ben aserdim valla simdide yeniden hortladi sanki :))
banada ole diyo 15 ten kisaymis msjim :)) paranormal activity korkunc diildi ki :)))
gecen yaz dusugume hamile kaldigimda dondurma yememe soguk su icmeme kiziyodu millet cocugun yeni usurmus cocuk midemdeydi sanki
doktoru kızmış ama
ağdanın tetiklediğini söylemiş
acının yani
bilemiyorum ne kadar doğru (ben hiç yapmadım)
ayrıca kafayı itecek tabi napacak
kafa çıkarsa doğum başlamış olur
arabada kim doğurtacak onu
sorularım peş peşe geliyor. ben şimdi özel sektörde çalışıyorum
doğum iznimde maaşımı kim vericek, süt parasını nasıl ve nerden alıcam. Bu gibi sorularım var acaba neler var bilmediğimiz
utopyam sen caevap versene gülüm bana elife sordum cevap yazmadı.gittigidiyodan bişiler alınca eve gelmeden telefon mesaj falan atıyolarmı su gün gelcek diye. 3 gün beni evde baglamasın ona göre sipariş vercem de.
Canim hic bilgim yok alo 170i arayip net bilgi al bnce sgk yardim hatti))
canım sana kargo bilgilerini veriyor, kargo firmasından takip edersin nerde olduğunu seni eve bağlamaz kuzum
hmmms ya bu tamamen aslında şirketle alakalı bir durummuş ya, bir sürü şeyler var ama inşallah bişeyleri atlamam
canım sana kargo bilgilerini veriyor, kargo firmasından takip edersin nerde olduğunu seni eve bağlamaz kuzum
hmmms ya bu tamamen aslında şirketle alakalı bir durummuş ya, bir sürü şeyler var ama inşallah bişeyleri atlamam
yok gülüm mesaj değilde evde değilsen ararlar teliniyazarsın işte ben öyle biliyorumhım eve gelirken mesaj larlarmı benim sorunum evde olmazsam o gün .
elifim titrretirim seni haaaaaaaaaaaaaa. telefonun titremesi gibi. oynak kadın bi yerinde durda cevap ver ya ismin gidip duruyo töbeeeeeeeeeeeeeedöverim bakl cok pis döverim
kargo bilgileri mesajlamı geliyo canım saol ya. ulen bu kadar basıt bi soru için bi saattır sipariş vercem bekliyom ya
Isallah canim calisanlar icin onemli konular bunlar haklisin :)
begenme beni elif hanım küstüm sana işte.hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok gülüm mesaj değilde evde değilsen ararlar teliniyazarsın işte ben öyle biliyorum
tmmablam ne kızıyon ne yapam arıyolar ben evin direğiyim valla ne yapılacaksa önce benim başta yoğun oluyırum işte kusuruma bakam lütfen geldim yazdım bak fıstığuımmmmmmmmmmmmmm
seni varya ben yirim ham yaparım kısır gibi lümon sıkarım marul arasına koyar yerim ohhh acıktım yaa küsme bacım küsme babam arıyo valla ben nim bacım
hadi kıslar sapi sappiiiiiiiiii
ringo ringo şişeler lalallalalaaaaaaaaaaaaaaa gerisini bilmiyom haydi bi göbek atında oturun geri hareket olur hem.
Ya bu topicde benim gibi pi bogaz bi hamile varkene denir mi bunlar kisir marul limon ohhh yok ben kisir yapmaya gidiyom ya :)))
kız sen okey de 101 hakkarimde ki şarkıyımı dinliyon
ahanda yakaladım okey 1001 mi oynuyon hırtooooooooooooooo
yok len kanal d yi izliyom bide buraya yazıyom işte.
sorularım peş peşe geliyor. ben şimdi özel sektörde çalışıyorum
doğum iznimde maaşımı kim vericek, süt parasını nasıl ve nerden alıcam. Bu gibi sorularım var acaba neler var bilmediğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?