Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasıl olsun megim yaaa
bugün işe gidemedim dra gittim sabah birsürü tahlil istedi o şahsıda göremedim daha.
hem hastayım hem üzgün hem yorgun böle işteee

canım geçmiş olsun..umarım iyileşrsin biranönce..takma kafana boşveeer

Son düzenleme:
Kızlar beklemedeki arkadaşlaerdan haber alan varmı ne durumdalar hamilelermi yoksam

Ay kırk saattir bir merhaba yazamadım ya. Sinirlerim bozuldu valla. Nasılsınız canlar?
Hafta sonu çok yoğundu valla gezmeler tozmalar felan fişman. Bugün de temizlik bilmem ne. Oğlanın doğum günü olacak malum ağustosta. Temmuzda da taile gideceğim gidene kadar herşeyini hazırlamak istiyorum. Geldiğimde o kafayla birşeyle uğraşmak durumda kalmak istemiyorum.

Sizler nasılsınız bakalım? Bu arada 2 gündür kasıklarım ağrıyuuu.. Nidendir acep :S:82:

Benim kociş yattı benimde uylum varla yok arası ama biraz daha gelsin öyle yatarım dedim dönüp durmaktansa. Eşim oturur aslında pc başında ama pc bozuldu birşey yükemiş açılmadı sonra o d kapattı biraz oturduk uykusu geldi yattı. Bende bir gelem bakem dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…