Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bende pkoluyum 5 aydır klomen tedavisi işte. catlatma ignesi sadece ilk ay vurulabildim. 4 tane yumurtanında büyümesi cok iyi. ilk catlatma ignesinde olcak diye bişi yok sakın kendini sartlama ve cok umutlanma. bu bi sürec bunu hepimiz yasıyoruz hı sanslıysan hemen beben olur sanssızsan benim gibi biraz beklicen sabırla.yasının küçük olması senin için cok iyi avantaj olur olmuyo diye sıkıntı yapma. pkoluların cok kilolu olmaması gerekiyo cünkü kiloda hormonları etkiliyo. esinede test yaptılarmı tek sorun sendemi.

Eczaneden aldım.Adı Agnucaston sabah saatlerinde tok karnına alıyorsun.Sabah dediğim ben öğlen falan alıyordum.Yumurtaları uyaran bir hapmış.Böyle yeşil minik bir hap.

yumurtalıkları uyarıp ne yapıyormuşki ...

Söyle canım burdayım

yaa ben şimdi gebe kaldığımdan beri kullanıyorum bunu biliyosun.
kullanım klavuzuna baktımda doktor kontolü dışında kullanılması sakıncalıdır falan diyo.
bebeğe sakıncalı mı bu ya ben şimdi kullanıyorum ya tereddütte kaldım yaa...
sence ilacı bırakmalı mıyım yoksa devam ediyim mi

Hoşgeldin nasılsın?
iyim canm teşkler sen nasılsın sizde birazcık tanıtsanız kendinizi
aramıza hoşgeldin canım
hoşbuldukk
Gamze pcoluydu yanlış hatırlamıyorsam.Ama iğne olmadı, zaten şimdi kendi de yazar

:)) saol yinede cevabın için hepimiz bebek mi istiyoruz hamilelerde vardr dimi aramızda. baya kalabalık bi topik maşşallah çok şey öğrenirim ben burda

He korkmuyum demi belim fena uzattim ayaciklari kendimi psikolojik etkilemeye calisiyorum agri yok aci yok sanci yok :)

Dinlenerek geçirecez artık günleri gamze.Bu dönemler oluyormuş sancı.Korkma ama tedbirli olmakta da fayda var.Hayırlısıyla bence sen zamanıda doğuracaksın h,ç erken olacak gibi gelmiyor bana

Hosgeldin canim ben pcos hastasiyim ve hamileyim igne kullanmadim yumurtanin cok olmasi neden fazla geldi ne guzel iste cogul gebelik sansinda fazla bu durumda ::) bunu bana drum soylemisti bekarken normal kadinlar 1-2 yumurtlarken sen 5-6 yumurtluyosun sanslisin demisti hakkinda hayirlisi olsun :)

klomen kullanıyorsan başka birsey kullanmana gerek yok canım mazallah 5 iz olur senin bebeler heee...
klomen kullanmadıgın ay kullanırsın.
Doktor mu verdi klomeni ?

Dinlenerek geçirecez artık günleri gamze.Bu dönemler oluyormuş sancı.Korkma ama tedbirli olmakta da fayda var.Hayırlısıyla bence sen zamanıda doğuracaksın h,ç erken olacak gibi gelmiyor bana

Kocamda oyle diyo 2 ay kaldi ya 2 ay boyunca doguracan diye hastaneye gideriz dogurmadan doneriz diyo

hoşgeldin.
ben de çatlatma iğnesi denerken 4 tane yumurtam vardı doktor iptal etmişti o ay iğneyi çok yumurta diye..
yumurtalarımın 4 üde çatlamak üzereydi 18 mm .hepsi de çatlamıştı kiste de dönüşmedi ama tutmadı işte ..
ne güzel belki seninki tutar

Eczaneden aldım.Adı Agnucaston sabah saatlerinde tok karnına alıyorsun.Sabah dediğim ben öğlen falan alıyordum.Yumurtaları uyaran bir hapmış.Böyle yeşil minik bir hap.

ya ben 12 gün falan kullandım gögüslerim çok agrıdı bıraktım faydası olurmu acaba

klomen kullanıyorsan başka birsey kullanmana gerek yok canım mazallah 5 iz olur senin bebeler heee...
klomen kullanmadıgın ay kullanırsın.
Doktor mu verdi klomeni ?

yok kıs ben klomen kullanırken bal tarcını ve hayıtıda içtim o zaman benimki onuz olmalıydı ya biriz bile olamadı leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende şartlamıyorum zaten sonu kötü oluyo sonra eşimde sorun yok bide prl yüksek bnm kilo sorunum yok çok şkür 1.64 boyunda 52 kiloyum. sana nie iğne yapmıyolar eşinde var mı sorun aşılamayı düşündünmü hçç

Canım ben gebe kalmadan aylar önce başlamıştım, hala içiyorum.Bebeğe zararı yok olsa doktor vermezdi.Zaten senin de doktorun başlamamış mıydı.Bence bırakma, gittiğin ilk doktora söyle kullandığını.Bir de aptt zamanı diye bir test var, kanın pıhtılaşma eğilimine bakıyorlar.Fakültede yapılan daha önce konuştuğumuz değil bu farklı bişey.Ama pıhtılaşmayla ilgili fikir sahibi oluyorsun.Kan veriyorsun pıhtılaşma zamanına bakıp eğilim olup olmadığını söylüyorlar.Onu mutlaka yaptır.Doktor istemese bile sen yaptır.Özel hastanelerde yapıyorlar 25 tl bir şey.Aynı gün sonuç çıkıyor.Mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim.Hem onun sonucuna göre coraspine devam edip etmeyeceğin de belli olur.

Ben de iyiyim canım sağol.Ben de 3,5 yıllık evliyim, 18 haftalık gebeyim.İki düşüğüm oldu araştırdık pıhtılaşma bozukluğu varmış.Günde bir tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum doğumdan sonra 2-3 aya kadar yapacağım.29 yaşındayım.

ayşecim ben seni görememiştim tebrik ederim allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş.

nasıl hamile kaldın peki klomenle fln mı kendiliğinden mi geldi bebeğinn Allah kucağına almayıda nasip etsin canm. bide pcolulrın düşük tehlikesi olurmuş doğru mu
ay çok heyecanlandm şimdi bnmde hepsi 18mm bide üçüzüm olurmuş çünkü hep öle içimden geçer bana vurulma falan demedi yrn vurulcam artık hayırlısı olsun

yok kıs ben klomen kullanırken bal tarcını ve hayıtıda içtim o zaman benimki onuz olmalıydı ya biriz bile olamadı leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya ne gerek var ki kullanmaya?
zaten klomen yeterince büyütüyo yumurtaları
ama çatlatmaya mı yardımcı oluyor acaba?
cünkü benimkiler büyüyodu ama çatlayamıyodu sanki ne biliyim.
valla bende 2 tane kese vardı yani az daha ikiz olcaktı ve tek klomen kullanmıştım.

Allahtan birinde bebek vardı şimdi ikisi de yok o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…