Çok doğruu.İnşlalah Allah en doğru zamanda nasip edecek bizede anne olmayı.
Olsun sende bahaneyle halanlarda vakit geçirmiş oldunAma bunu yaz bir kenara oda elbet bir gün anahtarını evde uınutur
Hoşgeldin canım.As. nasılsın*
hoşbulduk tatlım okudum anahtar mevzusu takma boşver olcağı varmış.. inşallah gebesindirde ondan uyku hali vardır :)saol canım hoşgeldin
haftasonum güzeldi taaa ki akşam oluncaya kadar ...
ya ben cok uyyorum gözümü açamıyorum sabahları yaaa ay bi fena oldum bi kaç gündür...
Çok doğruu.İnşlalah Allah en doğru zamanda nasip edecek bizede anne olmayı.
Olsun sende bahaneyle halanlarda vakit geçirmiş oldunAma bunu yaz bir kenara oda elbet bir gün anahtarını evde uınutur
Hoşgeldin canım.As. nasılsın*
Benim midem çok bulanıyor yaaaa
Eşimde gözlerini pörtletim bana bakıyormidem bulanıyor demeyede korkuyorum karnım aç ama yemek yiyemiyorum sürekli burnuma kötü kokular geliyor.
hoşgeldin canım ama agzından yel alsın seni hamişler grubunda görseydik keşke
valla bu 10 kişi tescillendi gibi...
zaten kapıyı kilitlemediği için eve hırsız girmişti
ben hiç yüzüne vurmadım ama benim kocam böyle işte.. dedim ben kilitlememiş olsaydım kimbilir neler derdin... ne kadar kötü insanlar kendi eşim bile böyle...
yazık....
hoşbulduk tatlım okudum anahtar mevzusu takma boşver olcağı varmış.. inşallah gebesindirde ondan uyku hali vardır :)
hoşbulduk cnm.iyiyim aslında 3-4 gündür boğazlarda şişlik ve halsizlik falan vardı dr gittim sadece minoset verdi atlatmaya çalışıyorum rahatsızlığı, bugün birazdaha iyiyim sen nasılsın.cnm durumlarda varmı bir gelişme?
Geçmiş olsun canımm.Bende aynı bir gelişme yok henüz pazartesi kan tahlili yaptırıcam aşılamanın sonucu belli olcak.hoşbulduk tatlım okudum anahtar mevzusu takma boşver olcağı varmış.. inşallah gebesindirde ondan uyku hali vardır :)
hoşbulduk cnm.iyiyim aslında 3-4 gündür boğazlarda şişlik ve halsizlik falan vardı dr gittim sadece minoset verdi atlatmaya çalışıyorum rahatsızlığı, bugün birazdaha iyiyim sen nasılsın.cnm durumlarda varmı bir gelişme?
Evet psikolojik zaten yada sabah yediklerim dokunducanım bunun için heh tamam diyemicem mide bulantısı psikolojik olabiliyor bizim gibiler için
ama gögüsler asla yanıltmazz:118:
bakalım hayırlısı bu 11 kişiyide goruruz elbet hamişler grubunda :)))
yani kızmakta haklısım dimi zaten dokunsam aglıcam o kadar kötü oldum bide kalkmış ne diyoooo
çok sinirlendim hırsımızı alamadım hala farkettiyseniiizzz
8 gün sonra belli olcak bakalımmm
havalardan mooncum cok dengesiz ya gene soguklar geliyormuşşş....
yani kızmakta haklısım dimi zaten dokunsam aglıcam o kadar kötü oldum bide kalkmış ne diyoooo
çok sinirlendim hırsımızı alamadım hala farkettiyseniiizzz
8 gün sonra belli olcak bakalımmm
havalardan mooncum cok dengesiz ya gene soguklar geliyormuşşş....
bakalım hayırlısı bu 11 kişiyide goruruz elbet hamişler grubunda :)))
Geçmiş olsun canımm.Bende aynı bir gelişme yok henüz pazartesi kan tahlili yaptırıcam aşılamanın sonucu belli olcak.
Evet psikolojik zaten yada sabah yediklerim dokundu
Aramıza hoşgeldin.
balım insanlık hali olabilir erkekler böyle bazen lafın nereye gittiklerine dikkat etmiyorlar çocuk gibiler .sonra pişman oluyorlar ama kalbimizi kırıyorlar.hadi bakalım 8 gün meraktayız desene Başka belirti varmı?evet tatlım havadan galiba herkes böyle benden sonra eşimde yakalandı aynısı oldu aniden yakalandık.dikkat etmek lazım ama zaten soğuk bişilerde yiyip içmedik mevsimsel artık çekicez
Aslında haklısın kızmakta ama eve gelince sakin sakin konuşursunuz.Oda hatasını anlayacaktır zaten şimdi üzülmüştür sana öyle yaptığı için
sağol tatlım :) rabbim yüzünü güldürsün inşallah gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr,16:
bakıcaz bakalım... şmdi ben telefonu kapattım ya suratına
şimdi ben haksız olmuşumdur kesin... bekliyorum merakla...
ya bugünlerde taktı bana adam ... bi garip.. neyse anlıcaz.. biraz bende yüz cevireyimde görsün...
pişman olsa arardı aramadı da.. bakalım gelip alcak mı onu bekliyorum 1 de...
ondan sonrası Allah kerim...
bu sene grip cok agır geciyor.. ilaçlarla takiye artıkk yaz gelsede bitse hastalıklar...
Eşinin işimi stresli acaba iş yerinde birşeye kızdıda sanamı denk geldi
Ben birşeyler atıştırıp geliyorum.B enimki tuturdu miden açlıktan bulanıyor diye yiyim bişiler bakalım geçecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?