ya bi alamadım şu ünlü kiçi buynusu pikmesini heee yuh bana
kafanı da yorma güzel suratlım benim,güzel kalplim benim
bekleme alyacan,hemen başla.. fayda faydadır kuzu
doğurusun datlum.Rabbim onu rahmine düşürmüş.sen vücuduna eziyet etmezsen bol bol yatıp dinlenirsen hiçbişeycik olmaz...çalışıyormusun peki cnm sen?
Sen de ye canım bi kaşıkta ondan at ağzına :26:
kocam suratını ekşitiyor yaa..beni daha yemeden tiksindirdi çok tatlı diyor ama yerim bende napim cnmcımmm..
Tamam canım yormamaya çalışcam izin verilirse tabi
Eğer adet olursan sende bu kürü denesene canım benim
Yok canım çalışmıyorum ev hanımıyım hiç çalışmadım ben
kocam suratını ekşitiyor yaa..beni daha yemeden tiksindirdi çok tatlı diyor ama yerim bende napim cnmcımmm..
Benim kanım 7,5 a düşmüştü düşükten sonra bi yandan kan iğnesi bi yandan da bunu yedim..İlk başlarda o kadar zor geliyodu ki eşim yere yatırıp zorla ağzıma tıkıyoduşimdi alıştım zamanla alışılıyo
ya bi alamadım şu ünlü kiçi buynusu pikmesini heee yuh bana
kafanı da yorma güzel suratlım benim,güzel kalplim benim
bekleme alyacan,hemen başla.. fayda faydadır kuzu
Hoşgeldin cnm..Allah evladını bağışlasın sana canım..inşallah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla hamiş kalırsın...
saol canım hoşbulduk....seninde inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla meleğine kavuşursun....
Bunu bi kere karıştır kuzen her gün bu karışımdan ye her gün karıştırmaya gerek yokküçük bir kavanoz bal.. içine 1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı toz çörek otu..
karıştırılcak ve hergün mümkünseaç karına sabah akşam yenilcek..
1 yemek kaşığı da kiçi buynusu pekmesi içiim bari..
kocama da içircem
piki kuzenim bu ay pas geçerse bunu yapcam
ee niye dadı istiyor eşin cnm o zaman..evhanımıysan yat dinlen hayatım..canının kımetini ve sana hediye edilen canın hatrına...Rabbim inşallah bağışlar onu sizeee
Hoşgeldin cnm..Allah evladını bağışlasın sana canım..inşallah gönlüne göre verir ve hayırlısıyla hamiş kalırsın...
saol canım hoşbulduk....seninde inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla meleğine kavuşursun....
sağol bitanem aminn inşallah..
Bunu bi kere karıştır kuzen her gün bu karışımdan ye her gün karıştırmaya gerek yok
Dadı istiyo çünkü sen bebek bakamazsın diyo böyle diye diye ben de acaba bakamam mı diye düşünmeye başladım:26:
valla o içgüdüsel bişi..bize verilmiş o dürtü..neden bakamayacmışsın..?
benimki 5 dakkaya evdeymiş..
ben kaçtım şimdi canlarımm öpüyorumm heppiniziii
tebiki sora gelcem,şimdiliikkk...........
Keçi benim kocam keçi:88:
benimki 5 dakkaya evdeymiş..
ben kaçtım şimdi canlarımm öpüyorumm heppiniziii
tebiki sora gelcem,şimdiliikkk...........
burcu ne senin cocanın??
ben koçum
kaynanam koç
eşim koç
al sana inat ailesi :82:
benim bügün adet olmam gerekti yani geçen ay 3 ünde başlamıştı lekelenmeler ve 4,5 inde kanamam olmuştu şimdi
hiç bir belirti yok sadece şeffaf çok az akıntı var ama çok az....
rüyalarımda başkaları hamile hani derler ya tersine çıkarmış diye....
birde eşim görevde olduğu için 2 haftada 4 haftada bir geliyor....
mesela geçen ayın onunda geldi benimde adetim ogün bitmişti....
bizde 11,12,13 tarihlerinde ilişkiye girdik yani adet bitiminden hemen sonra yumurtluycamı düşünmüyorum ama
yarın kan tahlili yapıtırsamm mı ???yarın 1 gün geçmiş olacak..... sizce bekleyimm mi
Kocam balıkBen yay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?