hoşgwldin melisam nasılsınselam kıslar ben geldimmmmmmmmmmm
neyse tamam tamam küsmedim
evet canım benim oldu perşembe oldu cumartesi sabah oldu pazar akşamı oldu bugünde olsunmu bilmiyorum perşembedeb öncede oldu işte belki bugünde yaparızda işte sonrasında 2 günde bir olur balım sende durma bence 2 günde bir devam etsin emi
selam kıslar ben geldimmmmmmmmmmm
elifim nasılsın canımın iiçi
Ben geldim adet olucakmisin gibi agrim var delirmek uzereyim sicak dus yapsam iyi gelir mi acaba
sıcak değil ılık duş alman lazım. erkenden doğurmak istiyon heralde
iyi sayılırım be meleğim işte ne olsun misafirim var hazırlık yapıyorum bier slm vereyim dedim kasıklarım ağrıyo üşüttüm sanırım adıım atamıyorum kiloluk torbayı bağlamışımda düşücek asılıcak gibi oluyo işte
Ben geldim adet olucakmisin gibi agrim var delirmek uzereyim sicak dus yapsam iyi gelir mi acaba
gecmiş olsun canım. yatılımı midsafirin akraba falanmı. kısır var mı kısır
ılık yap canım sıcak dus iyi olmaz diyolar . gamzecigim saglık ocagı yakınsa bi gitsene kuzum.
bal çiçek balı olcak. google yaz bal tarcın cörek otu diye kadınlar kulubünün bi sayfası cıkacak orda ölcülerine kadar yazıyo. adetin ikinci günü basla bi on gün kadar sabah aksam birer tatlı kaşıgı ye canım. klomenle ben de kullanıyorum daha güzel yumurtlanıyo bana bi zararı olmadı.
öncelikle teşekkür ederim cevabın için kestane balı demişler biyerdede ona takıldım çok faydalıymış oda.kestane balınıda polenle karıştırıp eşime yedirsemmi acaba :) ayrıca erkekler için keçiboynuzu dışında varmı bildiğiniz bi kür arkadaşlar?ay yeni geldim ne çok soru sordum ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?