daha sonra yine görüşürüz.... çok sevdim burayı illk kez bugün burda bulundum ama
hepinizin yazılarından anladığım kadarıyla çok çok iyi melek gibi bir anne olacağınıza inandım....
yine gelicem inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın....
cnm ben zaten bu göğüsleri merak ediyorum ya.hep moralimi bozanda o oluyor bak bnmki şuam dokundum mu hafif ağrı yapıyor..
Ayyy datlum amiinnnnnnn..ikiz çok istiyorum ben ama 53 kiloyum bu bünyeyle nasıl taşırım bilmiyorum
çok sevileceği kesin cnm bnm bi gelsinde eminim ben bu sıkıntıların hepsini unutucam..ama bekletiyor işte miniğim bizi..oynatıyor resmen..
Bi de uçlarında kahverengi halka var ya onun rengi değişiyo canım halkalar daha belirgin oluyo ben bi de tecrübeli olduğum içinhamile olduğuma kesin gözüyle bakmıştım
Teşekkür ederim canımBunu da kaybedersem daha benden bi şey olmaz toparlanamam zaten
aynı kilodayız canım taşırsın merak etme alısın sende benim gibi 30 kilo öyle bi taşırsın ki...
ben 50 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum şimdi 53 üm ...
rabbim insana taşıyamıyacağı yükü vermez merak etme..... çok çok iyi bak kendine....
Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım.. Yediğine içtiğne dikkat et, herleye moralini bozma. Zaten doktorunda söylemiştir nelere dikkat etmen gerektiğini. Bende panik atak benzeri birşeyler var. İleri düzeyde değil ama başlangıç sanırım. 2009 yılında çok kötüydüm bir ara. Ağlıyordum ama kendimde olmayarak. Annem başka şehirde ben başka şehire geldim felan. Bir ara zor geçti. Gerçi 2007 de evlendim ama o zamanlar hep ağlama nöbetlerim oluyordu ve nefes darlığı çekiyordum. Kalbim çok hızlı atıyormuş öyle olduğu zaman eşim söylüyor ben farkında olmuyorum hiçbirşeyin. Şimdilerde de eşimle kavga edersem, sinirlenirsem ve birşeye üzülürsem yine nefes darlıkları oluyor. Dikkat etmemiz lazım kendimize..
gittim baktım cnm sadece şiş ve halkalar büyük..kahvelik yok yaniii:26:
gittim baktım cnm sadece şiş ve halkalar büyük..kahvelik yok yaniii:26:
Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım.. Yediğine içtiğne dikkat et, herleye moralini bozma. Zaten doktorunda söylemiştir nelere dikkat etmen gerektiğini. Bende panik atak benzeri birşeyler var. İleri düzeyde değil ama başlangıç sanırım. 2009 yılında çok kötüydüm bir ara. Ağlıyordum ama kendimde olmayarak. Annem başka şehirde ben başka şehire geldim felan. Bir ara zor geçti. Gerçi 2007 de evlendim ama o zamanlar hep ağlama nöbetlerim oluyordu ve nefes darlığı çekiyordum. Kalbim çok hızlı atıyormuş öyle olduğu zaman eşim söylüyor ben farkında olmuyorum hiçbirşeyin. Şimdilerde de eşimle kavga edersem, sinirlenirsem ve birşeye üzülürsem yine nefes darlıkları oluyor. Dikkat etmemiz lazım kendimize..
o çok kahverengilik daha ilerleyen zamanlarda da olabilir canım. Kişiden kişiye değişir. Bazılarının hiç göğüs ağrısı bile olmuyor ancak regli gecikince felan başlıyor. O yüzden umudunu yitirme. Sürekli belirti de arama vücudunda. Ne kakadar takarsan o adar gecikir hamilelik. Ben ne belirtiler yaşadım, kesin hamileyim dedim ama sonuç hüsran oldu. Göğsüm de o kahverebgilikte arttı, halkalarda sivilceler çıktı, dokunamıyordum bile ki benim regli olacağım zaman göğsüm çok ağrımaz. Ama negatif oldu işte. Bazen çok belirtim var dersin ama olmaz, bazen hiç belirtim yok kesin değilim dersin bir bakmışsın hamilesin..
o çok kahverengilik daha ilerleyen zamanlarda da olabilir canım. Kişiden kişiye değişir. Bazılarının hiç göğüs ağrısı bile olmuyor ancak regli gecikince felan başlıyor. O yüzden umudunu yitirme. Sürekli belirti de arama vücudunda. Ne kakadar takarsan o adar gecikir hamilelik. Ben ne belirtiler yaşadım, kesin hamileyim dedim ama sonuç hüsran oldu. Göğsüm de o kahverebgilikte arttı, halkalarda sivilceler çıktı, dokunamıyordum bile ki benim regli olacağım zaman göğsüm çok ağrımaz. Ama negatif oldu işte. Bazen çok belirtim var dersin ama olmaz, bazen hiç belirtim yok kesin değilim dersin bir bakmışsın hamilesin..
Daha var ama canım senin hele bi adet geciksin belirtiler aslında o zaman meydana çıkıyo
İnsanın ruh sağlığının bozuk olması çok zor hiç bi şeyden tat alamıyosun allah şifa versin hepimize
haklısın cnm aynı şeyleri her ay yaşıyorum ama akıllanmıyorum işte.kendimde belirti aramaktan vazgeçemiyorum:26:
Şimdi şimdi iyiyim ben ama işte ne geliyorsa başıma kendimdne çok başkalarını düşünmemden geliyor. Hiç kendim için yaşayamıyorum. Günümü gün edemiyorum. Mutlaka birşey çıkıyor. Ama yine bugünlerimize de şükür. Eşimle arada sorunlar olsa da aslında iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle de öyle. Bi<den daha kötü durumda olanlar var o yüzden hiç şikayet etmemek lazım. Hele bir bebeğini al kucağına senin kocanda değişir. Bebek olunca anlar babalığı. Senden bile çok sever yeri gelir de bebeğini.
inşallah gelmez o kırmızı canavarda..bende belirti aramam cnmcımmm
Aman gelmesin kov gitsin
Bereketli olsun bu topik bu ay
Bilmiyorum ki canım değişir mi yada daha artar sorunlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?