Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar,
canım cevizli kek istiyor kaç gündür, bu akşam yapayım diyorum.
var mı güzel pufidik kek tarifi olanlar?

Bana versene ben böle şeyleri pek severim.

tmm cnm daha müsait olduğum bi zmn yazarım şimdi yemekle uğraşıyorum aslında erkan şamcı var gülbenin programında ondan aldığım deterjan tarifi var o güzel tabi ekleyip çıkardıklarım var bide genel ev temizliğiyle ilgili kullandığım şeyler var param yeterse organik almaya çalışıyorum yetmezsede en az zararlısını bulmaya çalışırım

aslında bu konuyla ilgili söyliycek çok şeyim var bi ara topik bile açmayı düşündüm mesela amerika bi araştırma yapılmış bu kullandığımız plastik kaplardan dolayı bebeklerde cinsiyet sapmaları(kromozomlarda değişiklik) oluşuyormuş düşünün durum ne kadar ciddi ben hepsini attım camları kullanıyorum bide su damacanamı değiştircem onunda camı var

kızlar,
canım cevizli kek istiyor kaç gündür, bu akşam yapayım diyorum.
var mı güzel pufidik kek tarifi olanlar?

canım ben kek hiç sevmem o yüzden pek de yapmam. aslında kayınvalideme ekmek makinasında yaptığım kek vardı ama tarifi evdedir sanırım. bide ekmek yapma makinasında yapılıyordu

kızlar ablamın doğumu yavş yavaş başlıyo sanırım
aslında günü geçiyo ve dün gece hiç uyuyamamış sabahta lekelnmeler başlamış
ALLAH ım ne olur yardımcısı ol çok merak ediyorum sabah konuştum sonra duygulanıp ağlamaya başladım
lütfen dua edin kızlar rabbim bütün gebelerin doğumunu kolay geçirmek nasip etsin inşallah

allah tüm gebişlerin yardımcısı olsun canım. Çok zor candan can çıkması, herkese bir avazda doğurmak nasip olsun inşallah

kizlar ya ben durmadan acikiyorm o kadar da yiyorm ama kilo alamiyorm :97:
kilo almam lazim benim aksine veriyorm Allah Allah :44:

bulantıların devam ediyormu canım. bide bazı gebeler 16. haftaya sadece 1 kilo ile almış olabilirlermiş, bu durum normalmiş. Ben 6 kilo almışım bile
allahdan o kadar zayıfımki belli olmuyor

birşey daha sorayım ben bu akşamdan itibaren bahar temizliğine başlıyorum
çamaşır suyu felan baya br uğraşıcam yani adetde yakın biliyosunuz :26:
yani ben şimdi gebelik testi yapsamda ondan sonramı başlasam diyorum
yine şeytan dürtüyo beni halbuki birdaha test felan yapmıcam demiştim

allah tüm gebişlerin yardımcısı olsun canım. Çok zor candan can çıkması, herkese bir avazda doğurmak nasip olsun inşallah

gercekten inanilir gibi degil candan can cikiyo ya kucucuk yerden
Allah herkese kolay saglikli dogum nasip etsin ins. meleklerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla

bulantıların devam ediyormu canım. bide bazı gebeler 16. haftaya sadece 1 kilo ile almış olabilirlermiş, bu durum normalmiş. Ben 6 kilo almışım bile
allahdan o kadar zayıfımki belli olmuyor

benim en bastan beri asiri bulantim olmadi hafif vardi artik o da yok cok rahatim
belki bende bi zmndan sonra alirim

tatlım bende bu ay derin temizlik yapmak istiyorum ama önce adeti yada bebiki bekliycem bata kaç var senin

bence test falan yapma
guzel temizligini yap hem varsa etkilenecegini sanmiyorm millet ne ilaclar iciyo bilmeden korkma biseycik olmaz

aminn puffym gerçekten çok zor inşallah bir avazda doğurur meleğimizi

şunun sırrını banada ver çabıkk
ya aslında çok kilolu değilim ama azıcık fazlalığım var balık etliyim yanimmm
ama bende hem yiyip hemde zayıf olmak istiyorum :125:

kızlar ben hamiş olduğum ay, hiiiç iş yapmamıştım. normalindede her hafta bütün odayı boşaltır siler süpürür öyle yerleştirirdim. o ay hiç bişey yapmamıştım. meleğimin şansına tabiki
bu arada doktor bana doğuma kadar progestana devam et dedi, ben hep unutuyorumki, sadece ağrım çok olursa akşamları 2 tane alıyorum, fitil olarak o da zaten.

sirrini bende cozemedim cnmcim galiba yedigim ogluma yariyo yani ins. oyledir

bu gidisimde bana yine verdi bende gunde 3 tane iciyorm

bence test falan yapma
guzel temizligini yap hem varsa etkilenecegini sanmiyorm millet ne ilaclar iciyo bilmeden korkma biseycik olmaz
pekii ben söz dinlerim
yapmıcam sözzzzz veriyorumm kendimeee:86:
tatlım bende bu ay derin temizlik yapmak istiyorum ama önce adeti yada bebiki bekliycem bata kaç var senin

bat 12 nisann :26:
olacağından değilde işte kendimi kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…