Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm sen devam et bencede hala baya kızarık ama benimki baya silik çıktı dün son halvet oldu bundan sonrası zevkimize göredaha yapmam bu ay ovu zaten 4 tane kaldı

selam kıslar ben geldimmmmmmmmmmm

slmmmmmmmmmm

elifim nasılsın canımın iiçi

iyi sayılırım be meleğim işte ne olsun misafirim var hazırlık yapıyorum bier slm vereyim dedim kasıklarım ağrıyo üşüttüm sanırım adıım atamıyorum kiloluk torbayı bağlamışımda düşücek asılıcak gibi oluyo işte

Ben geldim adet olucakmisin gibi agrim var delirmek uzereyim sicak dus yapsam iyi gelir mi acaba

ya kızlar ben bişey sorcam şimdi bağırsaklarım için ilaç içiyorum bi yandan omega 3 içiyorum folik asitede başlıycam doktora sormak gerekirmi?

sıcak değil ılık duş alman lazım. erkenden doğurmak istiyon heralde

Kiz kasiklarim korkunc agriyo belim kopuyo kukuma bicak sokuyolar sanki dunde boyleydim gecti sanirim gun agrisi dedikleri bu beni yoklamaya basladilar

gecmiş olsun canım. yatılımı midsafirin akraba falanmı. kısır var mı kısır

ben yeniyim arkadaşlar burda size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.ben bu ay gebelik için bal çörek otu tarçın karışımı yapmak istiyorum.bal kestane balımı olmalı ayrıca klomen kullanıyorum onunla birlikte bu karışımın bi zararı olurmu acaba?teşekkür ederim şimdiden.

bal çiçek balı olcak. google yaz bal tarcın cörek otu diye kadınlar kulubünün bi sayfası cıkacak orda ölcülerine kadar yazıyo. adetin ikinci günü basla bi on gün kadar sabah aksam birer tatlı kaşıgı ye canım. klomenle ben de kullanıyorum daha güzel yumurtlanıyo bana bi zararı olmadı.

gecmiş olsun canım. yatılımı midsafirin akraba falanmı. kısır var mı kısır

sağolasın canım benim yok yatılı değil pc için gelecek arkadaşı yapıp gidece 4-5 saat en fazla işte kısır yok malesef musakka bulgur pilacı acı biber turtuşu çorba salata var bugün gerçi daha yapmadım patlıcanları bekliyorum azıcık çeksin yağınıda

öncelikle teşekkür ederim cevabın için kestane balı demişler biyerdede ona takıldım çok faydalıymış oda.kestane balınıda polenle karıştırıp eşime yedirsemmi acaba :) ayrıca erkekler için keçiboynuzu dışında varmı bildiğiniz bi kür arkadaşlar?ay yeni geldim ne çok soru sordum ben :)))

hosgeldin cnm. bende esime her aksam havuc suyu iciriyorum spermlere iyi geldigini okumustum buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…