Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kesinlikle katılıyorum...:13:

kesinlikle katılıyorum...:13:

2 senedir takıntılı oldum ama cık,ben onları düşünürken bir de baktım ki millet gününü gün ediyor bize gelince dert tasa anlatılıyor.Geç de olsa öğrendim kocan yanındaysa sen de onun yanında ol bu kadar.Resmen takıntılı oldum bu yüzden ama geçti, ailem de olsa şimdi kimse umrumda değil. Hoş geçen yıllara üzülüyorum bu sefer,ben nasıl bu kadar saf oldum diye ama hemen toparlayıp önüme bakıyorum.

[
hehe bende yazıyom o zaman...
17 dimde evlendim
18 icraat var bebe yok
19 tedavi var bebe yok
20 gebe kaldım
21 doğurdum
23 gene icraata başladık
23,5 bi halt beceremedik
24 2. velet yolda inşallah......

eee ozaman maşallah sana bluem yanı sen benım evlendıgım yasta ıkı taneyı devırmıssın ben gec kaldım sanırım evlenırken hıc ole gelmemıstı bıde cok kucukmusum gıbı bısene korundum ama vaktı gelmemıs hıc korunmasam gene bugunlere gelıcektım belkıde zamanı gelmemıs cunku en azından evlılıgımın ılk senesı cok guzeldı sımdı bu bebek stresı mahfettı benı

amin canım hep beraber inşallah...

dök içini bacım anlaşılan tipik gebelik pisikolojisine bürünülmüşüz...bende ablama kırgınım koltuk çekmek için yiğenimi yollamadı
Hassas olduğumuz doğru ama inan bu onların umurunda mı tartışılır.bizimkilere diyecek lafım kalmadı.abimle yıllardır didişen annem .elimizde son kalan bi arsa var annem onu satıp dükkan açacakmış oğluna !ve bu kadın oğlundan dayak bile yemil ni kadın her şeyine ben koşuyorum bittim resmen.farkettim ki annem sadece arayıp işte güçten canımı sıkacak olmadık mevzulardan bahsediyo beni bebeğimi öölesine soruyo.bide demez mi ssna gelicem ama sigaradan çekiniyorum (bizim evde içilmez çünkü)yaa bi insan evladını mı seçer sşgarsyı mı 5. Ayıma gşricem ortada yok kadın.abim desen aylar önce kocamı arayıp borç istiyo aman kardeşim duymasın diyo bile eşimde eski borçlarını ödemediği için doğal olsrak vermiyo(istediğide az buz bi para değil)bebeği duyduğundan beri tebrik için aramadı eşimi düşün .şimdide tek derdi o arsa ve annem tam doğu kafası erkek çocuk değerli!ayyy aklımı kaçırmak üzerryim valla .teli kapattım bende tabi aramadığı için farketmemiştir!

Bende tembel çıktımm7yılda bir bebiş bile yok.Bu gidişle 10 yılı deviririm ben.Eşimin bizden sonra evlenen bir ablası ve dört kuzeni var hemen hepsi ikinci çouklarını doğurdu herkesin gözü bizim üzerimizde şuan

Sinirim bozuk uykum kacti kalktim yaz geliyo kocamin les kargalari gelip ususucek ustumuze diyom yazin korluk yapacaklar bana demez mi oturursun evinde gelmezsin dukkana kucuk eltim gelr kocamin orasini burasini minciklar kardesi kazandigini goturur yegenleri dukkani talan eder bende cocugumla evde otururum agladim agladim attim kendimi buraya (

bugünlerde geride kalıcak ildacımm ne oldu bilmiyorumama bazen böyle seyler oluyoo kocan yanında ne güzell

ahahah evet canım bende kart anne olmak istemiyordum ama bundan sonra yapcak bişey yok...
39 a 4 tane sıkıtırırmasına sıkıştırırsında biz sadece hamile kalma kısmında kaldık gibi o bebelere nasıl bakılır onu hiiiç düşünmüyoruz tabiiii

Sinirim bozuk uykum kacti kalktim yaz geliyo kocamin les kargalari gelip ususucek ustumuze diyom yazin korluk yapacaklar bana demez mi oturursun evinde gelmezsin dukkana kucuk eltim gelr kocamin orasini burasini minciklar kardesi kazandigini goturur yegenleri dukkani talan eder bende cocugumla evde otururum agladim agladim attim kendimi buraya (..

