hoşgeldin çiçeğimböceğimmaşallah az kalmış meleğinin gelmesine
manda yoğurdu ne işe yarıyo yaaa anlamadım :44:
isimler güzel bence alıma gelirse yazarım[/
hoşbuldum canm saol,sanırım manda yoğurdu şöyle oluyo,rivayete göre,annem bana hamileyken doğum zamanım geçikmiş olup yada bilmeyerekte olsa bana gebeliğinde manda yoğurdu yemişse eğer kendi çocuğununda doğuracağı çocuk geç gelir tabi bu eşimin annesinin de yemiş olmasıyla alakalı belkide eşimin anneside yediki ona hamileyken bebek geçikirmiş doğmaya,şayet böyle devam ederde doğum süreci uzarsa eğer manda yoğurdu doğumu erken başlatıyomuş güyaaa,tabi miyadını doldurmuş bebek için geçerli bu.teyzemin dünürünün gelini kadıncağız 9 ay 15 gündür bekliyo o yoğurdu yemesiyle geceye hastaneye gitmesi bir olmuş,gerçi bana hurafe gelir böyle şeyler ama bakıcazhani öyle bi tabirde bulunurlar yaa espri maiyetinde manda yoğurdumu yedin gelmiyo bebek die manda 12 ayda doğururmuş püfff ne hurafeler var yaa neyse ben bi deneyip bu tez i de çürüteyim bakim
selam kızlar,nasılsınız?üfffff sanki hiç geçmiyor zaman bu kızın geleceği filanda yok az önce anneme manda yoğurdu siparişini verdim vallaa geldi geldi gelmedi basacam yoğurdu bu arada kızıma hala bi isim düşünemedik:26:miracle olsun istedik ama başta anem hiçkimse bu ismi hatırlayamayız die tepki verdi bizimkiler bizde başka alternatif düşündük,bunların bir kaçını sizlerle paylaşayım istedim.(bahar,meltem,mahinur,nur,selvihan)bu isimler arasında gidip geliyoruz :26:erkek olsa ismi çoktan hazır mustafa koyucaktık ama hayırlısı işte
merhaba cnm. kac aylik hamilesin merak ettim. ben bu aralar kiz ismi olarak ASEL i cok duyar oldum. anlamida cennetteki bal irmagi[/QUOTE
39.haftadayım artık sanırsam ama zaman geçmek bilmiyorum,ne bir sancı ne bir kasılma ne bi belirti yok arkadaş yok,kızçem yerini çok sevdi galiba hiç gelmeye niyeti yokgüzel isimmiş bi komşumda tilya koydu kızına anlamı cennetteki ıhlamur ağacımıymış ne
hoşgeldin çiçeğimböceğimmaşallah az kalmış meleğinin gelmesine
manda yoğurdu ne işe yarıyo yaaa anlamadım :44:
isimler güzel bence alıma gelirse yazarım[/
hoşbuldum canm saol,sanırım manda yoğurdu şöyle oluyo,rivayete göre,annem bana hamileyken doğum zamanım geçikmiş olup yada bilmeyerekte olsa bana gebeliğinde manda yoğurdu yemişse eğer kendi çocuğununda doğuracağı çocuk geç gelir tabi bu eşimin annesinin de yemiş olmasıyla alakalı belkide eşimin anneside yediki ona hamileyken bebek geçikirmiş doğmaya,şayet böyle devam ederde doğum süreci uzarsa eğer manda yoğurdu doğumu erken başlatıyomuş güyaaa,tabi miyadını doldurmuş bebek için geçerli bu.teyzemin dünürünün gelini kadıncağız 9 ay 15 gündür bekliyo o yoğurdu yemesiyle geceye hastaneye gitmesi bir olmuş,gerçi bana hurafe gelir böyle şeyler ama bakıcazhani öyle bi tabirde bulunurlar yaa espri maiyetinde manda yoğurdumu yedin gelmiyo bebek die manda 12 ayda doğururmuş püfff ne hurafeler var yaa neyse ben bi deneyip bu tez i de çürüteyim bakim
canimmm azcik kalmis sabret bakalim :)) mia cok guzel bi isim benim demek ben kizim olsaydi dusunuyodum bunun yaninda gece - mavi - arsima - :)) kac kg dogacak allahin izniyle bide benim cocuk 29. haftada 1400 gr cikti nasil sence dr zayif diyo sinir ediyo beni ;(
merhaba cnm. kac aylik hamilesin merak ettim. ben bu aralar kiz ismi olarak ASEL i cok duyar oldum. anlamida cennetteki bal irmagi[/QUOTE
39.haftadayım artık sanırsam ama zaman geçmek bilmiyorum,ne bir sancı ne bir kasılma ne bi belirti yok arkadaş yok,kızçem yerini çok sevdi galiba hiç gelmeye niyeti yokgüzel isimmiş bi komşumda tilya koydu kızına anlamı cennetteki ıhlamur ağacımıymış ne
gelir gelir sen merak etme. butun gun disarlarda gezip gece doguma gidenleri duydum, gordum ben. senin kide oyle olcaktir belkine guzel bebegini kucagina alcaksin. allahim bizlerede nasip etsin insallah
yoo bence gayet normal benmde o küsürlerdeydi 2 kg civarı filan ama ilerleyen zamanlarda hızla kilo alıyorlar,şuan sanırım 3kg 100 gr yada 3.200 öyle bişey artık haftada bir nst ye giriyorum allaha şükür herşey iyi şimdilik normal doğum yapacakmışım
yoo bence gayet normal benmde o küsürlerdeydi 2 kg civarı filan ama ilerleyen zamanlarda hızla kilo alıyorlar,şuan sanırım 3kg 100 gr yada 3.200 öyle bişey artık haftada bir nst ye giriyorum allaha şükür herşey iyi şimdilik normal doğum yapacakmışım
olsun canım bende pek beceremem sütlaç ypmayı benim kayınvalie ölçüyle yapıyoilk defa yaptım ama yani
Bi anda ceee yapcak sana kucuk zilli nst de cikmayip 1 haftada dogum yapan varmis bende sancilandim gittim nstye bagladilar az kasilma cikti ama 1 haftaya dogurabilirsin dedi dr :) gerci hala dogurmadim sukur :)))...
olsun canım bende pek beceremem sütlaç ypmayı benim kayınvalie ölçüyle yapıyo
yanlış hatırlamıyosam 1 kg süte 1 çay bardağı pirinç oyuyodu :26:
eskiiler diyosa vardır bir hikmeti :44:
benim ablamda doğumu bekliyo geceyi hastanede geçirmiş bugün günü geçiyomuş ama hiç açılma yokmuş rabbim bütün gebelere kolay sağlıklı doğum nasip etsin amin
[/Q
allah şifa versin bir nefeste kurtarsın inş,vallaa bendede herşey normal görünüyo ve başı aşağıda ama her an herşey değişebilir,mesela açılmama gibi,neyse allah herkese kolaylık versin
slm kızlar nbr
bu arada hamileyim..........
578 çıktı kan sonucu dr 2 . 2.5 hafatalık dedi ama ..
nette son adet tarihine göre hesaplayınca 4 hafta dio o zaman geç döllenmemi oldu...
slm kızlar nbr
bu arada hamileyim..........
578 çıktı kan sonucu dr 2 . 2.5 hafatalık dedi ama ..
nette son adet tarihine göre hesaplayınca 4 hafta dio o zaman geç döllenmemi oldu...
Birazdan oglumun besigini almaya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?