Ben de iyiyim canım sağol.Ben de 3,5 yıllık evliyim, 18 haftalık gebeyim.İki düşüğüm oldu araştırdık pıhtılaşma bozukluğu varmış.Günde bir tane kan sulandırıcı iğne yapıyorum doğumdan sonra 2-3 aya kadar yapacağım.29 yaşındayım.
koca bir ütü dağını yendim zaferrrrrrr
Kocamda oyle diyo 2 ay kaldi ya 2 ay boyunca doguracan diye hastaneye gideriz dogurmadan doneriz diyo
bende şartlamıyorum zaten sonu kötü oluyo sonraeşimde sorun yok bide prl yüksek bnm kilo sorunum yok çok şkür 1.64 boyunda 52 kiloyum. sana nie iğne yapmıyolar eşinde var mı sorun aşılamayı düşündünmü hçç
teşk ederimhoşbuldukk:)) ben kendimi tanıtayım 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçüğüm biraz:) bebek istiyorum ilk günden beri ama nasip işte.. vee pcoluyumm ( en son iyi dr a takibe başladm 4 aydır klomen kullanıyorum yrnda ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam. 4 adet yumurtam varmış 18 mm iyi mi kötümü anlamadm biraz çok gibi geldi bana ama hayırlsı.. bnmle aynı veya benzer durumda olan var mı pcolu olup ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan...
hee bide bu süreçte neler yapmam lazım ilişki dışındayani ağır kaldırmama özel karışımlar fln ne tavsiye edersinizz
ya ne gerek var ki kullanmaya?
zaten klomen yeterince büyütüyo yumurtaları
ama çatlatmaya mı yardımcı oluyor acaba?
cünkü benimkiler büyüyodu ama çatlayamıyodu sanki ne biliyim.
valla bende 2 tane kese vardı yani az daha ikiz olcaktı ve tek klomen kullanmıştım.
Allahtan birinde bebek vardı şimdi ikisi de yok o ayrı
biri banada su utuyu sevdirse ne guzel olacak 40 yilda bir utuledigim 2 pantolon oda yikandiktan 2 hafta sonra ancak yapiyom
nasıl hamile kaldın peki klomenle fln mı kendiliğinden mi geldi bebeğinn Allah kucağına almayıda nasip etsin canm. bide pcolulrın düşük tehlikesi olurmuş doğru mu
ay çok heyecanlandm şimdi bnmde hepsi 18mm bide üçüzüm olurmuş çünkü hep öle içimden geçerbana vurulma falan demedi yrn vurulcam artık hayırlısı olsun
selam kızlar,
bugün 2li tarama testimizi yaptırdık. Ultrason taramada herşey çok şükür normal çıktı
doktorumuzun şu an demesine göre bir kızımız olacak
minik meleğim ne de hareketliydi bu sabah, annesi gibi o da doktora gidince heyecan yapıyor sanırım. Doktorum hatta bir ara, sen gizli gizli birşey yedin de mi geldin dedi, bu kıpır kıpır yerinde durmuyor dedi
hapı nerden aldınız peki biz de alalım
canım bende aynen senin gibi bir süreç gecirdim veee çatlatma ignesi oldugum ay fos gecti ama sonraki ay hamile kaldım.
ve bir çok kişide okudum hepsi çatlatma ignesinden 1 yada 2 ay sonra hamile kalmış bende kendimce demekki bu işler böyle oluyor diye düşünüyorum...
hakketten amma küçük evlenmişsin yawww:44:
Yok yok valla doğum sancısı gelecek de sen anlamayacaksın, bir kerede hooop bakacan geliyo bebiş hastaneye gideceksin derini de alıp geleceksin.Tabi iki ay sonra.Valla bana öyle geliyor
bende hiç sevmem zaten yemek yapmayı seven ütüyü sevmez derler bendeki durum bu .yapmayı sevmediğim için dağ haline gelene kadar bekliyorum sonra mecbur geçen sene bi kadın bulmuştum çokda ucuza güzel yapıyodu kadın başka şehre taşında
igneyi yunurtam gelismedigi için yapmadan yolluyo dktor.ilk ay ggelismişti ama o ay bal tarcın cörek otu klomen ve sogan suyu kullanmıstım o ay cok güzel büyümüştü catlattı yumurtamı ama olmadı. sonraki aylardada yumurtam 12 de kaldı alt sınır 18 olması lazımki igne yapıp catlatabilsin. doktor daha bi kere yapabildik klomen ve igneyi bi 3 kere falan deniyelim olmazsa asılama dedi. asılama olmadan olur insallah istemiyorum asılama.
igneyi yunurtam gelismedigi için yapmadan yolluyo dktor.ilk ay ggelismişti ama o ay bal tarcın cörek otu klomen ve sogan suyu kullanmıstım o ay cok güzel büyümüştü catlattı yumurtamı ama olmadı. sonraki aylardada yumurtam 12 de kaldı alt sınır 18 olması lazımki igne yapıp catlatabilsin. doktor daha bi kere yapabildik klomen ve igneyi bi 3 kere falan deniyelim olmazsa asılama dedi. asılama olmadan olur insallah istemiyorum asılama.
canım sen incir kürünü denedin mi peki bide onu denesen yumurtalarına çook iyi gelir aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?