Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tahlil yaptırmanızda fayda var

ya balıklar aslında çok duygusaldırlar..dayanamazlar hiçbişeye seninkide öyle mi?

Yok canım hiç balıkla ilgisi yok benimkinin ters bi balıkAksi kaprisli şımarık asabi:88:ben balığa daha çok benziyorumçok sakinimdir

inşallah hayırlısıyla canım benim ya.....ne bilim hemencik yumurtlamam diye bu ayı silmiştim bile eşimde sonra gelmeyince bu ay böyle bittiii.... hiç umudum yoktu ama

geçince hiç geçmazde adetim içime bir kurt düştü işte.....

Tahlil yaptırmanızda fayda var

yaptırırım o zman canımmmm....

Yok canım hiç balıkla ilgisi yok benimkinin ters bi balıkAksi kaprisli şımarık asabi:88:ben balığa daha çok benziyorumçok sakinimdir

tatlım o zaman onun yükseleni farklıdır bence..sen doğum saatini sor bak farklı bişi çıkıcak..

Kardelen mutfağına bayıldım cnm..ben çıkmam vallahi oradan..bnmkide bunun az küçüğü..ama masa koyamıyorum sadece..gülegüle oturun tatlım sağlıkla inşallah...

Son düzenleme:
Ayy kızlar benim eşim kesinlikle istemiyor pekmez felan. Keçiboynuzunun kendisini yerdirmek erkeklerde daha faydalı. Pekmezi felan değil yani direk onu alıp yedireceksiniz. Bayanlara da bal, çörelotu ve polen karışımı iyi diye biliyorum ama hiç yapmadım.

Ay yemekleri yazdım herkesin canını istettim sanırsam. Herks bir temizlikler yapmış valla ben güzelce süpürdüm, sildim, toz aldım. Daha camlarım kaplarım duruyor hep yağmurlardan bir türlü silemem,ştm camları artık yarında kaynanamlar gelcek heralde çarşamba ya da perşembe silerim hepsini. Evim küçük neyse ki ama yine de iş bitmiyor ki.. Ayy kızlar bişi diyem de gülün azcık. Eşime meyve getirmek için mutfağa gittim kendime de dut alayım dedim eşim sevmez, neyse almışım yarın yapacağım köfte için aldığım kıymayı elime oturduğum yerden yiyeyim bari diyorumm bir baktım elimde kıymaaa

alla alla.. Yaşı kaç güzelim eşinin.. 35 yaşından sonra yükselenin daha çok etkili olduğunu duymuştum. Benim tanıdığım balıklar hep duygulsaldır. Benim şim başak bende kovayım. Her yerde asla anlaşamazlar, imkansız deniyor ama anlaşıyoruz. Bazı başak huyları eşimde yok, bazıları da var onlara sinir oluyorum tabii.. Ama yaşta dolayı yükselene geçtiyse ordan yırtıyorum sanırım..

Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum

KARDELEN BUNU BİR SİTEDEN BULDUM CNMM

Canım annesine sorduk hatırlamıyo

Sağol canım çok teşekkür ederim

Yaşı 36..Ama ben eşimi 19 yaşındaydı tanıdım hep öyleydi..Huyu bu değiştirmeye çalıştım ama olmadı malesef evliliğime son verecektim ama 4 ayak üstüne düştü hamileyim

Evet doğru..Mesela bi de şey derler..Balıkların resmi nasıldır burçlarda iki farklı yöne giden balıktır..İşte ters balıklarda oluyo o da beni buldu..

bende balıkları hep uysal duygusal sanırdım

bende aslanım eşim kova ve minik kızımda akrep.....

kızımın yükseleni ndir acaba 6 kasım 2009 22,28 de cuma günü doğdu tatlım....

12 yıl olmuş tatlım artık o sana sende ona alışmışsınızdır..kimbilir bellimi olur adamın bebeği görünce huyu değişir belki..o küçük mucize parmağında oynatıyor valla herkesi...

12 yıl olmuş tatlım artık o sana sende ona alışmışsınızdır..kimbilir bellimi olur adamın bebeği görünce huyu değişir belki..o küçük mucize parmağında oynatıyor valla herkesi...

Yoruldum artık canım

Benim bebekle ilgili pek umudum yok..Ama öyle bi şeyki insan hemen alışıyo hemen bağlanıyo

bende balıkları hep uysal duygusal sanırdım

bende aslanım eşim kova ve minik kızımda akrep.....

kızımın yükseleni ndir acaba 6 kasım 2009 22,28 de cuma günü doğdu tatlım....

cnm senin miniğininde yengeç yükseleni...

BUNLARDA ÖZELLİKLERİ
Sizin en belirgin özellikleriniz arasında duygusallık, merhametli oluş,hassaslık ve sadakat göze çarpar. Adeta gözyaşlarının akmaya hazır bir insansınız. Son derece anaç ve korumaya yönelik davranırsınız. Sevdiğiniz insanların her şeyi ile ilgilenirsiniz. Bazen bu ilginiz karşı tarafı bıktıracak boyutlara çıkabilir. Sizin için sevgi, aile,baba ve anne çok önemlidir. Buna karşın maddi güven içinde bulunmayı da istersiniz. Sizin evinizden,ailenizden ve vatanınızdan uzaklaşmak son derece zordur.

Yoruldum artık canım

Benim bebekle ilgili pek umudum yok..Ama öyle bi şeyki insan hemen alışıyo hemen bağlanıyo

Hayırlısı cnm bnm..inşallah herşey gönlüne göre olur..bir bakmışsınki herşey değişmiş.dünyanın kanunu bu

Son düzenleme:

saol canım tam uyuyo ama kızım çok merhametli bi çocuk ...

parkta tüm çocuklara tek tek gider sarılır kadeş biybi der cicik der sonra...

herkes şaşırıyor zaten bu nasıl bir sevgi var bu çocukta diye....

allah tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah....

Yoruldum artık canım

umudunu yitirme canım allah bir anda öyle bir mucize verirki inanamazsın....

neden umudunu yitirdin özel olmazsa tedavi fln oldunmu cnm???

rica ederim tatlımm aminn cnm Allah razı olsunnn

umudunu yitirme canım allah bir anda öyle bir mucize verirki inanamazsın....

neden umudunu yitirdin özel olmazsa tedavi fln oldunmu cnm???

Tedavilik bi şey yok canım benim bebeğim genelde yüksek tansiyonumdan dolayı düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…