Yok gitmem isallah kocamda 1 kurus kazanamaz ortada kalir gidersem eger bosaniriz bu senenin sonunda garanti ben kocama sariliyom diye ayip diyolar gelin orasini burasini elliyo yok kurban olim sana yok bncuk gozlum diyo o senin gozunle bakmaz yapabilir diyolar((
aman napalım megenım be sen 7 sene olmussun ama benden kucuksun bugecenın en buyugu benım sanırım moralım bozuldu yavvvvnasıp işi canım be napalım saglıgımız yerınde olsunda allah huzurumuzu mutlulugumuzu bebişlerımızle taçlandırsın inş.saglıklı sıhhatlı alalım kuzularımızı kucaklarımıza ogun bı yazı okudum cok hosuma gıttı ALLAH VERMIYECEĞİ ŞEYİ HAYELDE ETTIRMEZMİŞ DUADA.. inş bıgun bızımde hayellerımız ve dualarımız kabul olucak meganım asılmayı 3kere mı yapıyolarmıs doktor 4 5 kere denıyebılıyoruz dedı de bana ben bıdahakı ay son tup bebek merkezı arastırıyorum dedım dur daha yenı basladık dıyo kacıcam dıye korktu sanırım ben tup bebekte ya ıkı ya 3 transfer ettırıyım barı anaca yetısırım bu genclere
Merhabalar bende umutsuz vakayım sebepsiz kısırlık adaçayı yağını merak bende,anlatırsanız sevinirim.
Yok valla mışıl mışıl uyuyorum umrumda bile değiller hele abim ! İstediği paranın ne olduğunu bildeniz hsk verirsiniz bana nefret ediyorum resmen artık
[
hehe bende yazıyom o zaman...
17 dimde evlendim
18 icraat var bebe yok
19 tedavi var bebe yok
20 gebe kaldım
21 doğurdum
23 gene icraata başladık
23,5 bi halt beceremedik
24 2. velet yolda inşallah......
Yok gitmem isallah kocamda 1 kurus kazanamaz ortada kalir gidersem eger bosaniriz bu senenin sonunda garanti ben kocama sariliyom diye ayip diyolar gelin orasini burasini elliyo yok kurban olim sana yok bncuk gozlum diyo o senin gozunle bakmaz yapabilir diyolar((
Kocasına kurban olsun, amma tuhaflar ha?Ayrıca onların kültüründe böyle şeyler çok ters nasıl olur şaşırdım valla.
canlar ben kaçıyorum benımkı mızmızlanıyo hadı dıye gıdıyım bı bakıyım hepınıze ıyı geceler kendınıze ıyı bakın benı dualarınzda unutmayın olurmu
Kıss iki yaşın hesabınımı yapıyon takma boşver.Aşılamada normalde 4-5 kere denenirde ben devlete gittiğim için 3 aşılamayı devlet karşılıyor ondan sonrada denemek istemiyorum zaten hayırlısı olacağı varsa olur inşallah.İnşallah tüpe gerek kalamz canımmm ben senden kendimden çok umutluyum.
aman kim ne yapıyosa yapsın bosver kuzum ben kocamın gözlerine baka baka ölebilirimBende tembel çıktımm7yılda bir bebiş bile yok.Bu gidişle 10 yılı deviririm ben.Eşimin bizden sonra evlenen bir ablası ve dört kuzeni var hemen hepsi ikinci çouklarını doğurdu herkesin gözü bizim üzerimizde şuan
ben hayal edemiyorum canım .. demekki olmucak....aman napalım megenım be sen 7 sene olmussun ama benden kucuksun bugecenın en buyugu benım sanırım moralım bozuldu yavvvvnasıp işi canım be napalım saglıgımız yerınde olsunda allah huzurumuzu mutlulugumuzu bebişlerımızle taçlandırsın inş.saglıklı sıhhatlı alalım kuzularımızı kucaklarımıza ogun bı yazı okudum cok hosuma gıttı ALLAH VERMIYECEĞİ ŞEYİ HAYELDE ETTIRMEZMİŞ DUADA.. inş bıgun bızımde hayellerımız ve dualarımız kabul olucak meganım asılmayı 3kere mı yapıyolarmıs doktor 4 5 kere denıyebılıyoruz dedı de bana ben bıdahakı ay son tup bebek merkezı arastırıyorum dedım dur daha yenı basladık dıyo kacıcam dıye korktu sanırım ben tup bebekte ya ıkı ya 3 transfer ettırıyım barı anaca yetısırım bu genclere
canım benım bal damlıyo agzından ıns canım eksık dua etme ıkımızınde olsun ıns en kısa zamnda bende kendımden cok umıtsızım ama senden bı guzel haberı alsam bende umutlancam sankı sen benım aşılama ablamsındedıgın gıbı arkadsım olucagı varsa olucak nasıp dualrım senınle ıns guzel haberlerle donersın pzs canım gene konusuruz ıyı geceler
aman kim ne yapıyosa yapsın bosver kuzum ben kocamın gözlerine baka baka ölebilirim
aman kim ne yapıyosa yapsın bosver kuzum ben kocamın gözlerine baka baka ölebilirim
ben hayal edemiyorum canım .. demekki olmucak....
kocaman bi oha demk istiyorummm
kim diyo onu bakmaz senin gözünle diye hele benim yanımda desin saçını başını yolarım onunnnnayikido yaparım vallaaa kocamda zaten bilir beni asla öyle seyler yaptırmaz kendine direk bi bana bakar ben ona bakarım anlaşırız öylee
tabi iş kocanda bitiyo birazcık ama sen genede tavrını koy bence....
Ne güzel sööledin valla . Ben uzak durdukça annem arıyo yemek yiyoruz ya da uyuyoruz diyorum sen versene eşini diyip para mevzuları konuşuyoİldacım valla bu işlerin sonu yok, arsa da gider iş de olmaz.Sonra borç faslı başlar gün gelir ki laf edilir kardeşim,kızım bize yardım etmedi,destek çıkmadı diye.Sen en iyisi mesafeni koy, aramıyorlarsa aramasınlar bırak, böyle daha iyi değil mi? Seni sormyorlarsa sen niye kaale alıyorsun ki. Hiç eşinle de yüz göz olmasınlar valla bu işlerin sonu yok.Sen de üzme kendini, sana enerji lazım sen daha çocuk büyüteceksin
Kaynanam diyo canim ben kocama sarildim diyede ayni kadin utanmiyomusun dedi
Onlar severlermis gelinlerle kayinlarin yakin olmasini bole dediler bana benim anneminde kayinlari vardi yenge derlerdi saygili dururlardi annemde yilsmazdi amcalarima kucuk kaynima abi dicekmisim demem dedim o bana yenge dicek dedim kotu oldum biktim ben bunlardan olurumde kurtulurum isallahhhh
iyi aksamlar kızlar
kocam nöbette yanlızım evde
uykum var ama canım ıstemıyor uyumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?