Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a lütfen ilk bölümü yataktan kızı kacırma sahnesi bitirdi beni. ondan sonraki bölümler aynı gitttigi için korkunc gelmedi tabi ama ilk bölümden altımıza ediyoduk biz esimle

Kiz deme oyle dayimin karisi cocugun kafasi cikmis olarak girmis hastaneye

sorularım peş peşe geliyor. ben şimdi özel sektörde çalışıyorum
doğum iznimde maaşımı kim vericek, süt parasını nasıl ve nerden alıcam. Bu gibi sorularım var acaba neler var bilmediğimiz

utopyam sen caevap versene gülüm bana elife sordum cevap yazmadı.gittigidiyodan bişiler alınca eve gelmeden telefon mesaj falan atıyolarmı su gün gelcek diye. 3 gün beni evde baglamasın ona göre sipariş vercem de.

doğum iznimde maaşımı kim vericek, süt parasını nasıl ve nerden alıcam. Bu gibi sorularım var acaba neler var bilmediğimiz

Canim hic bilgim yok alo 170i arayip net bilgi al bnce sgk yardim hatti ))

utopyam sen caevap versene gülüm bana elife sordum cevap yazmadı.gittigidiyodan bişiler alınca eve gelmeden telefon mesaj falan atıyolarmı su gün gelcek diye. 3 gün beni evde baglamasın ona göre sipariş vercem de.

canım sana kargo bilgilerini veriyor, kargo firmasından takip edersin nerde olduğunu seni eve bağlamaz kuzum
Canim hic bilgim yok alo 170i arayip net bilgi al bnce sgk yardim hatti ))

hmmms ya bu tamamen aslında şirketle alakalı bir durummuş ya, bir sürü şeyler var ama inşallah bişeyleri atlamam

kargo bilgileri mesajlamı geliyo canım saol ya. ulen bu kadar basıt bi soru için bi saattır sipariş vercem bekliyom ya

Isallah canim calisanlar icin onemli konular bunlar haklisin :)

hım eve gelirken mesaj larlarmı benim sorunum evde olmazsam o gün .
yok gülüm mesaj değilde evde değilsen ararlar teliniyazarsın işte ben öyle biliyorum
elifim titrretirim seni haaaaaaaaaaaaaa. telefonun titremesi gibi. oynak kadın bi yerinde durda cevap ver ya ismin gidip duruyo töbeeeeeeeeeeeeee döverim bakl cok pis döverim

tmmablam ne kızıyon ne yapam arıyolar ben evin direğiyim valla ne yapılacaksa önce benim başta yoğun oluyırum işte kusuruma bakam lütfen geldim yazdım bak fıstığuımmmmmmmmmmmmmm

yürü get lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi kıslar sapi sappiiiiiiiiii
ringo ringo şişeler lalallalalaaaaaaaaaaaaaaa gerisini bilmiyom haydi bi göbek atında oturun geri hareket olur hem.

seni varya ben yirim ham yaparım kısır gibi lümon sıkarım marul arasına koyar yerim ohhh acıktım yaa küsme bacım küsme babam arıyo valla ben nim bacım

Ya bu topicde benim gibi pi bogaz bi hamile varkene denir mi bunlar kisir marul limon ohhh yok ben kisir yapmaya gidiyom ya :)))

Ya bu topicde benim gibi pi bogaz bi hamile varkene denir mi bunlar kisir marul limon ohhh yok ben kisir yapmaya gidiyom ya :)))

hee o doğru bak dimi ben unuttum çok pardon özürdilerim hıııımmm yok yemek falan yok o neki öyle yemek yok aman canın çekmesin valal et olur içime yaa pişman oldum didiğime

Hamiş topiclerini okurken farkettim.
Yardımcı olabilirim umarım

Doğum iznine çıktığında doğum öncesi raporunu muhasebe servisine vermeyi atlamamalısın, aynı şekilde doğum sonrası raporunuda geciktirmeden vermen gerek.
Muhasebe servisi senin raporuna istinaden ssk bildirgelerini verirken seni izinli gösterecek ve maaşını sskdan alabileceksin.Elbette işyeri primini ödemeye devam edip aynı zamanda izninide işlerse sen maaşını işverenden alırsın, sskdan alıncada işverene verirsin zaman kaybın oluşmaz. Ama yok işveren prim ödemek ve sadece raporlu gösterirse raporlar aylık girilerekte ay usülüne göre alabilirsin.
Doğum şekline göre alacağın maaş değişir.Normal doğum yaparsan az kesinti olur, sezeryan yaparsan daha fazla kesintiye uğrarsın.
Süt parasını ise doğum belgesi ve bebeğin kimliği ile sskya müracat edip, daha sonra pttden alabilirsin.

Hesaplamalar için şu linkden faydalanabilrsin ne kadar dogum parasi alirim

sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…