3 gün var:18:kaç gün kaldı bat a canım
olsun canım bozma moralini
hoşgeldin balımmmmm
İnşallah güzel haberlerini alırız balım
hhiiiçç yanaşamm kocaya yumurtlama zamanı yanşıyom bir tek
yazık dün etrafımda 4 döndü durdu ama akşam çok kötü başım ağrıyodu duşumu aldım yattımm
inşallah bayram olur sebilem
biz kendimizi dinleye dinlye sıyırıcaz yakındır
yarın doktora gidiyorum millet ..
bu ay aşılama yaptırıyorum ..
tutmazsa direk tüp bebek ..
bakalım yarın doktor ne diyecek
kizlar yazdim ama dikkat cekmemis anlasilanhayti tohumu icen yokmu hic yanii:44::44:
Giremedim banyoya bi agri girdi lök gibi yapistim koltuga kocami aradim cvp vermedi aksam o gelince giricem yalniz olmak istemiyorum
hayirli haberlerle donersin insallah tatlim rabbim gonlune gore versin....
kaç gün kaldı bat a canım
olsun canım bozma moralini
tostos tek temennim gögüslerin inmemesi diyon ya inince ne oluyu. ya ben tarlusal kullandım ya bitti ikinci gün adet olurum bugün yada yarın diyorum ya gögüslerin sişmedi hiç.bos yogurt torbası gibi içi bos
ya sende tarlusal kullanmıstın gögüslerin ne alemdeydi hatırlıyonmu. :26::26:
kizlar yazdim ama dikkat cekmemis anlasilanhayti tohumu icen yokmu hic yanii:44::44:
Herkese selam,bu hafta sonu ben de tatil yaptım.Gezdik yorulduk geldik.Nasılsınız?
memuşdaki şişlik ve ağrı gidince adet oluyorum canım :44:
benim her adet öncesi şişer göğüslerim tarlusalı içtiğimdede aynen şişdi ve ağrıdı ben bu ay sadece duphaston kullandım adeti düzenlesin diye bakalım ne olucak :26:
sen bence ayın 13 yada 14 dünde adet görürüsün ben kullandığım ay ilaç bittikten 1 hafta sonra adet oldum
gamzem canım bırak banyoyu felan ayaklarını yukarı doğru kaldır yat eskiler emzikten düşmüş bebek derlerdi sancı olunca dikkat et emzikten düşünce bebk iyi beslenemzmiş ve sancı yaparmış :44:
eminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tostos tek temennim gögüslerin inmemesi diyon ya inince ne oluyu. ya ben tarlusal kullandım ya bitti ikinci gün adet olurum bugün yada yarın diyorum ya gögüslerin sişmedi hiç.bos yogurt torbası gibi içi bos
ya sende tarlusal kullanmıstın gögüslerin ne alemdeydi hatırlıyonmu. :26::26:
Canım ben hayıt tohumu değil de hapını içtim. Adetin 3. günü başlayıp 19. günü bıraktım.O ay da gebe kaldım.
Kiz o ne demek iyice korktum ben simdi
hapı nerden aldınız peki biz de alalımbende hayıt hapını kullandığım ay hamile kaldım. Ayrıca ben adet bitti abdest alıp yakı yapıştırdım belime ve 2 gün sonra ilişkiye girip çıkarıp yakıyı banyomu yapmıştım.sadece 1 kere kullandım. ikisinide aynı ay yaptım ve bebişim göbüşümde
kızzz sabursuz garuuu yazdım yaaa
delikız hayırlısı olsun canım sadece zamanını bekliyo yaptığımız kürler içtiğimiz ilaçlar sadece birer aracı inşallh çabalarımızın mükafatını görücez rabbim nasip edrse:16.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?