Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

halvetsiz yatırdım,amma ben yatarken dürtcem onu ben bennn

kısım ya yatmadan halletsene adamın uykusunu bölüyosunn yazık yavvv

hoşdeldiiiiinn..nirelerdesiiin yaaa...bnm kocişş yokk azönce aradı daha işi bitmemişş..bugece sizinleyimmm

hadi bakalım ama biz 5 e kadar takılıyoruz bırakmayız ona göreee

aysunn bursada kime gidiyosun dr???
medicalde ahmet yılmaza gideyim diorum daha doğrusu perşembeye randevu aldım
sen hiç duydunmu ben genelde ii diye duyuyorum ama ???

yarın çekirgeye gitcem bakayım daha hiç gitmedim yarın bakayım bi ne var ne yok olmassa uludag yada zübeyde hanıma gitcemm bakemm o doktoru duymadımm
bak eşim diyo kii medical parka kesinlikle gitmesin oraya saglam giren hastalıklı çıkıyomuş tavsiye etmiyo para için hastalık uyduruyolarmışş

kısım ya yatmadan halletsene adamın uykusunu bölüyosunn yazık yavvv

hadi bakalım ama biz 5 e kadar takılıyoruz bırakmayız ona göreee

dinlenmiş olunca daha bi şooluyuuu ama

töbeeeee

halvetsiz yatırdım,amma ben yatarken dürtcem onu ben bennn

Kızım bitmedi mi senin yumurtlama günlerin. Adamı dürte dürte hal kalmamıştır zavallıda yanii.. Artık beklemeye al bariii.. Bir daha ki aya pil kalmıcak tabii inşallah kalmaz bir daha ki ayada gelir. Gerçi bu kadar full çalışmaya gelmezse artık birşey diyemiyorumm...

düşünmemeye çalışıyorum ama aklım donumda

he bak sen onu biliyo musun;

ben geçen ay diyodumdı ki adetim geçtiği 3 gün boyunca;

bennn vahşii batınınnnnn ennn hızlı don indirip kontrol edeniyimmmm

wc ye gitmeksizin

düşünmemeye çalışıyorum ama aklım donumda

ayyy alemsin valla öle oluyo ama son günlerde hep acaba geldi mi gelecek mi ay geldi galiba diye hissetmeler, korkarak wc ye gitmeler. Ama gelseydi hissederdin canım yaaa.. Rahat ol relaxxx oll gelsin bebeğin...

Son düzenleme:
he bak sen onu biliyo musun;

ben geçen ay diyodumdı ki adetim geçtiği 3 gün boyunca;

bennn vahşii batınınnnnn ennn hızlı don indirip kontrol edeniyimmmm

wc ye gitmeksizin

süpermişşş.. aynını bende yapıyordun kaşta göz arasında. Artık bıkıyordum wc ye gitmekten çünkü... ay bu ay birşey yapamadığımızdan rahatım daa bir daha ki ay bende yaşıcam kesin bu stresleri. Tabii bir aksilk çıkmazda çalışma yapabilirseekk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…