teşk ederimhoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm ( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...
fena derkennnnnnn
delikız hayırlısı olsun canım sadece zamanını bekliyo yaptığımız kürler içtiğimiz ilaçlar sadece birer aracı inşallh çabalarımızın mükafatını görücez rabbim nasip edrse:16.
Eczaneden aldım.Adı Agnucaston sabah saatlerinde tok karnına alıyorsun.Sabah dediğim ben öğlen falan alıyordum.Yumurtaları uyaran bir hapmış.Böyle yeşil minik bir hap.
Söyle canım burdayım
iyim canm teşkler sen nasılsın sizde birazcık tanıtsanız kendiniziHoşgeldin nasılsın?
hoşbuldukkaramıza hoşgeldin canım
Gamze pcoluydu yanlış hatırlamıyorsam.Ama iğne olmadı, zaten şimdi kendi de yazar
He korkmuyum demi belim fena uzattim ayaciklari kendimi psikolojik etkilemeye calisiyorum agri yok aci yok sanci yok :)
teşk ederimhoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm ( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...
hee bide bu süreçte neler yapmam lazım ilişki dışındayani ağır kaldırmama özel karışımlar fln ne tavsiye edersinizz
ben yeniyim arkadaşlar burda size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.ben bu ay gebelik için bal çörek otu tarçın karışımı yapmak istiyorum.bal kestane balımı olmalı ayrıca klomen kullanıyorum onunla birlikte bu karışımın bi zararı olurmu acaba?teşekkür ederim şimdiden.
Dinlenerek geçirecez artık günleri gamze.Bu dönemler oluyormuş sancı.Korkma ama tedbirli olmakta da fayda var.Hayırlısıyla bence sen zamanıda doğuracaksın h,ç erken olacak gibi gelmiyor bana
hoşgeldin.teşk ederimhoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm ( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...
hee bide bu süreçte neler yapmam lazım ilişki dışındayani ağır kaldırmama özel karışımlar fln ne tavsiye edersinizz
Eczaneden aldım.Adı Agnucaston sabah saatlerinde tok karnına alıyorsun.Sabah dediğim ben öğlen falan alıyordum.Yumurtaları uyaran bir hapmış.Böyle yeşil minik bir hap.
klomen kullanıyorsan başka birsey kullanmana gerek yok canım mazallah 5 iz olur senin bebeler heee...
klomen kullanmadıgın ay kullanırsın.
Doktor mu verdi klomeni ?
canım bende pkoluyum 5 aydır klomen tedavisi işte. catlatma ignesi sadece ilk ay vurulabildim. 4 tane yumurtanında büyümesi cok iyi. ilk catlatma ignesinde olcak diye bişi yok sakın kendini sartlama ve cok umutlanma. bu bi sürec bunu hepimiz yasıyoruz hı sanslıysan hemen beben olur sanssızsan benim gibi biraz beklicen sabırla.yasının küçük olması senin için cok iyi avantaj olur olmuyo diye sıkıntı yapma. pkoluların cok kilolu olmaması gerekiyo cünkü kiloda hormonları etkiliyo. esinede test yaptılarmı tek sorun sendemi.
yaa ben şimdi gebe kaldığımdan beri kullanıyorum bunu biliyosun.
kullanım klavuzuna baktımda doktor kontolü dışında kullanılması sakıncalıdır falan diyo.
bebeğe sakıncalı mı bu ya ben şimdi kullanıyorum ya tereddütte kaldım yaa...
sence ilacı bırakmalı mıyım yoksa devam ediyim mi
yumurtalıkları uyarıp ne yapıyormuşki ...
iyim canm teşkler sen nasılsın sizde birazcık tanıtsanız kendinizi
hoşbuldukk
:)) saol yinede cevabın için hepimiz bebek mi istiyoruz hamilelerde vardr dimi aramızda. baya kalabalık bi topik maşşallah çok şey öğrenirim ben burda
nasıl hamile kaldın peki klomenle fln mı kendiliğinden mi geldi bebeğinn Allah kucağına almayıda nasip etsin canm. bide pcolulrın düşük tehlikesi olurmuş doğru muHosgeldin canim ben pcos hastasiyim ve hamileyim igne kullanmadim yumurtanin cok olmasi neden fazla geldi ne guzel iste cogul gebelik sansinda fazla bu durumda ::) bunu bana drum soylemisti bekarken normal kadinlar 1-2 yumurtlarken sen 5-6 yumurtluyosun sanslisin demisti hakkinda hayirlisi olsun :)
ay çok heyecanlandm şimdi bnmde hepsi 18mm bide üçüzüm olurmuş çünkü hep öle içimden geçerhoşgeldin.
ben de çatlatma iğnesi denerken 4 tane yumurtam vardı doktor iptal etmişti o ay iğneyi çok yumurta diye..
yumurtalarımın 4 üde çatlamak üzereydi 18 mm .hepsi de çatlamıştı kiste de dönüşmedi ama tutmadı işte ..
ne güzel belki seninki tutar
yok kıs ben klomen kullanırken bal tarcını ve hayıtıda içtim o zaman benimki onuz olmalıydı ya biriz bile olamadı leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?