Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar adetim bittikten sonra hayit tohumu icmeye basladiiim yanliz bi problem var goguslerim cok acimaya basladi. hayit yapmis olabilir mi

kizlar adetim bittikten sonra hayit tohumu icmeye basladiiim yanliz bi problem var goguslerim cok acimaya basladi. hayit yapmis olabilir mi

Canim kac gundur iciyosun gogusleri sisirdigini yazmisti buraya bikac arkadasimiz ondandir belki seninde

daha 4 kez ictim ama felaket aciyorlar. adet olmadan azicik sizlamislardi ounca gecmisti. ne zamn caya basladim aci da basladi. galiba benide sisirdi

olabilir canim dedigim gibi sisirdigi cok kisi olmustu yazdilar hatta kimindede yesilenmeler olmustu goguste niye oluyo bilmem ama hayittan :)

Tamam bu aksam garanti sizdeyim )

kız kaç gündür konuşuyoruz dolma diye, pazar günü soğan kavurdum. dünde içini kavurdum hazırladım. hastaneye gitmeseydik sarcaktım. artık akşam sararım pişiririim yarın yerim sende bu akşam çık yarına anca burda olursun

olabilir canim dedigim gibi sisirdigi cok kisi olmustu yazdilar hatta kimindede yesilenmeler olmustu goguste niye oluyo bilmem ama hayittan :)

evet aynen oyle cnm yesillendim valla biraktim icmiyorum bu aralar ama kararsizim faydasi olurmuydu ki dayanayim birazcik daha iceyim mi diye

evet aynen oyle cnm yesillendim valla biraktim icmiyorum bu aralar ama kararsizim faydasi olurmuydu ki dayanayim birazcik daha iceyim mi diye

yemegimde pisti kocamda yine acmadi simdi yola dusuyorum ve elmali kurabiye bulmaya gidiyoruz ) bisiy degil doguruyo olsamda acmicak demek ki ben ona sorarim :))

aynı şeyi bende düşündüm de sana daha fazla gaz veririm diye tırstım demedim bir şey

ayyyyyyy bana sıkıntı geliyiiiiiiiiiiii

alalım sıkıntını cicişim, dile benden ne dilersen demek isterdim ama diyemiyorum

aynı şeyi bende düşündüm de sana daha fazla gaz veririm diye tırstım demedim bir şey

alalım sıkıntını cicişim, dile benden ne dilersen demek isterdim ama diyemiyorum

puffffffffff zaman geçmiyo iş güçte bitti daral geliyo öyle ara ara kocişte geç gelcek

Selam kızlar nasılsınız?Ben iyiyim sağlık ocağından geliyorum, yine kiloyu abartmışım.Bir haftada 1,200 gr almışım

sana rahatmı batıyor acaba. iş bitmiş hazır adamda geç geliyor güzel bir kahve sürükleyici bir roman ikilisini tercih etsene kuşum. kop biraz dünyadan

hakkaten rahat batıyo galiba böyle kafamı meşgul etmem lazım yoksa farklı farklı düşünceler geliyo aklıma yok düşük yapmasaydım bebeğim şu kadar haftalık olcaktı cinsiyetini öğrenmiş olcaktık göbeğim çıkardı vs vs.böyle dalıp gitmek istemiyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…