Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim midem çok bulanıyor yaaaa
Eşimde gözlerini pörtletim bana bakıyor midem bulanıyor demeyede korkuyorum karnım aç ama yemek yiyemiyorum sürekli burnuma kötü kokular geliyor.

zaten kapıyı kilitlemediği için eve hırsız girmişti
ben hiç yüzüne vurmadım ama benim kocam böyle işte.. dedim ben kilitlememiş olsaydım kimbilir neler derdin... ne kadar kötü insanlar kendi eşim bile böyle...
yazık....

saol canım hoşgeldin
haftasonum güzeldi taaa ki akşam oluncaya kadar ...
ya ben cok uyyorum gözümü açamıyorum sabahları yaaa ay bi fena oldum bi kaç gündür...
hoşbulduk tatlım okudum anahtar mevzusu takma boşver olcağı varmış.. inşallah gebesindirde ondan uyku hali vardır :)

hoşbulduk cnm.iyiyim aslında 3-4 gündür boğazlarda şişlik ve halsizlik falan vardı dr gittim sadece minoset verdi atlatmaya çalışıyorum rahatsızlığı, bugün birazdaha iyiyim sen nasılsın.cnm durumlarda varmı bir gelişme?

Benim midem çok bulanıyor yaaaa
Eşimde gözlerini pörtletim bana bakıyor midem bulanıyor demeyede korkuyorum karnım aç ama yemek yiyemiyorum sürekli burnuma kötü kokular geliyor.

canım bunun için heh tamam diyemicem mide bulantısı psikolojik olabiliyor bizim gibiler için
ama gögüsler asla yanıltmazz:118:

Anam ben şaka dedim kızz yaz kenara diye tartışmayın kocişle sakın

yani kızmakta haklısım dimi zaten dokunsam aglıcam o kadar kötü oldum bide kalkmış ne diyoooo
çok sinirlendim hırsımı alamadım hala farkettiyseniiizzz

8 gün sonra belli olcak bakalımmm

havalardan mooncum cok dengesiz ya gene soguklar geliyormuşşş....

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canımm.Bende aynı bir gelişme yok henüz pazartesi kan tahlili yaptırıcam aşılamanın sonucu belli olcak.
canım bunun için heh tamam diyemicem mide bulantısı psikolojik olabiliyor bizim gibiler için
ama gögüsler asla yanıltmazz:118:
Evet psikolojik zaten yada sabah yediklerim dokundu
bakalım hayırlısı bu 11 kişiyide goruruz elbet hamişler grubunda :)))

Aramıza hoşgeldin.

balım insanlık hali olabilir erkekler böyle bazen lafın nereye gittiklerine dikkat etmiyorlar çocuk gibiler .sonra pişman oluyorlar ama kalbimizi kırıyorlar.hadi bakalım 8 gün meraktayız desene Başka belirti varmı?evet tatlım havadan galiba herkes böyle benden sonra eşimde yakalandı aynısı oldu aniden yakalandık.dikkat etmek lazım ama zaten soğuk bişilerde yiyip içmedik mevsimsel artık çekicez

Aslında haklısın kızmakta ama eve gelince sakin sakin konuşursunuz.Oda hatasını anlayacaktır zaten şimdi üzülmüştür sana öyle yaptığı için

bakalım hayırlısı bu 11 kişiyide goruruz elbet hamişler grubunda :)))

aylar belkide yıllar alır zaten ben temmuz- agustosa kadar süre verdim kendime
o zamana kadar listedeyim ondan sonra alır başımı giderim.

Geçmiş olsun canımm.Bende aynı bir gelişme yok henüz pazartesi kan tahlili yaptırıcam aşılamanın sonucu belli olcak.

Evet psikolojik zaten yada sabah yediklerim dokundu

Aramıza hoşgeldin.

sağol tatlım :) rabbim yüzünü güldürsün inşallah gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr,16:

ya bugünlerde taktı bana adam ... bi garip.. neyse anlıcaz.. biraz bende yüz cevireyimde görsün...
pişman olsa arardı aramadı da.. bakalım gelip alcak mı onu bekliyorum 1 de...
ondan sonrası Allah kerim...

bu sene grip cok agır geciyor.. ilaçlarla takiye artıkk yaz gelsede bitse hastalıklar...

Aslında haklısın kızmakta ama eve gelince sakin sakin konuşursunuz.Oda hatasını anlayacaktır zaten şimdi üzülmüştür sana öyle yaptığı için

bakıcaz bakalım... şmdi ben telefonu kapattım ya suratına
şimdi ben haksız olmuşumdur kesin... bekliyorum merakla...

yoksa sen gibesinde ondan biraz alıganmı oldun ne? ben gebe olduğum ilk aylarda acayip alıngan olmuştum ya asabi olmuştum adam illalah etmişti benden bu ne ya diyordu çocuk senin yüzünden asabi olcak diye kızıyordu ama insanın elinde olmuyor ya.

dur bakalım allah kerim dediğin gibi eni sonu gelir almaya.
yaz gelincede dicez aman pek sıcak havalar az serinlese:) valla insanoğluna yaranılmaz ama dediğin gibi bu yıl hastalıklar hep ağır geçiyor ya hele ilaçsız çok zor cnm

Ben birşeyler atıştırıp geliyorum.B enimki tuturdu miden açlıktan bulanıyor diye yiyim bişiler bakalım geçecekmi

Eşinin işimi stresli acaba iş yerinde birşeye kızdıda sanamı denk geldi

işin aslı perş. günü annesi geldi çarşıya bize ızgara getirmiş biraz agır bir poşet bana sen getirirsin gibi bişey yaptırlar bende benim çantam var deyip kabul etmedim ( eve yürüyerek gitmek istiyordum cünkü ve gerçekten agır cantada vardı)
o da kızdı almıyorum diye götürdü iş yerine gece gelirken getirdi
altı üstü servsine bindi ve servisten geri getirdi...
ona kızdı zannımca hala uzatıyo ...

Ben birşeyler atıştırıp geliyorum.B enimki tuturdu miden açlıktan bulanıyor diye yiyim bişiler bakalım geçecekmi

açlıktan değil yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv inşallah :)ama sen ginede ye tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…