korkucak birşey yok kızzzKiz o ne demek iyice korktum ben simdi
hım tarlusalı ilk kuıllanımımda hap bitincer ikinci gün adet olmus. bide adetten önce ben tatlı krizine girerim bu sefer öle eksi yiyom ya. kasıktaki batmada devam ediyo bilmiyom ya ya oluyum yada bebeiş varsa bi an önce belli olsun artık yoruldum ya. sabah kahvaltı yaptım geri oldugu gibi cıkarttım. dün taksiye binmiştim kavun kokusu vardı normalde o kokuyu severim midem acayip bulandı.
selam kızlarr benide aranıza alırmısınzz
korkucak birşey yok kızzzKiz o ne demek iyice korktum ben simdi
hım tarlusalı ilk kuıllanımımda hap bitincer ikinci gün adet olmus. bide adetten önce ben tatlı krizine girerim bu sefer öle eksi yiyom ya. kasıktaki batmada devam ediyo bilmiyom ya ya oluyum yada bebeiş varsa bi an önce belli olsun artık yoruldum ya. sabah kahvaltı yaptım geri oldugu gibi cıkarttım. dün taksiye binmiştim kavun kokusu vardı normalde o kokuyu severim midem acayip bulandı.
hoşgeldin canım. Ohhh yarasın. benim eşimin ayağı ağrıyodu. dün bütün gün gezdikçe araba kullandım bende
cumarteside görümcemle gezdik bide beşiği aldık. Bu hafta hep arabada olduğum için ben yorulmadım
bu arada aramızda 6 gün varmış seninle
korkma gülüm yat dinlen esin gelene kadar banyoya girme sakın. agrını takip et devam ederse git doktoruna gülüm içini rahat tut sern normaldir bu sancılar doguma yaklastın az bi günün kaldı .
HORMON Mesaj :
Test Sonuç Aralık Birimi Mesaj
] BHCG 3097 mIU/ml
] FT3 2.84 2.5 - 3.9 pg/ml
] FT4 0.79 0.61 - 1.12 ng/dL
[] TSH 1.700 0.34 - 5.6 uIU/ml
] B12 242 126 - 505 pg/mL
] A-HBs 0.00 < 10 IU/L
] A-HIV 0.41 < 0.9
] HBsAg 0.21 < 0.9 COI
üffff şimdi bu kan değeri neeeeeeee
HORMON Mesaj :
Test Sonuç Aralık Birimi Mesaj
] BHCG 3097 mIU/ml
] FT3 2.84 2.5 - 3.9 pg/ml
] FT4 0.79 0.61 - 1.12 ng/dL
[] TSH 1.700 0.34 - 5.6 uIU/ml
] B12 242 126 - 505 pg/mL
] A-HBs 0.00 < 10 IU/L
] A-HIV 0.41 < 0.9
] HBsAg 0.21 < 0.9 COI
üffff şimdi bu kan değeri neeeeeeee
hapı nerden aldınız peki biz de alalım
alma mıyız gel canım.hosgeldin.
canim bhcg belli zaten rabbim kucagina almayi nasip etsin rutin tarama yapmislar hepatit falan hepsi normal gozukuyo
selam kızlarr benide aranıza alırmısınzz
teşk ederimhoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm ( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...
hee bide bu süreçte neler yapmam lazım iliki dışındayani ağır kaldırmama özel karışımlar fln ne tavsiye edersinizz
hamilelmiymis dimcik o. aaaa bende korkutacaktım biliyo ayagına. tahlilden heç anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?