ben öğrenmeden öncede vardı hatta burayada yazmıştım daha ötesi dr a gidip muayene olacaktım testi de o yüzden yapmıştım ben..bir sürede devam etti zaten...Katılıyorum, gebe kaldığım ay benim de çok olmuştu,çamaşırı çıkarınca top gibi düşüyordu sanki.Ama geç başladı ağrılar, hatta gebeliğimi öğrenmiştim.
Aslında her ay oluyor adet öncesi göğüs ağrısı ama bilmiyorumki bu aykinin nedeni nedirBen bu ay jel değilde normal progestan hap varya kapsül onu alttan fitil şeklinde kullanıyorum sabahları iki tane sen ne kullanıyorsun ne verdi sana?Birde bende ilaçta geri akma oluyor biraz sendede oluyormu?
Bende bazen bunu düşünmüyor değilim acaba hırsmı yaptım diyeÇünkü ilk bebek istediğimizde kafamızda net birşey yoktu ama bir yıl deneyip olmadığını görünce aşırı bir bebek isteği başladı.
Evet ikinci aşılama yapıldı sonuç beliyorum pazartesi belli olacak
olabilir neden olmasın..oğluma hamile kalmadan önce yumurtlama takiplerim yapıldı elde var sıfır artık bildiğin depresyondayım ağlama krizleri eşimden uzaklaşma kendimi hayattan soyutlama ne dersen var hatta bi gece ağlaya ağlaya uyumuşum o derce depresyondayım bir kaç gün sonra bir baktım hamileyimdedim bu kadar çileye kendimi yıpratmama ne gerek varmış
uzun lafın kısası ummadığın anda gelecek bebeğin inşallah
Boşver iş güç dursun sen iyi olda iş güç yapılır.Bende bu yeni hamiş tickerlarını çok sevdim oradan bakıyorum hem okuyorum hemde resimleri görünce bakıyorum bebeişi şimdi bu kadar diye seviyorum oardanMahşallah bebişine
he evet ona da ben göndermiştim zateeenn ama pek işe yaramadı onda zaten onun derdi başkaymış bu ilaç belirsi infertilite içindii ama en az 6 ay kullanmak lazım öle ilk ayda olcak diye beklememek lazım benim şansa olmuştu agustosda igneden sonraki ay onu kullanmıştım sadece belli değil neden hamile kaldıgım .. bakalım...
ahah süpermişş bravo kocana o zamn cok seviyo seni demekkiiii
tam yazarken reklam cıktı kiiiiii
ya öylemiş ben tanımadım seni şimdi ögrendim...
canım hadi hayırlısı .. aşılma oldu demek benimde o aşamalara kalcak gibi geliyo yaa
evet ya yol uzun yol kısa
yukarı tükürken bıyık aşağı tükürsen sakal misaliii
iyi olmuş değiştirdiğinn hım bide benden 1 yaş büyüksün onu anladım şimdi nickinden
Seviyorahah süpermişş bravo kocana o zamn cok seviyo seni demekkiiii
tam yazarken reklam cıktı kiiiiii
Ben aşılamanın ertesi günü başladım.Sbah iki tane 200 mg lık ikisini birden alttan fitil gibi kullanıyorum.ben agızdan alıyorum progestan 100mg gunde 3 tane acayıp acıtıyo memişlerı bıde felaket mıde bulantısı bas donmesı sanırsın gebeyım ama ben alıstım artık hapın etkısı oldugunu bılıyorum ben daha baslamadım içmeye asılamanın 8.gunu baslıyorum ben içmeye canım doktor hep ole verıyo
İnşallah olacak meganım dua edeceğim
al benden de o kadar tıpkısının aynısı
gene gircem tribe ben onubekliyo heralde
Aslında her ay oluyor adet öncesi göğüs ağrısı ama bilmiyorumki bu aykinin nedeni nedirBen bu ay jel değilde normal progestan hap varya kapsül onu alttan fitil şeklinde kullanıyorum sabahları iki tane sen ne kullanıyorsun ne verdi sana?Birde bende ilaçta geri akma oluyor biraz sendede oluyormu?
Bende bazen bunu düşünmüyor değilim acaba hırsmı yaptım diyeÇünkü ilk bebek istediğimizde kafamızda net birşey yoktu ama bir yıl deneyip olmadığını görünce aşırı bir bebek isteği başladı.
Evet ikinci aşılama yapıldı sonuç beliyorum pazartesi belli olacak
oooooooo kimleri görüyorum ilda hanım bazanızı da yanınızda getirdinizmi
Sana da yaparız inşallah.
iyi akşamlar herkezeeeee
Canım merhabaoooooooo kimleri görüyorum ilda hanım bazanızı da yanınızda getirdinizmi
saol canım ıns gerek kalmaz senın ole asamalara senın bıkere oldu ben ınanıyorum yıne olucak benım durum vahım ne yapsak olmuyo tup bebege dogru gıdıyorum sorma ahh ahhh yas aldı basını gıdıyo 30a merdıven dayandı mayısta 28 dolcak ufffff saol hatırlattıgın içinşimdi aklıma geldıde 24te nısanlandım 25te evlendım ben 26 hamıle kalıcam 26nın sonunda anne olurum heralde dıyodum yanı 2011 de anne olmaktı plan ee tabı şap dıye olcak emınım ya salak kafam ahhh cok kızıyorum şimdi 2013 bekler bızı artık 2012ye bılem yetısemedım puffff
amin canım hep beraber inşallah...Allah gene kopardın gece gee blue sen çok yaşa emiiii
dök içini bacım anlaşılan tipik gebelik pisikolojisine bürünülmüşüz...bende ablama kırgınım koltuk çekmek için yiğenimi yollamadıCanım merhababazam içerde :)) ya benim romatizmalar coştuu bugün bacaklar tat vermiyor
Pek keyfim de yok kocişe belli etmiyorum çünkü bi o düşünüyo beni.hayatımda hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hiç ama ... Çok kırgınım tüm aileme çook
Neyse bi an boşaldı içim özür ..
bendeeeeee bendeee aynı düşünceler canım yaaa ve benime yaş sıralaası aynı senin gibi yawww
o zman bile gec kaldım diyodum suana 27 oldum Allah ımmm
dur cok gülcem halimizeeeEki Görüntüle 384737
bende düşüktensonra hemen olur zannettim ama artık 6 ay gecince ... bitti o iş diyorumm
hehe bende yazıyom o zaman...bendeeeeee bendeee aynı düşünceler canım yaaa ve benime yaş sıralaası aynı senin gibi yawww
o zman bile gec kaldım diyodum suana 27 oldum Allah ımmm
dur cok gülcem halimizeeeEki Görüntüle 384737
bende düşüktensonra hemen olur zannettim ama artık 6 ay gecince ... bitti o iş diyorumm
Canım merhababazam içerde :)) ya benim romatizmalar coştuu bugün bacaklar tat vermiyor
Pek keyfim de yok kocişe belli etmiyorum çünkü bi o düşünüyo beni.hayatımda hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hiç ama ... Çok kırgınım tüm aileme çook
Neyse bi an boşaldı içim özür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?