Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun tatlım ya..doğal birçokşey var tansiyon düşürücü kullanıyor musun sen bişi?

ay kıyamam ya...

canım hamileyken tansiyon düşürücü vs. gibi ilaçlar işe yaramıyor mu doktor ne diyor....

Sağolun kızlar

İlacım var tabi sürekli kullandığım yani 22 lere falan çıkıyo bi de bayılıyorum böyle bi huyumda var...Bazen ilaçta işe yaramıyo

selam kızlar nasılsınızz

kardelennn hamılemısınnn hayırlısı olsun rabbım korusun ınsallah

Ya birden tvye kitlendim kızlar..Barış Akarsunun sesini duyunca..ağladımda azıcık(regl olmama yakın hep ağlarımda olucam galiba)

Allah rahmet eylesin...

selam kızlar nasılsınızz

kardelennn hamılemısınnn hayırlısı olsun rabbım korusun ınsallah
Amin canım sağol
ay çok zor bişey ya .... yinede her halimize şükürler olsun....

yaş kaç canım
32 canım
Ya birden tvye kitlendim kızlar..Barış Akarsunun sesini duyunca..ağladımda azıcık(regl olmama yakın hep ağlarımda olucam galiba)

Allah rahmet eylesin...

Rahmetli

inşallah bundan sonrası hayırlı olur en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın o mutluluğu herkezle paylaşırsın inşallah....

olmaz diye bir şey yok... ben inanıyorum senin çok iyi bir anne olacağına sakın umudunu yitirme anne olacaksın inşallah....dualarımdasın....

Teşekkür ederim canımBunu da kaybedersem daha benden bi şey olmaz toparlanamam zaten

cnm ben 21 aylık evliyim 20 aydır bebiş düşünüyoruz

hayırlısı bundada vardır bi hayır canım sizin kız nazlı olacak heralde biraz bekletiyor sizi....

çok özlenen çok beklenen kıymetli bi bebek olayım diye sanırım....

sabır canım sabır çok zor dur böyle beklemek insanın çok istediği bir şeyi anlıyorum ama

herşey allah tannn.... bu ay ikizlerin olur inşallah ....

Ayyy datlum amiinnnnnnn..ikiz çok istiyorum ben ama 53 kiloyum bu bünyeyle nasıl taşırım bilmiyorum

çok sevileceği kesin cnm bnm bi gelsinde eminim ben bu sıkıntıların hepsini unutucam..ama bekletiyor işte miniğim bizi..oynatıyor resmen..

daha sonra yine görüşürüz.... çok sevdim burayı illk kez bugün burda bulundum ama

hepinizin yazılarından anladığım kadarıyla çok çok iyi melek gibi bir anne olacağınıza inandım....

yine gelicem inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın....

Göğüslerde çok farklılık oluyo canım benim başka bi belirtim yoktu sadece hafif hafif bulantılarım vardı.

cnm ben zaten bu göğüsleri merak ediyorum ya.hep moralimi bozanda o oluyor bak bnmki şuam dokundum mu hafif ağrı yapıyor..birde şişler cnmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…