benim bügün adet olmam gerekti yani geçen ay 3 ünde başlamıştı lekelenmeler ve 4,5 inde kanamam olmuştu şimdi
hiç bir belirti yok sadece şeffaf çok az akıntı var ama çok az....
rüyalarımda başkaları hamile hani derler ya tersine çıkarmış diye....
birde eşim görevde olduğu için 2 haftada 4 haftada bir geliyor....
mesela geçen ayın onunda geldi benimde adetim ogün bitmişti....
bizde 11,12,13 tarihlerinde ilişkiye girdik yani adet bitiminden hemen sonra yumurtluycamı düşünmüyorum ama
yarın kan tahlili yapıtırsamm mı ???yarın 1 gün geçmiş olacak..... sizce bekleyimm mi
ya balıklar aslında çok duygusaldırlar..dayanamazlar hiçbişeye seninkide öyle mi?
o belli olmaz hayatım.burada birtane arkadaşımız adeti bittiği gibi hamiş kalmış..ben onu duyduğum gibi halvete adet bittiğinde başladık.tam 18 gün ara vermeden halvetlendik..hiç belli olmaz o..inşallah hamişsindir cnmmmmm..uğurlu geliriz sana inşallahhh
Tahlil yaptırmanızda fayda var
Yok canım hiç balıkla ilgisi yok benimkinin ters bi balıkAksi kaprisli şımarık asabi:88:ben balığa daha çok benziyorum çok sakinimdir
Yok canım hiç balıkla ilgisi yok benimkinin ters bi balıkAksi kaprisli şımarık asabi:88:ben balığa daha çok benziyorum çok sakinimdir
Canım annesine sorduk hatırlamıyotatlım o zaman onun yükseleni farklıdır bence..sen doğum saatini sor bak farklı bişi çıkıcak..
Kardelen mutfağına bayıldım cnm..ben çıkmam vallahi oradan..bnmkide bunun az küçüğü..ama masa koyamıyorum sadece..gülegüle oturun tatlım sağlıkla inşallah...
alla alla.. Yaşı kaç güzelim eşinin.. 35 yaşından sonra yükselenin daha çok etkili olduğunu duymuştum. Benim tanıdığım balıklar hep duygulsaldır. Benim şim başak bende kovayım. Her yerde asla anlaşamazlar, imkansız deniyor ama anlaşıyoruz. Bazı başak huyları eşimde yok, bazıları da var onlara sinir oluyorum tabii.. Ama yaşta dolayı yükselene geçtiyse ordan yırtıyorum sanırım..
Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum
KARDELEN BUNU BİR SİTEDEN BULDUM CNMM
Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum
KARDELEN BUNU BİR SİTEDEN BULDUM CNMM
Canım annesine sorduk hatırlamıyo
Sağol canım çok teşekkür ederim
Yaşı 36..Ama ben eşimi 19 yaşındaydı tanıdım hep öyleydi..Huyu bu değiştirmeye çalıştım ama olmadı malesef evliliğime son verecektim ama 4 ayak üstüne düştü hamileyim
Evet doğru..Mesela bi de şey derler..Balıkların resmi nasıldır burçlarda iki farklı yöne giden balıktır..İşte ters balıklarda oluyo o da beni buldu..
12 yıl olmuş tatlım artık o sana sende ona alışmışsınızdır..kimbilir bellimi olur adamın bebeği görünce huyu değişir belki..o küçük mucize parmağında oynatıyor valla herkesi...
bende balıkları hep uysal duygusal sanırdım
bende aslanım eşim kova ve minik kızımda akrep.....
kızımın yükseleni ndir acaba 6 kasım 2009 22,28 de cuma günü doğdu tatlım....
Yoruldum artık canım
Benim bebekle ilgili pek umudum yok..Ama öyle bi şeyki insan hemen alışıyo hemen bağlanıyo
Heyırlısı cnm bnm..inşallah herşey gönlüne göre olur..bir bakmışsınki herşey değişmiş.dünyanın kanunu bu
cnm senin miniğininde yengeç yükseleni...
BUNLARDA ÖZELLİKLERİ
Sizin en belirgin özellikleriniz arasında duygusallık, merhametli oluş,hassaslık ve sadakat göze çarpar. Adeta gözyaşlarının akmaya hazır bir insansınız. Son derece anaç ve korumaya yönelik davranırsınız. Sevdiğiniz insanların her şeyi ile ilgilenirsiniz. Bazen bu ilginiz karşı tarafı bıktıracak boyutlara çıkabilir. Sizin için sevgi, aile,baba ve anne çok önemlidir. Buna karşın maddi güven içinde bulunmayı da istersiniz. Sizin evinizden,ailenizden ve vatanınızdan uzaklaşmak son derece zordur.
Yoruldum artık canım
Benim bebekle ilgili pek umudum yok..Ama öyle bi şeyki insan hemen alışıyo hemen bağlanıyo
saol canım tam uyuyo ama kızım çok merhametli bi çocuk ...
parkta tüm çocuklara tek tek gider sarılır kadeş biybi der cicik der sonra...
herkes şaşırıyor zaten bu nasıl bir sevgi var bu çocukta diye....
allah tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah....
umudunu yitirme canım allah bir anda öyle bir mucize verirki inanamazsın....
neden umudunu yitirdin özel olmazsa tedavi fln oldunmu cnm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?