İldacım valla bu işlerin sonu yok, arsa da gider iş de olmaz.Sonra borç faslı başlar gün gelir ki laf edilir kardeşim,kızım bize yardım etmedi,destek çıkmadı diye.Sen en iyisi mesafeni koy, aramıyorlarsa aramasınlar bırak, böyle daha iyi değil mi? Seni sormyorlarsa sen niye kaale alıyorsun ki. Hiç eşinle de yüz göz olmasınlar valla bu işlerin sonu yok.Sen de üzme kendini, sana enerji lazım sen daha çocuk büyüteceksin

o eltinin parmacıklarını kırı vermek lazımmm ayy sinir olurum el hareketlerineeeee

alırsın bebişini kucagına gidersin sen onları halledersin kuzum ben inanıyorum bunaaaa

aman napalım megenım be sen 7 sene olmussun ama benden kucuksun bugecenın en buyugu benım sanırım moralım bozuldu yavvvv nasıp işi canım be napalım saglıgımız yerınde olsunda allah huzurumuzu mutlulugumuzu bebişlerımızle taçlandırsın inş.saglıklı sıhhatlı alalım kuzularımızı kucaklarımıza ogun bı yazı okudum cok hosuma gıttı ALLAH VERMIYECEĞİ ŞEYİ HAYELDE ETTIRMEZMİŞ DUADA.. inş bıgun bızımde hayellerımız ve dualarımız kabul olucak meganım asılmayı 3kere mı yapıyolarmıs doktor 4 5 kere denıyebılıyoruz dedı de bana ben bıdahakı ay son tup bebek merkezı arastırıyorum dedım dur daha yenı basladık dıyo kacıcam dıye korktu sanırım ben tup bebekte ya ıkı ya 3 transfer ettırıyım barı anaca yetısırım bu genclere

Sen gitmek istedikten sonra niye evde oturasın ki? Sen orda olunca onlar gelmeyecekler tabi

bazen iyi ki erkek kardeşim olmadıgına dua ediyorum bizde de öyl olurdu çünkü ve bende senin gibi düşünürdüm...
insanların derdi ne kadar dünya malı yazık....

boşver canım sen düşünme bunları ..

Yok valla mışıl mışıl uyuyorum umrumda bile değiller hele abim ! İstediği paranın ne olduğunu bildeniz hsk verirsiniz bana nefret ediyorum resmen artık

o eltinin parmacıklarını kırı vermek lazımmm ayy sinir olurum el hareketlerineeeee

alırsın bebişini kucagına gidersin sen onları halledersin kuzum ben inanıyorum bunaaaa

Yok gitmem isallah kocamda 1 kurus kazanamaz ortada kalir gidersem eger bosaniriz bu senenin sonunda garanti ben kocama sariliyom diye ayip diyolar gelin orasini burasini elliyo yok kurban olim sana yok bncuk gozlum diyo o senin gozunle bakmaz yapabilir diyolar ((

kizlar bizim semen analizi sonuclari belli olmus.

toplam 128 milyon (77 milyondu onceki testte) ==> 40 milyon olmasi gerek
hareketli %33 (%37 idi oncekinde) ==> %50 olmasi gerek
morfoloji 2.5 (0.5 ti biraz artmis cok sukur Allahima) ==> 4 olmasi gerek

ins tekrar dogal yolla hamile kalabilirim.
ama sadece biraz uzun suruyor galiba..
hayirlisi ins.
opuyorum

ınan oarayı artık pek dusunmuyorum napıyım rabbım nasıp etsınde ıns sag saglım gecemı gunduz eder bakarım ben kuzularıma annemlede aynı sehırdeyız annem yardım eder hele bı olsa dort gozle beklıyolar ama yengecım ıkıncıyı patlattı valla zaten onun bırıncıye ful destek vardı baktı bende hamle yok ıkıncı yolda napalım ben bı doğursam yazık oda gelır banada olmuyo işte ınan o boyutu hıc dusunmuyorum maddı olarakta rızıklarıyla gelıceklerını dusunuyorum allah yardım eder ıns :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…