Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Katılıyorum, gebe kaldığım ay benim de çok olmuştu,çamaşırı çıkarınca top gibi düşüyordu sanki.Ama geç başladı ağrılar, hatta gebeliğimi öğrenmiştim.
ben öğrenmeden öncede vardı hatta burayada yazmıştım daha ötesi dr a gidip muayene olacaktım testi de o yüzden yapmıştım ben..bir sürede devam etti zaten...

İnşallah olacak meganım dua edeceğim

al benden de o kadar tıpkısının aynısı
gene gircem tribe ben onubekliyo heralde

Sana da yaparız inşallah.

saol canım ıns gerek kalmaz senın ole asamalara senın bıkere oldu ben ınanıyorum yıne olucak benım durum vahım ne yapsak olmuyo tup bebege dogru gıdıyorum sorma ahh ahhh yas aldı basını gıdıyo 30a merdıven dayandı mayısta 28 dolcak ufffff saol hatırlattıgın için şimdi aklıma geldıde 24te nısanlandım 25te evlendım ben 26 hamıle kalıcam 26nın sonunda anne olurum heralde dıyodum yanı 2011 de anne olmaktı plan ee tabı şap dıye olcak emınım ya salak kafam ahhh cok kızıyorum şimdi 2013 bekler bızı artık 2012ye bılem yetısemedım puffff

ahah süpermişş bravo kocana o zamn cok seviyo seni demekkiiii

tam yazarken reklam cıktı kiiiiii
Seviyor bende seviyorum keratayı
Ben aşılamanın ertesi günü başladım.Sbah iki tane 200 mg lık ikisini birden alttan fitil gibi kullanıyorum.
İnşallah olacak meganım dua edeceğim

İnşlalah sağol elisimmmm

oooooooo kimleri görüyorum ilda hanım bazanızı da yanınızda getirdinizmi

Allah gene kopardın gece gee blue sen çok yaşa emiiii

arkadasla selam ya ben urada bi konu actim incir kürü ile alakali...

ne olursunuz sevabina Allah rizasi icin bi bakin yaa

oooooooo kimleri görüyorum ilda hanım bazanızı da yanınızda getirdinizmi
Canım merhaba bazam içerde :)) ya benim romatizmalar coştuu bugün bacaklar tat vermiyor
Pek keyfim de yok kocişe belli etmiyorum çünkü bi o düşünüyo beni.hayatımda hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hiç ama ... Çok kırgınım tüm aileme çook
Neyse bi an boşaldı içim özür ..

bendeeeeee bendeee aynı düşünceler canım yaaa ve benime yaş sıralaası aynı senin gibi yawww
o zman bile gec kaldım diyodum suana 27 oldum Allah ımmm
dur cok gülcem halimizeee

bende düşüktensonra hemen olur zannettim ama artık 6 ay gecince ... bitti o iş diyorumm

Allah gene kopardın gece gee blue sen çok yaşa emiiii
amin canım hep beraber inşallah...

dök içini bacım anlaşılan tipik gebelik pisikolojisine bürünülmüşüz...bende ablama kırgınım koltuk çekmek için yiğenimi yollamadı

napalım canım ya ıns bızde bıgun anne olucaz bakarsın patır patır gerısı gelır nasıp daha gencız bence daha dun bı akrabamız 39yasında ılk bebıgını dogurdu ee benden tam 11 yas buyuk 11seneye ben 4 atarım dıyorum bencegencız guzelızde ben koca yaslanıyo 36 oluyo busene kart baba olcan dıyorum

[
hehe bende yazıyom o zaman...
17 dimde evlendim
18 icraat var bebe yok
19 tedavi var bebe yok
20 gebe kaldım
21 doğurdum
23 gene icraata başladık
23,5 bi halt beceremedik
24 2. velet yolda inşallah......

İlda düşünme canım, sakın kafaya takma.Valla gece uykundan uyanır düşünür durursun.Herkes evinde mışıl mışıl uyurken sen kıvranorsın.Boşver eşin yanındaysa yeter zaten gerisi boş.Bir de prensesimizi düşün geleceğe bak.Hiç üzme kendini hepsi yalan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…