Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meydanı boş bırakmadım. oğluma yorgan ve nevresim takımı bakıyorum

ay senin oglunu yerim ben bugun isler yogun degil galiba :)

selam kizlar nasilsiniz bakiim?

hogeldin canim kendi adima iyiyim

he yemekten sonra yatin accuk etlenip butlansin kiz emzirirken uyursam diye simdiden odum kopuyo benim :)

Besigin yatagini vermediler mi yatak alicaksan yari ortopedik olmaliymis bebekler icin

canım yatağı belisde epey pahalıya geldi, bide zaten beşiği aldığımız gün bide onu almak istemedim. Böyle günlere haftalara yayarak iyi oluyor. Kartlardan her biriyle bişey alıyorum. Fazla koymuyorda o zaman

Ben varim ama heran oturdugum yerde uyuyupkalabilirim :)))

uykucu gebeler ne olcek. Uyu bitanesi uyu bebiş uyumanı istiyor demek ki. nasılsınız bakalım?

Eki Görüntüle 386908 Eki Görüntüle 386909
ahanda bunları aldım bi takım daha nevresim takımı alırım, birinden de uyku seti hediye isteriz

çok ciciler, mutlu mesut uyusun oğluşun içinde inşallah. bu arada kardeşin rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 386908 Eki Görüntüle 386909
ahanda bunları aldım bi takım daha nevresim takımı alırım, birinden de uyku seti hediye isteriz

Ay bende hep gemili seylere bakiyorum :)) tabi canim kisa bi ure yok onunde yavas yavas halledersin ben besik icin 1 set aldim 1 set hediye geldi 1 tanede kuzende kalmis bulabilirse verecek ohhh baska derdimiz yok :) bitek dikkat ettim yan yatis yastigi almamisim hala gittigimde alicam mutlaka

Valla uykucu degilim yeni yeni basladi geceleride uykum cok bolunuyo onunda etkisi vardir belki

Valla uykucu degilim yeni yeni basladi geceleride uykum cok bolunuyo onunda etkisi vardir belki

uzmanlar der ki gebeliğin son döneminde hemen hemen her gebenin gece uykuları bölük bölük olurmuş. nedeni de doğum sonrası iki saatte bir kalkıp bebeği emzirmeye anneyi alıştırmakmış. ben onların yalancısıyım.
şurda doğuma ne kaldı sen her fırsatta uyumaya çalış kuzum

çok ciciler, mutlu mesut uyusun oğluşun içinde inşallah. bu arada kardeşin rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim canım, oğluşumda sağlıkla uyusun, kendi gelirken yeni kardeşler yollasın topikdeki teyzelerinede

aslında ben sayılı beğendim o turunculu falandı eşim bunu beğendi, o olsun dedim. Napıyım herşeyi ben beğendim o bişeye karışamadı en azından onun zevkine olsun dedim. Diğer nevresimini beyazlı alıcam zaten, uyku setinide mağazalara gezdikçe bakarım yada hediye isteriz birinden

çok teşekkür ederim canım, oğluşumda sağlıkla uyusun, kendi gelirken yeni kardeşler yollasın topikdeki teyzelerinede

aslında ben sayılı beğendim o turunculu falandı eşim bunu beğendi, o olsun dedim. Napıyım herşeyi ben beğendim o bişeye karışamadı en azından onun zevkine olsun dedim. Diğer nevresimini beyazlı alıcam zaten, uyku setinide mağazalara gezdikçe bakarım yada hediye isteriz birinden

Ay elmali kurabiye istedi canim ama useniyorum simdi hamur yogur elma kavur pisir ohooo

Ay elmali kurabiye istedi canim ama useniyorum simdi hamur yogur elma kavur pisir ohooo ..

Aminnnnnnnnn

bende bazi seyleri babasinin begendigi gibi aldim circir ottu basimda hep renksiz aliyosun falan filan suan sabirsizlikla bekliyo takim almak icin ogluna takmis takim elbise alicakmis )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…