gülüm bak ferdam haklı şimdi diyelim ki 30 ovulasyon +korgo dahil yazar birde 20 ovulasyon +5 gebelik testi ama + korgo yazmaz ona dikkat etki sen kargo parası verme tmm mı
SelamlarNe ağdası ne olmuş ferdanın hikayesi ne merak ettim
boşver canım ya hikayeyiSelamlarNe ağdası ne olmuş ferdanın hikayesi ne merak ettim
benim aşerme hiç olmadı galibaBenim ev sahibi cinsin teki cikar bisi der kocama dedim muhtarin evine gotur beni aksam ustu ordan yiyim diye sorma ferda aseren gunlerime dondum ben dogum yaklasinca boyle oluyomus oyle diyolar :))
canım pozitiften kastın aynı koyulukta çift çizgi çıkmalıhayır sadece ben değil benimki bozuk çıkınca nette araştırdım alanların hepsi aynı durumu yaşamışlar..
testin bozukluğu şöyle
ovulasyon zamanında pozitif çıkıyor tamam ama yumurtlamadan sonra adete 3-4 gün kala yaptığında yine pozitif çıkıyor ,sonra bi daha yap yine pozitif ..
bunu denedinmi bilmiyorum ama ben denedim gerçekten de öyle ve netten araştırınca anladımki yalnız değilmişim benim gibi başkaları da varmış ,bozukmuş yani testler..
ben uyarayım da siz bilirsiniz tabiiki.
Hosbuldukkkkkkk sicak cok fena dolaba su koymaya baslasam mi acaba :)
Kadinin biri banyoda agda yaparkene suyu patlamis bornozla doguma gitmis bebegin kafasi arabada cikiyomus kadin geri itiyomus ne anlattim bee
ben geldim ya bugun ilk kusma islemini gerceklestirmis bulunuyorm ama rahatladim ya
ya hani erkek cabuk hissediliyodu puffym daha yeni anladigina gore bana daha cook var
ya bide ben elimi karnima koyunca kalp atisi hissedyorm olabilir mi yoksa bana mi oyle geliyo ? :44:
hayır hayır bence zamanı değil daha ki sana hiç değil bana göreHosbuldukkkkkkk sicak cok fena dolaba su koymaya baslasam mi acaba :)
tamam sekerler pazartesi alıyım hafta sonu geçsinki bizi eve baglamasın ne gün gelecegi belli olmaz bugün sipariş versem demi.paazartesi verirsem salı elime gecer herhalde.
o hissettiğin kendi kalp atışın
kalpten çıkan damarlar heryerden geçiyor sonuçta
bebeğin kalp atışını hssetmemiz imkansız zaten
sağlık ocağında dinlerken bile zor duyuluyor
Kadinin biri banyoda agda yaparkene suyu patlamis bornozla doguma gitmis bebegin kafasi arabada cikiyomus kadin geri itiyomus ne anlattim bee
boşver canım ya hikayeyi
benim hikayem değil zaten
mart annelerinde okumuştum
hoşgeldin ayrıca
benim aşerme hiç olmadı galiba
öyle deli gibi hiçbişeyi istemedim
canım pozitiften kastın aynı koyulukta çift çizgi çıkmalı
yoksa çift çizgi ne zaman yaparsan yap çıkıyor dediğin gibi
ama aynı koyulukta çıkmıyor hiçbir zaman
ben 4 ay kullanmıştım ve bu ovucanla hamile kaldım
Anam ne garip hikeye, bence ağdadan değildir o sıra denk gelmiştir.Kafayıda ne cesaret geri itiyormuş acayip ya
Hoşbulguk, ama tlf geldi bir yere gidip yine geleceğim.
Görüşürüz
hayır hayır bence zamanı değil daha ki sana hiç değil bana göre
yok kuuzucum bana 3. gün geldi ama akşam sipariş verdik sen 2 gün de işte ama sürekli takip et mesela biz baktık hala kargo yapılması bekleniyo yazıyodu bir gün boyunca eşimde mesaj yazdı 1 gündeelimizde olucak dediniz hala kargo yapılmadı diyo yarın elimde olmazsa şikayet edicem diye hemen yola çıktı yazdı peşine güya mesaj atmışlarki kargo edildi yolada çıktıda öyle yazıyo gibi birşeyler dediler
canım ben aslında 2-3 haftadır hissediyorum ama çok belli belirsiz, sanırım net hissetmek için 20. haftayı beklemek lazım
boşver canım ya hikayeyi
benim hikayem değil zaten
mart annelerinde okumuştum
hoşgeldin ayrıca
benim aşerme hiç olmadı galiba
öyle deli gibi hiçbişeyi istemedim
canım pozitiften kastın aynı koyulukta çift çizgi çıkmalı
koy gülüm. ya bu kadar yazmak istiyorum töbe kısaymıs destanmı yazcam ulen kısa ve özlü konusmaya bu site katrsı sanırsam
korku filmi gibi oldu len bu anlatısın. paranormal activty 3 gasmzenin hikayeleriyle baslıyooooooooooooooo
hayır hayır bence zamanı değil daha ki sana hiç değil bana göre
yok kuuzucum bana 3. gün geldi ama akşam sipariş verdik sen 2 gün de işte ama sürekli takip et mesela biz baktık hala kargo yapılması bekleniyo yazıyodu bir gün boyunca eşimde mesaj yazdı 1 gündeelimizde olucak dediniz hala kargo yapılmadı diyo yarın elimde olmazsa şikayet edicem diye hemen yola çıktı yazdı peşine güya mesaj atmışlarki kargo edildi yolada çıktıda öyle yazıyo gibi birşeyler dediler
hım eve gelirken mesaj larlarmı benim sorunum evde olmazsam o gün .
doktoru kızmış ama
ağdanın tetiklediğini söylemiş
acının yani
bilemiyorum ne kadar doğru (ben hiç yapmadım)
ayrıca kafayı itecek tabi napacak
kafa çıkarsa doğum başlamış olur
arabada kim doğurtacak onu
hayır ovulasyon testlerinde yumurtlama gününe kadar negatif çıkar normalde yumurtlama günü pozitif çıkar yani iki çizgi aynı koyulukta çıkar ..canım pozitiften kastın aynı koyulukta çift çizgi çıkmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?