kesinlikle katılıyorum...:13:İlda düşünme canım, sakın kafaya takma.Valla gece uykundan uyanır düşünür durursun.Herkes evinde mışıl mışıl uyurken sen kıvranorsın.Boşver eşin yanındaysa yeter zaten gerisi boş.Bir de prensesimizi düşün geleceğe bak.Hiç üzme kendini hepsi yalan valla
kesinlikle katılıyorum...:13:
[
hehe bende yazıyom o zaman...
17 dimde evlendim
18 icraat var bebe yok
19 tedavi var bebe yok
20 gebe kaldım
21 doğurdum
23 gene icraata başladık
23,5 bi halt beceremedik
24 2. velet yolda inşallah......
merhabaa hoşbulduk
Hassas olduğumuz doğru ama inan bu onların umurunda mı tartışılır.bizimkilere diyecek lafım kalmadı.abimle yıllardır didişen annem .elimizde son kalan bi arsa var annem onu satıp dükkan açacakmış oğluna !ve bu kadın oğlundan dayak bile yemil ni kadın her şeyine ben koşuyorum bittim resmen.farkettim ki annem sadece arayıp işte güçten canımı sıkacak olmadık mevzulardan bahsediyo beni bebeğimi öölesine soruyo.bide demez mi ssna gelicem ama sigaradan çekiniyorum (bizim evde içilmez çünkü)yaa bi insan evladını mı seçer sşgarsyı mı 5. Ayıma gşricem ortada yok kadın.abim desen aylar önce kocamı arayıp borç istiyo aman kardeşim duymasın diyo bile eşimde eski borçlarını ödemediği için doğal olsrak vermiyo(istediğide az buz bi para değil)bebeği duyduğundan beri tebrik için aramadı eşimi düşün .şimdide tek derdi o arsa ve annem tam doğu kafası erkek çocuk değerli!ayyy aklımı kaçırmak üzerryim valla .teli kapattım bende tabi aramadığı için farketmemiştir!amin canım hep beraber inşallah...
dök içini bacım anlaşılan tipik gebelik pisikolojisine bürünülmüşüz...bende ablama kırgınım koltuk çekmek için yiğenimi yollamadı
arkadasla selam ya ben urada bi konu actim incir kürü ile alakali...
ne olursunuz sevabina Allah rizasi icin bi bakin yaa
eee ozaman maşallah sana bluem yanı sen benım evlendıgım yasta ıkı taneyı devırmıssın ben gec kaldım sanırım evlenırken hıc ole gelmemıstı bıde cok kucukmusum gıbı bısene korundum ama vaktı gelmemıs hıc korunmasam gene bugunlere gelıcektım belkıde zamanı gelmemıs cunku en azından evlılıgımın ılk senesı cok guzeldı sımdı bu bebek stresı mahfettı benı
Canım merhababazam içerde :)) ya benim romatizmalar coştuu bugün bacaklar tat vermiyor
Pek keyfim de yok kocişe belli etmiyorum çünkü bi o düşünüyo beni.hayatımda hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim hiç ama ... Çok kırgınım tüm aileme çook
Neyse bi an boşaldı içim özür ..
napalım canım ya ıns bızde bıgun anne olucaz bakarsın patır patır gerısı gelır nasıp daha gencız bence daha dun bı akrabamız 39yasında ılk bebıgını dogurdu ee benden tam 11 yas buyuk 11seneye ben 4 atarım dıyorum bencegencız guzelızde ben koca yaslanıyo 36 oluyo busene kart baba olcan dıyorum
Hassas olduğumuz doğru ama inan bu onların umurunda mı tartışılır.bizimkilere diyecek lafım kalmadı.abimle yıllardır didişen annem .elimizde son kalan bi arsa var annem onu satıp dükkan açacakmış oğluna !ve bu kadın oğlundan dayak bile yemil ni kadın her şeyine ben koşuyorum bittim resmen.farkettim ki annem sadece arayıp işte güçten canımı sıkacak olmadık mevzulardan bahsediyo beni bebeğimi öölesine soruyo.bide demez mi ssna gelicem ama sigaradan çekiniyorum (bizim evde içilmez çünkü)yaa bi insan evladını mı seçer sşgarsyı mı 5. Ayıma gşricem ortada yok kadın.abim desen aylar önce kocamı arayıp borç istiyo aman kardeşim duymasın diyo bile eşimde eski borçlarını ödemediği için doğal olsrak vermiyo(istediğide az buz bi para değil)bebeği duyduğundan beri tebrik için aramadı eşimi düşün .şimdide tek derdi o arsa ve annem tam doğu kafası erkek çocuk değerli!ayyy aklımı kaçırmak üzerryim valla .teli kapattım bende tabi aramadığı için farketmemiştir!
