Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sirrini bende cozemedim cnmcim galiba yedigim ogluma yariyo yani ins. oyledir
inşallah oğluşuna yarıyodur canımmm

puffym progestanı ihmal etme bende doğuma kadar kullandım ve fitil olarakta değil inanılmaz sersemletiyodu beni am bebeğim için kullandım
sende ihmal etme

Ben geldim dayanamadim dusa girdim cok iyi geldi oglumda dus yaparken dondu sabah kalktigimda ters oldugunu farketmistim ama dus alirken dondu kaburgalarimi tepikliyo bide ped taktim ben cok akintim var su gibi ci kacirmisim gibi ayni simdi bu pedden dolayi hava almazsa bisiy olur mu

dogum pozisyonunu aldi yani oyle mi cnm normal dogum yapmak icin bi sakincan yok dimi :26: ped olayini bilemicm

dogum pozisyonunu aldi yani oyle mi cnm normal dogum yapmak icin bi sakincan yok dimi :26: ped olayini bilemicm

Evet canim bas asagi dondu tansiyon disinda bi engelim yok dr normal dogurabilirsin diyo baska 2 dr olmaz bu tansiyonla sezeryan diyo biz normal dogum diyene devam ediyoruz :)

merhaba ben birkac haftadır forumu takip ediyorum birşey sormak istiyorum..
ben 26 mart ta hastalandım ilac kullanıyordum yasmin i son hastalıgımdan(26 mart) sonrada başlamadım bir daha, ayın 23 ünde hasta olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktıgım icin adet tarihimde bi degisiklik olur mu bilmiyorum..ovülasyon tarihim ayın 9 u olarak cıkıyor hesaplattıgımda ama eger ki ben hastalıgım biter bitmez hamile kaldıysam bunu en erken nezaman öğrenebilirim burda sey okumustum ovülasyon tarihi gectikten sonra ovülasyon testi ile de öğrenilebiliyormus bunu deniyen varmı?biri bana bilgiverebilir mi?

sen progestanı hap olarakmı kullanıyosun, ben fitil olarak kullanıyorum
ayrıca kan hapı magnezyum elevit hiç birini içmiyorum unutuyorum. haftada 1 belki

elevitle magnezyum neyse de
kan hapını ihmal etme canım
aç karna içiliyo diye ben mutfakta masanın üstüne koydum
kahvaltıdan önce içiyorum

iyi bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinde kendi nasil gelmek istiyosa oyle olsun

mumkunse normal gelsin

kızlar ben çıkıyorummm

optuk datlu

canim ovulasyon testiyle hamileligini ogrenebilirsin evet ama adetinden 1 yada 2 gun once ancak olur daha erken saglikli sonuc vermez

peki tesekkürler baya bekliycez anlasılan neyse zaten tekrar ilaca baslamayı düsünüyorum hasta olunca...

peki tesekkürler baya bekliycez anlasılan neyse zaten tekrar ilaca baslamayı düsünüyorum hasta olunca...

Ben bebek istiyosun sanmistim korunmaya tekrar mi basliycaksin bu ay gelirse bebek ne olacak istemiyosan cok sordum ama sasirdim napim

ya ben aslında istiyorum istediğim icin ilacı bıraktım ama ben okuyorum aynı zamanda üniversitede ailem annem babam cok uygun görmüyor gerci olunca bişi olucagı yok benden cok severler ama ben tereddüt ediyorum onlarla konusunca okul var derslerin var daha yeni evlisin tadını cıkar falan diyorlar ama ben istiyorum sanırım

Himmm ogrencisin zor olabilir ama birden de sahip olunmuyo benden demesi istedigin zamanda cok ugrasiyosun sahip olmak icin yine de hakkinda hayirlisi bu karari ancak sen verebilirsin kim ne derse desin unutma dogurmak istediginde senin evladin olacak :)

Canım çok da emin değilsin galiba henüz bebek isteyip istemediğinden eşin ne düşünüyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…