Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim yumurta tembelliği var dedi bu da bi sorun demek
aslında bir sorun olmasını yeglerim en azından tedavini olursun..
sebepsiz olanlar daha fena..
ilk zamanlar ne zaman gittin sen peki?

ama kahretsin ki parasızlıktan hep erteliyorum.. zaten bebk olduktan sonra masraf olcak bide bebek yapmak içn masraf yapmak cok sacma geliyor işte...
kocamda sagolsun pek üstüne düşmüyor bende sallıyorum o ısrar etse belki şimdiye kadar düşükten sonra gitmiştim bile..
şimdi git demeye başladı..

yok canım ya hiç msn acmıyorum ki face imde yok benim...
sıkıldım ben nette hiç bişeyle ilgilenmiyorum burası hariç

ama o msn i de onun için açmıştım bu doğru...

Tamam canım sormak istedim sadece.Bende msn açık duruyor ama çok aktif kullanıcı olduğum söylenemez facete kullanmıyorum varsa yoksa kk

Ben 2 yıl korunmasız ilişki sonrası gittim tahliller yapıldı bir sorun yok dedi.
dr hatta her gittiğimde ağzı açık alla halla neden olmuyorki deyip beni sinir ediordu.
Neyse benim ısrarlarım doğrultusunda 3 ay yumurta takibi yapıldı.
Sonuç alamayınca rahim filmi istedi dr. çektirdim onddada sorun çıkmadı
Sonra aşılama yapılacağı ay bende böbrek ağrısı oldu taş varmış böbreğimde tedaviye ara verdim bir yıl kadar.
1 yıl içinde 3 kez böbrek taşı düşürdüm.

Sonra 9 ay kadar önce tekrar tedaviye başlama kararı aldım ve 9 aydırda aralıksız her ay gidiyorum.
Yine tüm tahliller yenilendi.Bu defa hipotroid çıktı ilaçkullandım iki ay zaman kaybım oldu.
Sonra tekrar 3 ay yumurta takibi yapıldı bu yeni hastanede.
Sonrada işte iki defa aşılama ve önümüzdeki ayda son aşıalamayı yaptırıp hastane serüvenim son buluyor.

[video=youtube;GmpiykBy2qc]http://www.youtube.com/watch?v=GmpiykBy2qc[/video]

Artık kızmıyorum kaderime bıraktı beni kendimee....
Dünya dönüyır dönecek hayat sensiz de sürecek
bitecek acılar bu günler gececek....

peki farklı doktorala mı gittin hep aynı kişiye mi?
cünkü bazı doktorlar hakketen odun oluyor..
bir kaç doktora görünmekte fayda var..

hiç birsey sebesiz değildir de iyicene araştırmak lazım işte...
doktorlar nedense hamilelik konusunda cok duyarsız gibi geliyor bana ...

Yok ilk gititğim hastane özel hastaneydi ve biraz paragözdü açıkcası.
Şuan gittiğim hastanede ilk gitttiğim hastanedekinden daha çok tahlil yapıldı yani yapılması gereken herşey yapıldı.
Şuan gittiğim hastane eğitim araştırma hastanesi.
Yani bir sorun vardır belki ama benim gibi bir çok kişi var kk dada dışarıdada bugünkü tıp yetersiz kalıyor sebebi bulmaya bence.Hatta bir tanıdığımında sebepsiz infertiliteydi gitmediği hastane kalmadı sayısız aşılama ve 4 te tüp bbeek denedi olmadı.Dr da şaşırıyor nedeni yok belki yıllar sonra bulunabilir nedeni ilerde tekrar gidersiniz demiş onlara.

Alla allaaaa
ya ama ben cok duyyorum eskilerden de hep 3 sene 5 sene 7 sene olmamış hep cocukları... benim anneminde 1 sene olmamış babaannem ve halamında 5 sene...
ya ne bileyim
bi kendi halina bırakayım diyorum bi gideyim diyorum..
neyse biz gdelim de gerisi Allah a kalmış... bak tedaviyle oldu benim de ne oldu Vermeyince Mabud neylesin mahmut hesabı....

Özel hastaneler zaten daha bi ilgisiz olmaya başladı sanki ilk acıldıktalarında ne kadar önem verirlerdi...

araştırma hastaneleri süper ya bende oraya mı gitsem diyorum ama çalıştıgım için malesef pek kıpırdayamıyorum tedavi olcak zamanda yok
o yüzden işime yakın bi hastaneye gidiyorum amaaan öfff

herseye bi engel bi bahane oluyor işte buna da kader deniyor sanırım :44::44:

seninde 7 sene olmuş araştırma hastanesie gitmen cok iyi bence iyi yapmışsın

Öyleleride oluyor yıllarca olmayıp sonra kendiliğinden olanlar.Demekki onlardada bir sorun yok ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.İnşlalah bizimde bir gün hiç beklenmedik anda gelir bebişimiz.

kafam bu kadar karışıkken karşıma şu yazı çıktı:

Yalnız Allah’a dayanıp güven! Koruyucu olarak Allah yeter.

Ahzab, 3

hb cnm neydyim ya kocişin iştenn gelmesni bkliyrm sen nydyn

oh ne güzel benimkide gececi 1 de gelcek.
ya bende halamlardayım
anahtarım evde kalmış bugün gezmeye cıkınca giremedim eve tabii
sonra kocişi arayıp söyliyim dedim
demez olaydım
salaklıgını cek dedi bende ne güzel destek oluyorsun deyip suratına kapadım..bidaha aramadı...
gelp alcak mı beni bilmiyorum
zaten bugünlerde bi haller var ama hadi hayırlısı...

Öyleleride oluyor yıllarca olmayıp sonra kendiliğinden olanlar.Demekki onlardada bir sorun yok ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.İnşlalah bizimde bir gün hiç beklenmedik anda gelir bebişimiz.

evet canım işte.. biz bi bakalım da olursa ne ala olmazsa beklicez....

SELAM kızlar hepinize iyi hafta sonları

kafam bu kadar karışıkken karşıma şu yazı çıktı:

Yalnız Allah’a dayanıp güven! Koruyucu olarak Allah yeter.

Ahzab, 3
Çok doğruu.İnşlalah Allah en doğru zamanda nasip edecek bizede anne olmayı.
Olsun sende bahaneyle halanlarda vakit geçirmiş oldunAma bunu yaz bir kenara oda elbet bir gün anahtarını evde uınutur
SELAM kızlar hepinize iyi hafta sonları
Hoşgeldin canım.As. nasılsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…