Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim beklenmeyen adet günüm dündü Ama benim arada bir 1-2 gün gecikme olabiliyor o yüzden şimdilik normal görüyorum

hayırlısı olsun cnm..Rabbim verecek bizede birgün ama işte beklemek zor..belki olmazsın ama bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

Ay buna çok güldüm.

Biz yumurtlama gününü takip etmiyoruz normalde ama bazen ben çok bariz hissediyorum belirtilerden yımırtladığımı ve birgün
aşkım ben yımırtladım galiba dedim
kocişte aaa ozaman ben hemen kuluçkaya yatayım demişti aklıma bu geldi senin yazını okuyunca

ya bu yumurtlama tabiri komik aslında biz sürekli kullandığımız için garip gelmiyo ama yeni duyanlar çok gülüyooo
ee böylede abzürtlükler çıkıyo arada

beklenir tabi ki beklicen napcaan. Bende hayatta yatamam ki kocam gelmeden. Eee çalışmadan ekmek yok. O da ekmek parası kazanıyor ne yapsın..

benim kocişte ilk başlarda geçen sene ki bir iki denememizde çok garipsiyordu ne o tavuk musun sen diyordu. Yumurtladım mı, yumurtlucam mı diye gezniyordum evde heeh bizim tavuk dolanmaya başşladı derdi.

nihayet uyuttum koca bebeemi geldim yaw :86:
nabıyunuz güselleerrrr

benim kocişte ilk başlarda geçen sene ki bir iki denememizde çok garipsiyordu ne o tavuk musun sen diyordu. Yumurtladım mı, yumurtlucam mı diye gezniyordum evde heeh bizim tavuk dolanmaya başşladı derdi.

birde civciv çıksa yımırtalarımızdan pek güsel olacak ama civcivsiz yumurtluyoz habire

aysunn bursada kime gidiyosun dr???
medicalde ahmet yılmaza gideyim diorum daha doğrusu perşembeye randevu aldım
sen hiç duydunmu ben genelde ii diye duyuyorum ama ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…