akşama yemeğim var gidince dolmamı sarıcam direk ve peşinden oğlumun kıyafetlerini dolabına koycam
akşam olsada oğlumun kıyafetlerini mıncıklasam
yapcak bir şey yok, 1 tanede olsa yiyorsun sonuçta, alacak. baba olmak kolay değil hıh
kizlar adetim bittikten sonra hayit tohumu icmeye basladiiim yanliz bi problem var goguslerim cok acimaya basladi. hayit yapmis olabilir mi
Canim kac gundur iciyosun gogusleri sisirdigini yazmisti buraya bikac arkadasimiz ondandir belki seninde
daha 4 kez ictim ama felaket aciyorlar. adet olmadan azicik sizlamislardi ounca gecmisti. ne zamn caya basladim aci da basladi. galiba benide sisirdi
He dogru diyon ben bi daha ariyim sunu daha acmassa cikar giderim yanina aldiririm)
Tamam bu aksam garanti sizdeyim)
doğru yoldasın çekirge çok güzel hareketler bunlar
olabilir canim dedigim gibi sisirdigi cok kisi olmustu yazdilar hatta kimindede yesilenmeler olmustu goguste niye oluyo bilmem ama hayittan :)
olabilir canim dedigim gibi sisirdigi cok kisi olmustu yazdilar hatta kimindede yesilenmeler olmustu goguste niye oluyo bilmem ama hayittan :)
yemegimde pisti kocamda yine acmadi simdi yola dusuyorum ve elmali kurabiye bulmaya gidiyoruz) bisiy degil doguruyo olsamda acmicak demek ki ben ona sorarim :))
ayyyyyyy bana sıkıntı geliyiiiiiiiiiiii
aynı şeyi bende düşündüm de sana daha fazla gaz veririm diye tırstım demedim bir şey
alalım sıkıntını cicişim, dile benden ne dilersen demek isterdim ama diyemiyorum
puffffffffff zaman geçmiyo iş güçte bitti daral geliyo öyle ara ara kocişte geç gelcek
sana rahatmı batıyor acaba. iş bitmiş hazır adamda geç geliyor güzel bir kahve sürükleyici bir roman ikilisini tercih etsene kuşum. kop biraz dünyadan
Selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim sağlık ocağından geliyorum, yine kiloyu abartmışım.Bir haftada 1,200 gr almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?