Ay isallahhh dedigin gibi olur ozellikle dunden beri bitirdi beni bu agri yuzumu gorecen millet hastamisin diye soruyo benim oglum cok cektiriyo bana cok dogsada isirip intikam alsam :)))
Hilal kız ne yaptın halvetleri, karasızdın ya?
bende hiç sevmem zaten yemek yapmayı seven ütüyü sevmez derler bendeki durum bu .yapmayı sevmediğim için dağ haline gelene kadar bekliyorum sonra mecbur geçen sene bi kadın bulmuştum çokda ucuza güzel yapıyodu kadın başka şehre taşında
canım 0,27 çıkmış sonuç
çarşamba cuma pazar yaptıkbugünde doktora gittim ilaçlardan bişey olmaz ama için rahat etcekse azaltalım duruma göre tamamen keseriz dedi
Buruşuk dötünü ısıracan demi ohhhhhhh
gamzem düzeldinmi gülüm
Burusuk dotu ve pipisi babasina rezerveli isallah babasi dotunu yerken yesil yesil sov yapar ohhhh :))
elifim bebem özledim seni ya hadi bi ses ver artık bitmedimi işi pc nin
bende dinledim sizleri yaptım zaten bu ay çok umut yapmıycam da gene de bekliycez bakalım
ben yeni iç çamaşırı aldım onları açıyodum
Canım ben gebe kalmadan aylar önce başlamıştım, hala içiyorum.Bebeğe zararı yok olsa doktor vermezdi.Zaten senin de doktorun başlamamış mıydı.Bence bırakma, gittiğin ilk doktora söyle kullandığını.Bir de aptt zamanı diye bir test var, kanın pıhtılaşma eğilimine bakıyorlar.Fakültede yapılan daha önce konuştuğumuz değil bu farklı bişey.Ama pıhtılaşmayla ilgili fikir sahibi oluyorsun.Kan veriyorsun pıhtılaşma zamanına bakıp eğilim olup olmadığını söylüyorlar.Onu mutlaka yaptır.Doktor istemese bile sen yaptır.Özel hastanelerde yapıyorlar 25 tl bir şey.Aynı gün sonuç çıkıyor.Mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim.Hem onun sonucuna göre coraspine devam edip etmeyeceğin de belli olur.
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?