Sinirim bozukuykum kacti kalktim yaz geliyo kocamin les kargalari gelip ususucek ustumuze diyom yazin korluk yapacaklar bana demez mi oturursun evinde gelmezsin dukkana kucuk eltim gelr kocamin orasini burasini minciklar kardesi kazandigini goturur yegenleri dukkani talan eder bende cocugumla evde otururum agladim agladim attim kendimi buraya (..
Bende tembel çıktımm7yılda bir bebiş bile yok.Bu gidişle 10 yılı deviririm ben.Eşimin bizden sonra evlenen bir ablası ve dört kuzeni var hemen hepsi ikinci çouklarını doğurdu herkesin gözü bizim üzerimizde şuan
Sinirim bozukuykum kacti kalktim yaz geliyo kocamin les kargalari gelip ususucek ustumuze diyom yazin korluk yapacaklar bana demez mi oturursun evinde gelmezsin dukkana kucuk eltim gelr kocamin orasini burasini minciklar kardesi kazandigini goturur yegenleri dukkani talan eder bende cocugumla evde otururum agladim agladim attim kendimi buraya (..
Hassas olduğumuz doğru ama inan bu onların umurunda mı tartışılır.bizimkilere diyecek lafım kalmadı.abimle yıllardır didişen annem .elimizde son kalan bi arsa var annem onu satıp dükkan açacakmış oğluna !ve bu kadın oğlundan dayak bile yemil ni kadın her şeyine ben koşuyorum bittim resmen.farkettim ki annem sadece arayıp işte güçten canımı sıkacak olmadık mevzulardan bahsediyo beni bebeğimi öölesine soruyo.bide demez mi ssna gelicem ama sigaradan çekiniyorum (bizim evde içilmez çünkü)yaa bi insan evladını mı seçer sşgarsyı mı 5. Ayıma gşricem ortada yok kadın.abim desen aylar önce kocamı arayıp borç istiyo aman kardeşim duymasın diyo bile eşimde eski borçlarını ödemediği için doğal olsrak vermiyo(istediğide az buz bi para değil)bebeği duyduğundan beri tebrik için aramadı eşimi düşün .şimdide tek derdi o arsa ve annem tam doğu kafası erkek çocuk değerli!ayyy aklımı kaçırmak üzerryim valla .teli kapattım bende tabi aramadığı için farketmemiştir!
Yok valla mışıl mışıl uyuyorum umrumda bile değiller hele abim ! İstediği paranın ne olduğunu bildeniz hsk verirsiniz bana nefret ediyorum resmen artıkİlda düşünme canım, sakın kafaya takma.Valla gece uykundan uyanır düşünür durursun.Herkes evinde mışıl mışıl uyurken sen kıvranorsın.Boşver eşin yanındaysa yeter zaten gerisi boş.Bir de prensesimizi düşün geleceğe bak.Hiç üzme kendini hepsi yalan valla
o eltinin parmacıklarını kırı vermek lazımmm ayy sinir olurum el hareketlerineeeee
alırsın bebişini kucagına gidersin sen onları halledersin kuzum ben inanıyorum bunaaaa
bugünlerde geride kalıcak ildacımm ne oldu bilmiyorumama bazen böyle seyler oluyoo kocan yanında ne güzell
ahahah evet canım bende kart anne olmak istemiyordum ama bundan sonra yapcak bişey yok...
39 a 4 tane sıkıtırırmasına sıkıştırırsında biz sadece hamile kalma kısmında kaldık gibi o bebelere nasıl bakılır onu hiiiç düşünmüyoruz tabiiii
Sen gitmek istedikten sonra niye evde oturasın ki? Sen orda olunca onlar gelmeyecekler tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?