Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabalar
herkes besıgını almıs ne guzel bı benım oglumun besıgı kaldı yaaaaaa

o cok istiyor aslında sadece benim okulum var diye tereddüt ediyor ama okulumun bitmesine 2 yıl var ben o kadar uzun sürede korunmak istemiyorum aslında özelliklede ilacla hem istiyorum cünkü simdi olursa okulum bittiginde birazda olsa büyümüs olucak ve ben daha rahat olucam ama bilmiyorum bu ay ilacı bırakmıstım işte istedim olmasını hala daha istiyorum ama bakalım ne olucak hastalıgıma daha var

Selam kizlar

ya sizlere ben sormustum incir kürü hakkinda ama

ne yapayim dedim belki o an burda olmayan arkadaslar vardir simdi burda

ya ben bu incir kürünü yapmayali 5 gün oldu ve adetimin 2. günü baslayip 5-6 gün yapmistim

simdi benim durum karisik

adetim cok az gelmisti

ve suan da böyle kasiklarim böyle hafifce agriyo ve karnimin alt kismida ve bacaklarad vuruyo ama hafif iste

simdi bu incir küründen mi sahiden,olabilir mi??

suan yumurtluyor muyum??

o beyaz yumurtlama akintisi gibi akinti dün vardi yani 11. günümde

püffff

ne incir kürüymüs yaaa

eger ondan olduysa veya baska bisey mi varrr

ayyy doktor randevumada daha var

Pardon uzun oldu ama

Hakkinda hayirlisi olsun ama bu karari en iyi sen verirsin kimse degil :)

canımmmmm
1 ay gecsınde dayanamıyorum valla yapıscam kocamaaaaa

yapis tabi o arada evide degistirmis olursun rahat rahat kurarsin odasini :)

yumurtlama akintisi seklindeyse yumurtlamis olabilirsin 3 gunu iyi degerlendir :))

durumu tam anlamadım ama sana tavsıyem ıncır kuru yapma
bende yapmıstım ve adetım 1 hafta gecıkmıstı
yumurta sayısını cogaltıyor dogru
ve cok oldugu ıcınde catlaması gecıkıyor
benım yumurtlamam normalde 15.-16.gun olurken o ay 23. gun olmustu
yumurta cogaltıyor ve eger catlamazsa onlar catlama sorunun varsa kıst olusuyor canım
allahtan bende öyle bır sorun yoktu
ıcıne havuc at denılıyor ama ben bır ıse yarayacagını dusunmuyorum

sana tavsıyem
sabah ac karnına kuru ıncırı 3-4 tane ye
bu yeter

tabı sen bılırsın paylasmak ıstedım ben

yapis tabi o arada evide degistirmis olursun rahat rahat kurarsin odasini :)

ayyy evet gamze ya
yenı evı dusununce bıle heyecanlanıyorum
sankı ev aldım
ev alınca demekkı ben ucacagım havada
2 hafta sonra tasınırız 2 haftadada yavas yavas yerlesırız sonra kalan eksıklerını tamamlanır ne guzel
patıklerı ıle yatıyorum oglumun dogsalarda kendılerı ıle yatsak

Malesef biz ev bulamadik kaldik bu evde sinirlik rabbim bizlere bi ev nasip etsin bebelerimizin kismetiyle bende bazen yataga yayiyom butun kiyafetlerini yatiyom icine ohhh heryer oglum oluyo :)))

Kiz ben haftaya oglumun camasirlarini yikiyim diyorum sabun tozuyla mi yikiyim yoksa dalinin yumusaticisiyla mi :)

peki birsey daha sorucam 2 haftalıkken falan öğrenme sansımız yok mu acaba ya cok merak ediyorum ben

Kiz ben haftaya oglumun camasirlarini yikiyim diyorum sabun tozuyla mi yikiyim yoksa dalinin yumusaticisiyla mi :)

canım ben yumuşatıcı hiç kullanmıcam 6 ay kadar falan
ben sabun tozu aldım
hem dalan roxy matik, hem de hacı şakir granül sabun
ikisini de denicem
sanırım ilk yıkamada dalan kullanıcam ama
çok daha ekonomik, oranik sabun tozu
dalinin de sıvı çamaşır deterjanını aldım ama ilk yıkamada kullanmayı düşünmüyorum

Malesef biz ev bulamadik kaldik bu evde sinirlik rabbim bizlere bi ev nasip etsin bebelerimizin kismetiyle bende bazen yataga yayiyom butun kiyafetlerini yatiyom icine ohhh heryer oglum oluyo :)))

amın canım ınsallah
bende kıyafetlerını cıkarıyorum ellı kez katlıyorum esım kızıyor cok abartıyormusumgıcık
yıne nıye cıktı bunlar dıyor bana ne rahat adam ya

peki birsey daha sorucam 2 haftalıkken falan öğrenme sansımız yok mu acaba ya cok merak ediyorum ben

canim 2 haftalik dedigin aslinda adet gunune denk geliyo son adet tarinden hesaplayinca adetin gectiginde 4 haftalik oluyo sabret azcik :)

bende hem dalan hem hacisakir aldim dalan cidden ekonomik dalinin yumusaticisini aldim ama leke cikaricisini bulamamistim bi yerde buldum ufacik sise 24 tl etiketi vardi almamistim o zaman sabun tozuyla yikiyim bende :)

amın canım ınsallah
bende kıyafetlerını cıkarıyorum ellı kez katlıyorum esım kızıyor cok abartıyormusumgıcık

Canım sen eşini boşver.Erkekler ne anlar duygusuz anam bunlarEn güzel heyecanlar bunlar sen dök doyadoya sev bebişinin kıyafetlerini eşin evde yokken.Birde genelde erkekler bebek doğup kucağına almadan anneyle aynı heyecanı yaşayamıyormuş.Doğsun görürüm ben seni de ona

Kızlar bu arada düşünmemek için kk dan çıktıktan sonra dolapları topladım döktüm tüm elbiseleri yeniden katladım dolaplarımın içi mağaza gibi olduGeçen aya göre daha iyiyim ağlamak yok

amın canım ınsallah

Hepsi ayni ben kizdim mi kocaya onun tarafina dolduruyom esyalari oda once onlari katlayip kaldiriyo sonra yatiyo yazik benim adam pesimde dolaniyo ama sancilanip hastaneye gittigimizden beri korkuyo bisey yok aciyom bu aralar ona kiyafet katlatmiyom ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…