hosgeldin cnm. bende esime her aksam havuc suyu iciriyorum spermlere iyi geldigini okumustum buralardan
Ben geldim adet olucakmisin gibi agrim var delirmek uzereyim sicak dus yapsam iyi gelir mi acaba
puffy123 bu oda takimini uzunca bir sure kullanirsin ben ogluma oda almadim park yatak aldim yurt disindayiz diye gidip geldikce goturup getirdim. simdi turkiyeye donmeyi dusunuyoruz bende arabali yatak dusunuyordum eltim ogluna aldi ve cok kullanisiz diyor birde uzerindeki sekiller yapistirmaymis cikarsa yenisini veriyolarmis onunkiler biraz ciklaya basladi hos durmuyor. simdi esimle 2 cocugumuzunda kullanabilecegi bir oda takimi bakalim bulamassak yaptiralim diye dusunuyoruz tabi kismet...
teşekkür ederim canım denicem bunuda mutlaka:)
cnm icine azicikta zeytinyagi damlat. havuz oyle cozulurmus vucutta[/QUOT
tamam canım yaparım.ya bu kestane balını polenle karıştırıp yedirsemmi acaba onu bilemedim.ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı yapıcam kendime onuda kestanemi yoksa çiçek balıylamıı yapsam karar veremedim ya
işte geldim burdayımmm
ben bu işte ustayımm
ya bu sancılarla başım dertte benimm
kasıkta batmalar ve sancılar devam ediyo :26:
tek temmennim memuşların sönmemesi
onlarda sönerse bu ayki umudumda kaybolur gider
kırmızı kartı yedim oturuyorum
cnm icine azicikta zeytinyagi damlat. havuz oyle cozulurmus vucutta[/QUOT
tamam canım yaparım.ya bu kestane balını polenle karıştırıp yedirsemmi acaba onu bilemedim.ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı yapıcam kendime onuda kestanemi yoksa çiçek balıylamıı yapsam karar veremedim ya
valla cnm cok okudum bu balli tarcin karisimini ama kimse kestane bali olsun cicek bali olsun diye bisey yazdigini hatirlamiyorum. iyi kaliteli bi bal olsun yeterli bence
kaç gün kaldı bat a canımişte geldim burdayımmm
ben bu işte ustayımm
ya bu sancılarla başım dertte benimm
kasıkta batmalar ve sancılar devam ediyo :26:
tek temmennim memuşların sönmemesi
onlarda sönerse bu ayki umudumda kaybolur gider
kırmızı kartı yedim oturuyorum
hhiiiçç yanaşamm kocaya yumurtlama zamanı yanşıyom bir tekgögüsler bomba elde kırbac amanın sende jartiyerli corapta vardır simcik sen bu aksam kocişine yanas lennnnnnnnnnnn. beben gelir bak o vakit
hava çarpmıştır tatlım
3 gün kaldı bayrama dese.. ay benimde 6 gün kaldı yaa
gögüslerim şişti ama sertlik yok kasıklar agrıyoo benimde sanırım kalsik kırmızı belirtileri:83:
hakkımızda hayırlısı olsun
ben haftasonu burdaydım ama hafta sonu kimsecikler yoktu bi gamze bi ben
ağlama kuzum ağlama
Önümüzdeki 9 ay boyunca hiç kırmızı görmezsin inşallah bir daha
kizlar yazdim ama dikkat cekmemis anlasilanhayti tohumu icen yokmu hic yanii:44::44:
kizlar yazdim ama dikkat cekmemis anlasilanhayti tohumu icen yokmu hic yanii:44::44:
Giremedim banyoya bi agri girdi lök gibi yapistim koltuga kocami aradim cvp vermedi aksam o gelince giricem yalniz olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?