Maşallah bi kızımız daha geliyor öyle miHer şey yolunda ne güzel,darısı doğumların da başına inşallah.
ne biliyim orda doktor kontrolü falan yazınca tereddüt ettim.
cuma günü gidicem doktora ona söylerim kullandığımı.
şimdi ilacı kesmiyim mi yani..
canım sıkıldı sabahtan beri yaa
ohhh afiyet bal şeker olsunellerine sağlık canımı çektirsn valla kız sen hiç erinmiyosun valla kalkıp yapıyorsun ben şuan acımdanölüyorum ama anlatamam kazınıyo böyle ama yemiyorum malesef rajimden dolayı canımı çektirdin valla evet ovucanlar cumartesi pazar günü olanlar bugünde yapıcam bakalım ne çıkıcak sanırsam ivet bugünde halvet yolları gözüktügeldim gülüm kahve yapmıstım. midem cok bulanıyo. kısır yaptım bi yedimmmmmmmmmmmm oh mis gibi bol eksili olmus vallahi. ama simdide rahatsız ediyo sişiyo ya midede. kuzum özledim ben seni ya ovucanlarını gördüm bayagı kızarmıs kıs en son hali olemi oluyoki sen bugünde halvet yap kanımca kararımca.
öyle seksu çamaşır değil günlük ama renkli cıvıl cıvıl
oğluşumun eşyalarını dolabına yerleştiricem. 7. ayda bittikden sonra tüm eşyalarını vernelle yıkayıp ütüleyip bedenlerini ayırıp yerleştiricem. artık gelse o günlerde yya.
gamze hani geçen hafta yaprak sarıcaktım hala saramadım. Anca soğanını kavurdum
Kız vernel kullanma bebişe, alerji yapabilirmiş, bir de kimyasal falan diyorlar.Ben kullanmayacağım,ilerleyen aylarda bebişler için olanını alacağım.
bende katılıyorum kesinlikle zararlı en çok yumuşatıcılarda kimyasal var mümkünse doğal olanları alın yada evde yapın deterjanlarınızı özellikle bebiş için çok önemli
bizim ilda bir deterjan tarifi vermişti ya ben onu yazmıştım. bulıyımda bebekimin deterjanını kendim yaparım
dalinin verneli var görmüştüm daha önce ondan alıcam bide
ohhh afiyet bal şeker olsunellerine sağlık canımı çektirsn valla kız sen hiç erinmiyosun valla kalkıp yapıyorsun ben şuan acımdanölüyorum ama anlatamam kazınıyo böyle ama yemiyorum malesef rajimden dolayı canımı çektirdin valla evet ovucanlar cumartesi pazar günü olanlar bugünde yapıcam bakalım ne çıkıcak sanırsam ivet bugünde halvet yolları gözüktüsen adet olamdınmı hala yavrum yaaa
evt cnm bulamazsan bende de var bazı formüller.bende dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum ama sadece eşimin iş kıyafetlerine kendiminkilere hiç sürmem hele iç çamaşırlarını yıkarken hiiiiç koymayın.not:bunları bi kimyager söylüyo
yok gülüm olmadım dünden beride bi mide bulantısı fenayım. kız bi sürü yemek yaptın yesene azcık. öle ac ac rejim olmaz.rejimi tok karnına yapcannnnnnnnnnnn
ya saka bi yana sen cok katı yapıyosun rejimi gülüm evet hızlıca gider kilolar anma hemen geri alırsın bak yavas yavas yapki yerlessin iyice.
Pufi biz şimdi 19 haftalık 18 haftalık mı gebeyiz?Benim yarın 19 oluyor da orda 20 yazacak.Biri sorunca kaç haftalık oluyoz sence :44:
canım ben içinde olduğum haftayı söylüyorum hep. yani sen yarın 19 haftalık olucan bana görebende 18+1
geciktirmeye rağmen olmadın haa nası birşey bu yaa gülüm yiyorum ama az az sık sık öüğnlü yiyorum işte ama işimdi akşam yaa atıştırmak istemedim akşamları çok öneml gündüz yiyorum yinede işte sabah 08.30kahvaltı yapıyorum öğlene yemk yiyorum öyle işte ama dediğinde hklısın bak esela 2 hafta kadar dikkat etmedim hemen almaya başladım 77 kiloyken 79 olmuşum kendi çapımda güya iyi yapıyorum ama yok iyi değil haklısın yani balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?