Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba cnm. kac aylik hamilesin merak ettim. ben bu aralar kiz ismi olarak ASEL i cok duyar oldum. anlamida cennetteki bal irmagi

canimmm azcik kalmis sabret bakalim :)) mia cok guzel bi isim benim demek ben kizim olsaydi dusunuyodum bunun yaninda gece - mavi - arsima - :)) kac kg dogacak allahin izniyle bide benim cocuk 29. haftada 1400 gr cikti nasil sence dr zayif diyo sinir ediyo beni ;(

Sutlac tarifini verin bakem 1 lt sutum var bende yapim once pirinc haslaniyo sonra sut ekleniyo dimi

yoo bence gayet normal benmde o küsürlerdeydi 2 kg civarı filan ama ilerleyen zamanlarda hızla kilo alıyorlar,şuan sanırım 3kg 100 gr yada 3.200 öyle bişey artık haftada bir nst ye giriyorum allaha şükür herşey iyi şimdilik normal doğum yapacakmışım

Bi anda ceee yapcak sana kucuk zilli nst de cikmayip 1 haftada dogum yapan varmis bende sancilandim gittim nstye bagladilar az kasilma cikti ama 1 haftaya dogurabilirsin dedi dr :) gerci hala dogurmadim sukur :)))

Bi anda ceee yapcak sana kucuk zilli nst de cikmayip 1 haftada dogum yapan varmis bende sancilandim gittim nstye bagladilar az kasilma cikti ama 1 haftaya dogurabilirsin dedi dr :) gerci hala dogurmadim sukur :)))...

ilk defa yaptım ama yani
olsun canım bende pek beceremem sütlaç ypmayı benim kayınvalie ölçüyle yapıyo
yanlış hatırlamıyosam 1 kg süte 1 çay bardağı pirinç oyuyodu :26:

eskiiler diyosa vardır bir hikmeti :44:
benim ablamda doğumu bekliyo geceyi hastanede geçirmiş bugün günü geçiyomuş ama hiç açılma yokmuş rabbim bütün gebelere kolay sağlıklı doğum nasip etsin amin

Bi anda ceee yapcak sana kucuk zilli nst de cikmayip 1 haftada dogum yapan varmis bende sancilandim gittim nstye bagladilar az kasilma cikti ama 1 haftaya dogurabilirsin dedi dr :) gerci hala dogurmadim sukur :)))...

2 gün öncesi doktordaydık işte,nst ve ultrason açıklamasına baktı suyum filan herşey normalmiş ve oooooo daha çok var senin doğumuna dedi allahım herkese kolaylık ve sabır versin

slm kızlar nbr
bu arada hamileyim..........
578 çıktı kan sonucu dr 2 . 2.5 hafatalık dedi ama ..
nette son adet tarihine göre hesaplayınca 4 hafta dio o zaman geç döllenmemi oldu...

slm kızlar nbr
bu arada hamileyim..........
578 çıktı kan sonucu dr 2 . 2.5 hafatalık dedi ama ..
nette son adet tarihine göre hesaplayınca 4 hafta dio o zaman geç döllenmemi oldu...

4 haftalıktır bence çünkü 2 haftalık gebelik diye birşey olmuyor yani bunun kanda çıkması imkansız.Bazı dr. lar sanırım yumurtlama gününden sonra hesaplayıp ona göre iki hafta diyor ama doğru olanı son adet tarihinden hesaplamak diye biliyorum.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…