pekii ben söz dinlerim
yapmıcam sözzzzz veriyorumm kendimeee:86:
bat 12 nisann :26:
olacağından değilde işte kendimi kandırıyorum
inşallah oğluşuna yarıyodur canımmmsirrini bende cozemedim cnmcimgaliba yedigim ogluma yariyo yani ins. oyledir
kızlar ben hamiş olduğum ay, hiiiç iş yapmamıştım. normalindede her hafta bütün odayı boşaltır siler süpürür öyle yerleştirirdim. o ay hiç bişey yapmamıştım. meleğimin şansına tabiki
bu arada doktor bana doğuma kadar progestana devam et dedi, ben hep unutuyorumki, sadece ağrım çok olursa akşamları 2 tane alıyorum, fitil olarak o da zaten.
az kalmış kız bekle bence
sen progestanı hap olarakmı kullanıyosun, ben fitil olarak kullanıyorum
ayrıca kan hapı magnezyum elevit hiç birini içmiyorum unutuyorum. haftada 1 belki
Ben geldim dayanamadim dusa girdim cok iyi geldi oglumda dus yaparken dondu sabah kalktigimda ters oldugunu farketmistim ama dus alirken dondu kaburgalarimi tepikliyobide ped taktim ben cok akintim var su gibi ci kacirmisim gibi ayni simdi bu pedden dolayi hava almazsa bisiy olur mu
dogum pozisyonunu aldi yani oyle mi cnm normal dogum yapmak icin bi sakincan yok dimi :26: ped olayini bilemicm
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
Evet canim bas asagi dondu tansiyon disinda bi engelim yok dr normal dogurabilirsin diyo baska 2 dr olmaz bu tansiyonla sezeryan diyo biz normal dogum diyene devam ediyoruz :)
sen progestanı hap olarakmı kullanıyosun, ben fitil olarak kullanıyorum
ayrıca kan hapı magnezyum elevit hiç birini içmiyorum unutuyorum. haftada 1 belki
iyi bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinde kendi nasil gelmek istiyosa oyle olsun
kızlar ben çıkıyorummm
merhaba ben birkac haftadır forumu takip ediyorum birşey sormak istiyorum..
ben 26 mart ta hastalandım ilac kullanıyordum yasmin i son hastalıgımdan(26 mart) sonrada başlamadım bir daha, ayın 23 ünde hasta olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktıgım icin adet tarihimde bi degisiklik olur mu bilmiyorum..ovülasyon tarihim ayın 9 u olarak cıkıyor hesaplattıgımda ama eger ki ben hastalıgım biter bitmez hamile kaldıysam bunu en erken nezaman öğrenebilirim burda sey okumustum ovülasyon tarihi gectikten sonra ovülasyon testi ile de öğrenilebiliyormus bunu deniyen varmı?biri bana bilgiverebilir mi?
peki tesekkürler baya bekliycez anlasılan neyse zaten tekrar ilaca baslamayı düsünüyorum hasta olunca...
ya ben aslında istiyorum istediğim icin ilacı bıraktım ama ben okuyorum aynı zamanda üniversitede ailem annem babam cok uygun görmüyor gerci olunca bişi olucagı yok benden cok severler ama ben tereddüt ediyorum onlarla konusunca okul var derslerin var daha yeni evlisin tadını cıkar falan diyorlar ama ben istiyorum sanırım
ya ben aslında istiyorum istediğim icin ilacı bıraktım ama ben okuyorum aynı zamanda üniversitede ailem annem babam cok uygun görmüyor gerci olunca bişi olucagı yok benden cok severler ama ben tereddüt ediyorum onlarla konusunca okul var derslerin var daha yeni evlisin tadını cıkar falan diyorlar ama ben istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?