Tedavilik bi şey yok canım benim bebeğim genelde yüksek tansiyonumdan dolayı düşünüyo
Tedavilik bi şey yok canım benim bebeğim genelde yüksek tansiyonumdan dolayı düşünüyo
geçmiş olsun tatlım ya..doğal birçokşey var tansiyon düşürücü kullanıyor musun sen bişi?
ay kıyamam ya...
canım hamileyken tansiyon düşürücü vs. gibi ilaçlar işe yaramıyor mu doktor ne diyor....
Sağolun kızlar
İlacım var tabi sürekli kullandığım yani 22 lere falan çıkıyo bi de bayılıyorum böyle bi huyumda var...Bazen ilaçta işe yaramıyo
Amin canım sağolselam kızlar nasılsınızz
kardelennn hamılemısınnn hayırlısı olsun rabbım korusun ınsallah
32 canımay çok zor bişey ya .... yinede her halimize şükürler olsun....
yaş kaç canım
Ya birden tvye kitlendim kızlar..Barış Akarsunun sesini duyunca..ağladımda azıcık(regl olmama yakın hep ağlarımda olucam galiba)
Allah rahmet eylesin...
Ya birden tvye kitlendim kızlar..Barış Akarsunun sesini duyunca..ağladımda azıcık(regl olmama yakın hep ağlarımda olucam galiba)
Allah rahmet eylesin...
selam kızlar nasılsınızz
kardelennn hamılemısınnn hayırlısı olsun rabbım korusun ınsallah
inşallah bundan sonrası hayırlı olur en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın o mutluluğu herkezle paylaşırsın inşallah....
olmaz diye bir şey yok... ben inanıyorum senin çok iyi bir anne olacağına sakın umudunu yitirme anne olacaksın inşallah....dualarımdasın....
amin canım .... senin yaşın kaç canım kaç yıllık evlisin....
cnm ben 21 aylık evliyim 20 aydır bebiş düşünüyoruz
hoşgeldin cnmm..iyiyim diyeyim iyi olayım kendi adıma...
sen nasılsın??
hayırlısı bundada vardır bi hayır canım sizin kız nazlı olacak heralde biraz bekletiyor sizi....
çok özlenen çok beklenen kıymetli bi bebek olayım diye sanırım....
sabır canım sabır çok zor dur böyle beklemek insanın çok istediği bir şeyi anlıyorum ama
herşey allah tannn.... bu ay ikizlerin olur inşallah ....
kızlar hamilelikte sizin belirtileriniz nelerdi??
daha sonra yine görüşürüz.... çok sevdim burayı illk kez bugün burda bulundum ama
hepinizin yazılarından anladığım kadarıyla çok çok iyi melek gibi bir anne olacağınıza inandım....
yine gelicem inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın....
Göğüslerde çok farklılık oluyo canım benim başka bi belirtim yoktu sadece hafif hafif bulantılarım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?