Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

toz aldım evi süpürdüm sildim makinayı doldurdum şimdi bitti,çamaşırları yıkadım astım kahvemi yaptım ohhh beeee

esracım kalbimden geçen hep sizleri için gerçekden, tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alalım.

Hilalim dinlen uzat bacaklarını bir masaj yapıyım

slm kan sonuçlarımı aldım beta hcg değeri8.17 doktor şüpheli gebelik dedi çünkü adet görüyorum şu an kafam allak bullak oldu sizce nedir bu

esracım kalbimden geçen hep sizleri için gerçekden, tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alalım.

Biliyorum bitanem, hepinizin, hepimizin birbirimiz için dua ettiğine eminim zaten. Lakin Rabbim öğretiyor işte sabırlı olmayı tek tek hepimize, ben ilk çocuk çalışmalarına başladığımda ay ne paniktim günler geçmezdi. Şimdi duruldum, hayırlısı diyorum, daha sakinledim. Herhalde yakın benim gebelik haberimde bu durumda, takıntılı ruh hali çok şükür terketti beni.

ellerine sağlık maşallah sana

valla dünde ütüleri yaptım bugünde temizlik ama dayanmıyoki 2 gün sonra gene aynı

ne masajmı bayılırım hergece kocama yalvarıyorum oda öperim ama diyo bende masaj yapcak diye
katlanıyorum

slm kan sonuçlarımı aldım beta hcg değeri8.17 doktor şüpheli gebelik dedi çünkü adet görüyorum şu an kafam allak bullak oldu sizce nedir bu

cnm adet görüyorum demişsin normal şekildemi yoksa lekelenme gibi mi

canım kesinlikle öyle, bende kendimi aşılamaya şartladığım ay hamile kalmıştım, bana mucize gibi geldi.
herkesinde yakında mucizeleri önce göbüşünde sonra kucağında olsun

kıslar dokttordan geliyorum stresten sac derimde egzama olusmus. hastaneye gitmişkende kan verdim bakalım sonuc için saat bekliyorum dua edin kıslar cok ihtiyacım var.

normal adet görüyorum tek sorun bu zaten diğer bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama

akşama yemeğim var gidince dolmamı sarıcam direk ve peşinden oğlumun kıyafetlerini dolabına koycam
akşam olsada oğlumun kıyafetlerini mıncıklasam

kıslar dokttordan geliyorum stresten sac derimde egzama olusmus. hastaneye gitmişkende kan verdim bakalım sonuc için saat bekliyorum dua edin kıslar cok ihtiyacım var.

cnm ne için kan verdin sen adet söktürücü almıyormuydun başka şey için mi?

normal adet görüyorum tek sorun bu zaten diğer bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama

cnm yani moralini bozmak umudunu kırmak istemem ama normal adetin geliyosa gebelik oluşmamış olabilir normalde 5-25 şüpheli derler bakarlar artış olursa tmm normal derler

ustune gorme olabilir canim senin 3. cocuk olacak yanlis hatirlamiyosam istiyodun dimi

ay bendede vardi o tam ense tarafinda bitli gibi kasinir dururdum bide sacin ici ya fena oluyodu hic bisey geciremedi bi teyze tuzla sogani karistirip okumustu oraya surerek oyle gecti saat kacta cikacak sonuc isallah hamilesin derler yoksa da gelsin su adet bu kadar gecik me mi olur ya

ne dimek açmadı açana kadar devam tacize, sen onu ne günler için aldın bakayım. şimdik çalışması koşması bulması gereken bir dönem. full taciz devam.

Kiz aserme evresinide gectim ha bire biseyler istiyorum sonrada 1 tane yiyip yuzune bakmiyorum adam da sinir oluyo felaket istahsizlik basladi bende canim istiyo ama yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…