Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bu sabah geçmişi okurken gördüm miden yanıyomuş
benimde reflü rahatsızlığım vardı hamıle kalmadan
gaviscon şurup içebilirsin gebelik kategorisi A bi sakıncası yok
doktor verdi banada
aklında bulunsun
he bide süt iyi geliyo bana

evet canım ya bugunde yanıyor
aksama dogru baslıyor
ılacı not edeyım ben
tesekkurler dıdem

Hoşgeldin canımm.Bende arada bakıyorum kimsecikler yok
Kendini öyle hissediyorsan öyledirSenin bata kaç gün var?

ahah keşke öyle olsaydı şimdiye kadar 10 tane cıkarmıştık yaww ah ah nerde o günler...
8 gün var canım yaaa.....:26::26::26:

evet pek kimse yok hava güzel herkes gezmeklerde heralde

valla ne yalan söyliyim bende bütün gün gezdim...

sen neler yapıyorsun?

Bende bugün 14:00 da uyandım canım birşey istemedi diye yemedim.18:30 da birşeyler yedim kurt gibi acıkmıştım.Yani bu gün tek yediğim öğün 18:30 da yediğim ve çokta yemedim tıkabasa doyacak kadar yemedim.Ama şuan midem bulanıyor sanki çok yemişimde çıkarmam gerekmiş gibi Ama aksine açım midemin bulnatısından yiyemiyorum neler oluyor

Neler oluyor hayatta
bir de şu rüya gerçek olsa olsaaaa ahaahh

iyi şeyler olsun kuzum yaaaaaaaa peşpeşe doğuralım inşalahhh

Biz bugün evdeydik eşimle bende diyorum ne güzel oldu bir cumartesiyi evde geçirmek.Ama kah ağladım kah güldüm bat yaklaştıkça kendimde belirti arayıp canım sıkılıyor neden hiçbir belirtim yok derken midem bulanmaya başladı sanırım psikolojik.

Birde göğüslerim dün gece çok ağrıyordu sabah uyandım geçmişti aha kesin kırmızılar gelecek göğüslerimin şişi inmiş dedim.Ama şimdi baktım yine şişmiş ve çok acıyor akşamları şişiyor ve göğüs uçlarına kadar damarlar var

canım bu iyiye işaret bende öyle anlamıştım hamileliğimi gögüslerime dokunamıyordum bilee
ayy inşallahh yaaaaaa
sende bende 3 gün sonra ögrenceksin sanırım...:26::26: yani benimkiler 15 inde gelir eger bişi yoksa... ayada en gecv 16 sında gelir...

canım gögüslerin psikoojik olamazz

Neler oluyor hayatta
bir de şu rüya gerçek olsa olsaaaa ahaahh

iyi şeyler olsun kuzum yaaaaaaaa peşpeşe doğuralım inşalahhh

Sabah olup uyanınca
herşey yine aynı kalsaaaa
İnşallah canım yaaa şuarada epi topu 10 kişi kaldık topikte bizimde göbişimiz doluversin ne var yani

Sabah olup uyanınca
herşey yine aynı kalsaaaa
İnşallah canım yaaa şuarada epi topu 10 kişi kaldık topikte bizimde göbişimiz doluversin ne var yani

hersey aynı kalmasa kalmasaaaaaa
evet yaaaa bizim nemiz eksik hıh
benim yumurtalar tembel ya bugün yeniden araştırdım unutmuşum sorunumu her yerde tedavisiz kalınmaz diyor...bir kez daha hatırladım
mayıs ayında doktor yolu göründü bana

Seninde aşılama bu defa oldu gibime geliyor canım içime doğdu sankim hem o gögüsler ne öyle canım kesin bebiştennn

Ben 9 unda sabah kan tahliline gitmem lazım ama kararsızım zaten 10 unda adet olucam bir gün için gitmesemmi diye.
canım gögüslerin psikoojik olamazz

Hadi inşlalah olmasın psikolojik olmasın

değil psikolojik ben eminim

Aslında tedaviye bu kadar soğuk bakmamak lazım.Git tabi birşeyler yapmak iyi geliyor sorun olmasada bebişin gelmesini hızlandırmak için git.Bizim güya doğal yoldan olmaması için hiçbir neden yokmuş.İlk zamanlar gittiğimde dr. bekle gelmene gerek yok falan diyorduda.Ama 7 yıldır gelmezmi bir bebek sorun olmasa.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Canım sen bende msnde eklisin ama hiç açık görmedim acaba bu msn branca ilacı için açtığın ve kullanmadığın birmsnmiydi merak ettim.:44:

yok canım ya hiç msn acmıyorum ki face imde yok benim...
sıkıldım ben nette hiç bişeyle ilgilenmiyorum burası hariç

ama o msn i de onun için açmıştım bu doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…