 2-3 haftadır hissediyorum ama çok belli belirsiz, sanırım net hissetmek için 20. haftayı beklemek lazım

ya bide ben elimi karnima koyunca kalp atisi hissedyorm olabilir mi yoksa bana mi oyle geliyo ? :44:

o hissettiğin kendi kalp atışın
kalpten çıkan damarlar heryerden geçiyor sonuçta
bebeğin kalp atışını hssetmemiz imkansız zaten
sağlık ocağında dinlerken bile zor duyuluyor

Hosbuldukkkkkkk sicak cok fena dolaba su koymaya baslasam mi acaba :)
hayır hayır bence zamanı değil daha ki sana hiç değil bana göre
tamam sekerler pazartesi alıyım hafta sonu geçsinki bizi eve baglamasın ne gün gelecegi belli olmaz bugün sipariş versem demi.paazartesi verirsem salı elime gecer herhalde.

yok kuuzucum bana 3. gün geldi ama akşam sipariş verdik sen 2 gün de işte ama sürekli takip et mesela biz baktık hala kargo yapılması bekleniyo yazıyodu bir gün boyunca eşimde mesaj yazdı 1 gündeelimizde olucak dediniz hala kargo yapılmadı diyo yarın elimde olmazsa şikayet edicem diye hemen yola çıktı yazdı peşine güya mesaj atmışlarki kargo edildi yolada çıktıda öyle yazıyo gibi birşeyler dediler

Kadinin biri banyoda agda yaparkene suyu patlamis bornozla doguma gitmis bebegin kafasi arabada cikiyomus kadin geri itiyomus ne anlattim bee

Anam ne garip hikeye, bence ağdadan değildir o sıra denk gelmiştir.Kafayıda ne cesaret geri itiyormuş acayip ya

Hoşbulguk, ama tlf geldi bir yere gidip yine geleceğim.
Görüşürüz

Anam ne garip hikeye, bence ağdadan değildir o sıra denk gelmiştir.Kafayıda ne cesaret geri itiyormuş acayip ya

Hoşbulguk, ama tlf geldi bir yere gidip yine geleceğim.
Görüşürüz

doktoru kızmış ama
ağdanın tetiklediğini söylemiş
acının yani
bilemiyorum ne kadar doğru (ben hiç yapmadım)
ayrıca kafayı itecek tabi napacak
kafa çıkarsa doğum başlamış olur
arabada kim doğurtacak onu

hım eve gelirken mesaj larlarmı benim sorunum evde olmazsam o gün .

canım ben aslında 2-3 haftadır hissediyorum ama çok belli belirsiz, sanırım net hissetmek için 20. haftayı beklemek lazım

Ben de o zamandan beri hissediyorum, son bir haftadır artık eminim hareketlerden.Zaten o zamanlar da buna benzer ama çok daha zayıf hreketlerdi böyle saniyede kayboluyordu.Şimdi biraz daha net ama hala tekme değil.Böle balık gibi kayıyor bazen de su dalgası duvara çarpıyor gibi.

ben aserdim valla simdide yeniden hortladi sanki :))

koy gülüm. ya bu kadar yazmak istiyorum töbe kısaymıs destanmı yazcam ulen kısa ve özlü konusmaya bu site katrsı sanırsam

korku filmi gibi oldu len bu anlatısın. paranormal activty 3 gasmzenin hikayeleriyle baslıyooooooooooooooo

banada ole diyo 15 ten kisaymis msjim :)) paranormal activity korkunc diildi ki :)))

gecen yaz dusugume hamile kaldigimda dondurma yememe soguk su icmeme kiziyodu millet cocugun yeni usurmus cocuk midemdeydi sanki

Evet acıcnı rahim kasılmasına sebep olduğunu ben de okudum.Ama ağdamı yapıyorum ya,ilk zamanlar korkuyordum ama şimdi alıştım.Vazgeçemem hralde bilmiyorum ki, hele o gün gelsin hayırlısıyla düşünürüz

hayır ovulasyon testlerinde yumurtlama gününe kadar negatif çıkar normalde yumurtlama günü pozitif çıkar yani iki çizgi aynı koyulukta çıkar ..
zaten ben de öyle diyorum ,ikisi de aynı koyulukta çıkıyordu çizgilerin..
yani yumurtalamaya kadar tek çizgi yumurtlayınca aynı koyulukta çift çizgi ,adete yakın yine aynı koyulukta çift çizgi..
ben senden daha uzun süre kullandım merak etme
ben tedbirli olun diye anlatıyorum size başıma geldi ordan biliyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…