Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoş geldin

hoşgeldiniz efemmmm...
kolay gele rastgele...
çatlıyor olmasın senin yumurta cnmmm???

hoşgeldin bnmki hala işte..gelmedi valla..

benim sabah çook küçük bir miktar açık bembe leke geldi ama gerisi yok henüz inşallah gelmez

inşallah yerleşme kanamasıdır canım. Eğer sabaha kadar gelmezse öyle olabilir çünkü regl olsa mutlaka çoğalır sabaha kadar. Hadi hayırlısı...

hoşgeldin bnmki hala işte..gelmedi valla..

ne iş yapıyor eşin canım. Senin de işin zormuş oturup koca beklemekte zor. Bende kızıyorum benimkine laptop sorun çıkarmasa oturursun geç vakte kadar ama bozuldu diye yatıyorsun dedim. Neyse oturdu benimle tv felan izledi. Ama bozuluyorum yaniii.. Tamam hep yanımda giriyor sitelere görüyorum bende ama laptop yoksa hemen uykusu geliyor yaa anlamıyorum bu erkekleriii

inşallah yerleşme kanamasıdır canım. Eğer sabaha kadar gelmezse öyle olabilir çünkü regl olsa mutlaka çoğalır sabaha kadar. Hadi hayırlısı...

Teşekkürler inşallah öyledir.Ama bana öyle geliyorki regl olucam yolda çünkü daha öncede böyle olmuştu sabah uyandığımda regl olmuştum.Zaten benim doğal yoldan olacağından hiç ümidim yokta işte öyle bir acaba geliyor insanın içine...

alyam iyi gibi işte canım ya nasıl olıyım tahmin edersin geceden bu yana aynıyım

DİKKAT ET CANIM KENDİNE İLAÇLARINI AL

bizde otel arıyoruz bikaç yeri aradık henüz karar veremedik benim adam pinpirikli sanki satın alacak ya nelere dikkat ediyo

geçenlerde küpe alıyorum bunun burası yamuk diyo yanlış yapmışlar diyo tezgahtar kızlar eminim arkamızdan çok küfür etmişlerdir

ha bu arada kocişten bi inci daha birazz önce şöyle bi dialog yaşadık

kociş:sen ne zaman sigarayı bırakıcan hayatım

ben : hamile kalınca

kociş: ama yumurtalara zarar veriri

ben: benim yumurtalar sağlam

kociş: olsun daha sağlam olur belki çift sarılı olur

manyak adam

cnm normalde 7,5ta evdedir ama
bugün böyle oldu şirkette işi varmış..bilgisayar teknisyeni..güvenlik kamerası kuruyor kısacası network bilişim sistemleri cnm...bazen şehir dışınada çıkıyor..bazen zor işim evet ama napim cnm koca bu beklenmez mi??

Çift sarılı demek ikiz demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…