Benim kociş yattı benimde uylum varla yok arası ama biraz daha gelsin öyle yatarım dedim dönüp durmaktansa. Eşim oturur aslında pc başında ama pc bozuldu birşey yükemiş açılmadı sonra o d kapattı biraz oturduk uykusu geldi yattı. Bende bir gelem bakem dedim..
Aynen bende göğüslerim çok ağrıyor sabahları karnımda ağrıyor her an gelecek kırmızılar diye korkuyorum
Ay kırk saattir bir merhaba yazamadım ya. Sinirlerim bozuldu valla. Nasılsınız canlar?
Hafta sonu çok yoğundu valla gezmeler tozmalar felan fişman. Bugün de temizlik bilmem ne. Oğlanın doğum günü olacak malum ağustosta. Temmuzda da taile gideceğim gidene kadar herşeyini hazırlamak istiyorum. Geldiğimde o kafayla birşeyle uğraşmak durumda kalmak istemiyorum.
Sizler nasılsınız bakalım? Bu arada 2 gündür kasıklarım ağrıyuuu.. Nidendir acep :S:82:
sorma cnm bnm ya..memişler ağrıyor. sivilcelerde tamam bi kasık ağrım kaldı o yok off gelmesin gelmesinnn
benim sabah çook küçük bir miktar açık bembe leke geldi ama gerisi yok henüz inşallah gelmez
sorma cnm bnm ya..memişler ağrıyor. sivilcelerde tamam bi kasık ağrım kaldı o yok off gelmesin gelmesinnn
Benim kociş yattı benimde uylum varla yok arası ama biraz daha gelsin öyle yatarım dedim dönüp durmaktansa. Eşim oturur aslında pc başında ama pc bozuldu birşey yükemiş açılmadı sonra o d kapattı biraz oturduk uykusu geldi yattı. Bende bir gelem bakem dedim..
Senin beklenen adet günü 10 temmuz yazıyor doğru dimi yani günün geçmedi henüz
evet cnm geçmedi ama bnm 1 hafta 10 gün önceden belirtiler olur..:18:
Anladım inşallah adet belirtileri değil bebiş belirtileridir
benim sabah çook küçük bir miktar açık bembe leke geldi ama gerisi yok henüz inşallah gelmez
hoşgeldin bnmki hala işte..gelmedi valla..
inşallah yerleşme kanamasıdır canım. Eğer sabaha kadar gelmezse öyle olabilir çünkü regl olsa mutlaka çoğalır sabaha kadar. Hadi hayırlısı...
alyam iyi gibi işte canım ya nasıl olıyım tahmin edersin geceden bu yana aynıyım
inşallah cnm gelmez..günün mü peki senin??
ne iş yapıyor eşin canım. Senin de işin zormuş oturup koca beklemekte zor. Bende kızıyorum benimkine laptop sorun çıkarmasa oturursun geç vakte kadar ama bozuldu diye yatıyorsun dedim. Neyse oturdu benimle tv felan izledi. Ama bozuluyorum yaniii.. Tamam hep yanımda giriyor sitelere görüyorum bende ama laptop yoksa hemen uykusu geliyor yaa anlamıyorum bu erkekleriii
DİKKAT ET CANIM KENDİNE İLAÇLARINI AL
bizde otel arıyoruz bikaç yeri aradık henüz karar veremedik benim adam pinpirikli sanki satın alacak ya nelere dikkat ediyo
geçenlerde küpe alıyorum bunun burası yamuk diyo yanlış yapmışlar diyo tezgahtar kızlar eminim arkamızdan çok küfür etmişlerdir
ha bu arada kocişten bi inci daha birazz önce şöyle bi dialog yaşadık
kociş:sen ne zaman sigarayı bırakıcan hayatım
ben : hamile kalınca
kociş: ama yumurtalara zarar veriri
ben: benim yumurtalar sağlam
kociş: olsun daha sağlam olur belki çift sarılı olur
manyak adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?