Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kocasına kurban olsun, amma tuhaflar ha?Ayrıca onların kültüründe böyle şeyler çok ters nasıl olur şaşırdım valla.

Kıss iki yaşın hesabınımı yapıyon takma boşver.Aşılamada normalde 4-5 kere denenirde ben devlete gittiğim için 3 aşılamayı devlet karşılıyor ondan sonrada denemek istemiyorum zaten hayırlısı olacağı varsa olur inşallah.İnşallah tüpe gerek kalamz canımmm ben senden kendimden çok umutluyum.

Merhabalar bende umutsuz vakayım sebepsiz kısırlık adaçayı yağını merak bende,anlatırsanız sevinirim.

bende yeni duydum, enfeksiyona bide tıkalı tüp oluyomuş.. o yağ tüpleri açıyomuş, bende burdan okuyorum sanırım pamuğa koyup gece yatıyosun, bende merak ettim mantar var sanırım bende de emin değilim fala kaşıntı belriti yok ama şüphelendim enf. kaptım diye, gebeliğe engel olrmu enfeksiyon ve mantaronu merak ediyorum adaçayı yağı kullancam bakalım bu ay

Yok valla mışıl mışıl uyuyorum umrumda bile değiller hele abim ! İstediği paranın ne olduğunu bildeniz hsk verirsiniz bana nefret ediyorum resmen artık

Ne güzel işte boşver.İstesin dursun verecek değilsiniz ya.Anlarlar elbet, sen kendini üzme.Kocana da belli etmemen en doğrusu ,sonuçta ne olursa olsun ailen, eşin istemeden bişey söyler kırılsın.Sen rahatına bak takma.

canlar ben kaçıyorum benımkı mızmızlanıyo hadı dıye gıdıyım bı bakıyım hepınıze ıyı geceler kendınıze ıyı bakın benı dualarınzda unutmayın olurmu

[
hehe bende yazıyom o zaman...
17 dimde evlendim
18 icraat var bebe yok
19 tedavi var bebe yok
20 gebe kaldım
21 doğurdum
23 gene icraata başladık
23,5 bi halt beceremedik
24 2. velet yolda inşallah......

oo 8 sene de 2 bebe diyordum
demekki 4. senece becerebilmişsin canım benimde bu sene temmuzdan sonra becerebilmem lazım
demekki neymiş erken evlenmek o kadar da kötü bişey değilmiş

Canım sendemi kalacaklar gelince eşine söyle birşekilde ikna etsib senin evinde misafir etmek istemediğini kabul etmekzorunda değilsin.Ayrıca eşine söyle terslesin o eltiyiAyy sinir oldum keşke ben sana yakın olsam gelir aaa ne ayıp der yerin dibine sokardım o gıcığı

Kocasına kurban olsun, amma tuhaflar ha?Ayrıca onların kültüründe böyle şeyler çok ters nasıl olur şaşırdım valla.

Onlar severlermis gelinlerle kayinlarin yakin olmasini bole dediler bana benim anneminde kayinlari vardi yenge derlerdi saygili dururlardi annemde yilsmazdi amcalarima kucuk kaynima abi dicekmisim demem dedim o bana yenge dicek dedim kotu oldum biktim ben bunlardan olurumde kurtulurum isallahhhh

canım benım bal damlıyo agzından ıns canım eksık dua etme ıkımızınde olsun ıns en kısa zamnda bende kendımden cok umıtsızım ama senden bı guzel haberı alsam bende umutlancam sankı sen benım aşılama ablamsındedıgın gıbı arkadsım olucagı varsa olucak nasıp dualrım senınle ıns guzel haberlerle donersın pzs canım gene konusuruz ıyı geceler

aman kim ne yapıyosa yapsın bosver kuzum ben kocamın gözlerine baka baka ölebilirim

ben hayal edemiyorum canım .. demekki olmucak....

kocaman bi oha demk istiyorummm
kim diyo onu bakmaz senin gözünle diye hele benim yanımda desin saçını başını yolarım onunnnn ayikido yaparım vallaaa kocamda zaten bilir beni asla öyle seyler yaptırmaz kendine direk bi bana bakar ben ona bakarım anlaşırız öylee
tabi iş kocanda bitiyo birazcık ama sen genede tavrını koy bence....

He he aşılama kardeşimmİnşallah bu ay sevinelim ikimizde ama olmasa bile daha bir aşılama daha var
İnşlalah bu ay sen vereceksin müjdeli haberi ben inanıyorum.

Kaynanam diyo canim ben kocama sarildim diyede ayni kadin utanmiyomusun dedi

Ne güzel sööledin valla . Ben uzak durdukça annem arıyo yemek yiyoruz ya da uyuyoruz diyorum sen versene eşini diyip para mevzuları konuşuyo şaka gibi .esas oğlanda ses yok ama abim pusuya yatmış resmen.ayy cinlerim çıktı yine ...

iyi aksamlar kızlar
kocam nöbette yanlızım evde
uykum var ama canım ıstemıyor uyumak

Kaynanam diyo canim ben kocama sarildim diyede ayni kadin utanmiyomusun dedi

Canım eşinle konuşuyormusun bu konuları o biliyormu?Eşine söyle eltini terslesin ne demek eltin sarılınca normal sen sarılıncamı ayıp o senin helalin elitinin neyi?Onun kardeşi değil birşeyi değil namahrem eşinle eltin.

lovely canim yazdim ama yansimadi msj benim kapima gelemz onlar kaynanamda kalirlar yazin kaldiklari ev dukkanin arkasinda bitisik

ildammm seni cok iyi anliyorum bende yeni evliyim kaynim cafe accakmis 40 bin tl istedi kocmdan ben kanamali dusuk yapmis halimle yeni evli dukkanda surundum ama parayi onlar istedi ahhh ahhh

Allah korusun gamzem ne biçim laflar onlar öyle? Sen niye üzüyorsun ki kendini kime ne istiyorsan onu dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…