Benim beklenmeyen adet günüm dündü Ama benim arada bir 1-2 gün gecikme olabiliyor o yüzden şimdilik normal görüyorum
DİKKAT ET CANIM KENDİNE İLAÇLARINI AL
bizde otel arıyoruz bikaç yeri aradık henüz karar veremedik benim adam pinpirikli sanki satın alacak ya nelere dikkat ediyo
geçenlerde küpe alıyorum bunun burası yamuk diyo yanlış yapmışlar diyo tezgahtar kızlar eminim arkamızdan çok küfür etmişlerdir
ha bu arada kocişten bi inci daha birazz önce şöyle bi dialog yaşadık
kociş:sen ne zaman sigarayı bırakıcan hayatım
ben : hamile kalınca
kociş: ama yumurtalara zarar veriri
ben: benim yumurtalar sağlam
kociş: olsun daha sağlam olur belki çift sarılı olur
manyak adam
hayırlısı olsun cnm..Rabbim verecek bizede birgün ama işte beklemek zor..belki olmazsın ama bakalım hayırlısı...
Çift sarılı demek ikiz demek
Hepinize iyi geceler kızlar
Ay buna çok güldüm.
Biz yumurtlama gününü takip etmiyoruz normalde ama bazen ben çok bariz hissediyorum belirtilerden yımırtladığımı ve birgün
aşkım ben yımırtladım galiba dedim
kocişte aaa ozaman ben hemen kuluçkaya yatayım demişti aklıma bu geldi senin yazını okuyunca
cnm normalde 7,5ta evdedir ama
bugün böyle oldu şirkette işi varmış..bilgisayar teknisyeni..güvenlik kamerası kuruyor kısacası network bilişim sistemleri cnm...bazen şehir dışınada çıkıyor..bazen zor işim evet ama napim cnm koca bu beklenmez mi??
nasılsınızzz şekerciklerrrrrrrrrr neler yapıyonuz bakemmm
Ay buna çok güldüm.
Biz yumurtlama gününü takip etmiyoruz normalde ama bazen ben çok bariz hissediyorum belirtilerden yımırtladığımı ve birgün
aşkım ben yımırtladım galiba dedim
kocişte aaa ozaman ben hemen kuluçkaya yatayım demişti aklıma bu geldi senin yazını okuyunca
bu aralar bi kiz muhabbetidir gidiyo yaaa
geçen sürekli gittiğimiz bi mekanın sahibi bayan fal baktı iki cenin görüyorum dedi biri yeter bana gerçi dedim ama kısmett
Hoş geldiiin
Teşekkürler sen nasılsın?
benim kocişte ilk başlarda geçen sene ki bir iki denememizde çok garipsiyordu ne o tavuk musun sen diyordu. Yumurtladım mı, yumurtlucam mı diye gezniyordum evde heeh bizim tavuk dolanmaya başşladı derdi.
nihayet uyuttum koca bebeemi geldim yaw :86:
nabıyunuz güselleerrrr
sen halvetsiz yatırmazsın adamı ya hayırlısı bakemmm
biz iyiyiz sen napan bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?