Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

HORMON Mesaj :
Test Sonuç Aralık Birimi Mesaj
] BHCG 3097 mIU/ml
] FT3 2.84 2.5 - 3.9 pg/ml
] FT4 0.79 0.61 - 1.12 ng/dL
[] TSH 1.700 0.34 - 5.6 uIU/ml
] B12 242 126 - 505 pg/mL
] A-HBs 0.00 < 10 IU/L
] A-HIV 0.41 < 0.9
] HBsAg 0.21 < 0.9 COI

üffff şimdi bu kan değeri neeeeeeee

Kiz o ne demek iyice korktum ben simdi
korkucak birşey yok kızzz
sadece bebk biraz aşşğıya iniyo galiba olması gerken yerde değilde kasıklara fazla baskı yapıyo buda bebeğin yeterince besin almamasına yol açıyomuşdoktorlara sorsan bilmezler eski ebeler bilir hata bazı gebeler gidip bebği yukarı doğru çektiriyolarmış tabi nekadar sağlıklı birşey onu bilmiyorum :44:

melisam inşallh bu belirtiler gebeliğe işarettir rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah

Kiz o ne demek iyice korktum ben simdi
korkucak birşey yok kızzz
sadece bebk biraz aşşğıya iniyo galiba olması gerken yerde değilde kasıklara fazla baskı yapıyo buda bebeğin yeterince besin almamasına yol açıyomuşdoktorlara sorsan bilmezler eski ebeler bilir hata bazı gebeler gidip bebği yukarı doğru çektiriyolarmış tabi nekadar sağlıklı birşey onu bilmiyorum :44:

melisam inşallh bu belirtiler gebeliğe işarettir rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah

Eşine geçmiş olsun, bebişin de yatağında mışıl mışıl uyusun sağlıkla büyüsün.Evet aramızda 6 gün var, bakalım doğumda kaç gün olacak hayırlısıyla

korkma gülüm yat dinlen esin gelene kadar banyoya girme sakın. agrını takip et devam ederse git doktoruna gülüm içini rahat tut sern normaldir bu sancılar doguma yaklastın az bi günün kaldı .

He korkmuyum demi belim fena uzattim ayaciklari kendimi psikolojik etkilemeye calisiyorum agri yok aci yok sanci yok :)

üfffffffffffffffff cok fenaaaaaaaaaaa

canim bhcg belli zaten rabbim kucagina almayi nasip etsin rutin tarama yapmislar hepatit falan hepsi normal gozukuyo

alma mıyız gel canım.hosgeldin.

teşk ederim hoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...

hee bide bu süreçte neler yapmam lazım ilişki dışında yani ağır kaldırmama özel karışımlar fln ne tavsiye edersinizz

Son düzenleme:

Gamze pcoluydu yanlış hatırlamıyorsam.Ama iğne olmadı, zaten şimdi kendi de yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…